האם אי פעם

דיווה22

New member
האם אי פעם

ניסיתם לחזור למערכת יחסים שכבר הסתיימה? האם אתם חושבים שיש לזה טעם? אני עכשיו בקשר עם מישהו שיצאתי איתו במשך שנה. במשך הזמן שלא היינו ביחד לא דיברנו בכלל.. ועכשיו אנחנו בקשר. אני לא יודעת.. האם אתם חושבים שיש לזה טעם? האם אתם חושבים שאפשר להשיב את האמון בבני הזוג? אשמח לתגובות

יום טוב

כשאוהבים, כדאי להיות בקשר. אם יש ביניכם עדין קצת אהבה, כדאי שתנסו לחזור לקשר כלשהו, המתאים לרגשותיכם.

אני שמה לך קישור של הודעה שכתבתי

פה לפני שנה וחצי .. תקראי אותה ואז תקראי את מה שיש לי לכתוב עוד כמה רווחים .. : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=214&msgid=75202849&FlagSybase=1 אני נתתי סיכוי למערכת היחסים הזו, והחצי השנה הראשונה של הקשר הייתה ממש ממש מקסימה !! הבן אדם באמת השתנה ..! אבל היו לי פחדים ומטענים שהבאתי לקשר וזה מה שהרס , והרחיק אותנו אחד מהשני אני מאמינה בשינויים ובהתחלות מחדש , אבל תזכרי שאם את מחליטה לתת צ'אנס זה תוך כדיי אמונה שאכן את נותנת צ'אנס מחדש ומנסה לעדן כמה שיותר את המשקעים והזכרונות הכואבים מהעבר אחרץ, סחיבת המטענים לפרק שני זה , עלולה להרוס משהו שיכול להיות טוב יאללה בהצלחה ..!

גם אני אשמח

לשמוע תשובה למרות שאנחנו היינו בקשר של חודש ביחד ניתקנו לשבועיים ועעכשיו בערך בטלפון.. עוד לא נפגשנו מאז הפרידה

אחרי ששוב נתתי יותר מידי

אני ארגיש את הקליפה הזאת צומחת מעלי ואיך אני אדקור את כל מי שיתקרב הלא כבר נשבר לי פעם הלב. ועל כל זה אני אשלם עוד ביוקר על האגו שלי, על האכזבה. אני אזיז את השמיכות כי מחר בבוקר, אני שוב מתעוררת עם עוד שכבה. עדיין קשה לי בין האנשים, לפעמים אני נזכרת כמה זה כואב איך הדמעות שלי נפלו על העלים היבשים ואיך קשה לשנוא את מי שאתה אוהב"..... (איה כורם) אחת וחצי בלילה.. וזה כול מה שאני חושבת

אריאן5

New member
../images/Emo13.gif

לא נעים לי להיות זו שמבאסת, אבל לפי דעתי מערכת יחסים שלא הצליחה פעם ראשונה הסיכוי הוא לא כל כך גדול שתצליח פעם שניה, צריך להיות שינוי מהותי באופי של שני האנשים (התבגרות כלשהי) כדי שזה יצליח. שיהיה לך בהצלחה!!

musical life

New member
ההורים שלי יצאו יחד מגיל 16

נפרדו בגיל 18 לשנה וחצי או שנתיים, חזרו, ועד היו הם היחד, הם התחתנו בגיל 22 (כמעט) ובקיץ חגגו 25 שנות נישואים. חבר של המשפחה שלי היה עם החברה שלו 10 שנים. נפרד ממנה. הבין שטעה אחרי חצי שנה, אחרי שנה הם חזרו להיות ביחד, הם התחתנו לפני שנה וחצי. לפעמים לא מדובר במערכת יחסים שלא הצליחה, אלא אנשים שהטמטום גבר עליהם והחליטו שלמרות כל הטוב, הם חייבים שינוי. ואז הבינו ששינוי הוא לא תמיד לטובה. או שרצו לנסות לבד- שוב- שינוי. ככה זה, אנשים לרוב הם מפגרים. תמיד מחפשים אחר ריגוש חדש, שינוי. צריך להבין מתי יש לך משהו טוב בידיים...ולאחוז בו חזק. הם אמרו את זה רק אחרי שהם נפרדו...סימן שזה נכון...

oferyosi

New member
האמת שלדעתי כן.

מה לעשות - אופטימי מטבעי
אני חושב שלפעמים המרחק והזמן יכולים לתת עוד נקודת השקפה שיכולה לשנות לטובה - ולכן צ'אנס נוסף הוא לא דבר פסול. מה שכן רצוי מראש עד כמה שאפשר לתת צ'אנס אמיתי ולא להכנס בגישה של "אין לזה סיכוי אבל בוא ננסה" - כי זה בטוח מתכון לכישלון. בהצלחה

omer73

New member
השאלה

היא על איזה רקע נפגע האמון ביניכם, ועד כמה זה עמוק. בכל מקרה, דוגמאות על אנשים שחזרו יש לכאן ולכאן, אבל אני יכול להגיד שבשביל שזה באמת יעבוד, צריך שהדברים שהפריעו בעבר ישתנו וצריך לבוא באמת בגישה של "דף חדש", שזה אומר לא לבוא מנק' התחלה של חוסר אמון, אלא שיש אמון מסויים, לא במאה אחוז, אבל אמון כלשהו.

אני חזרתי לאקס הסכמתי לחזור-אבל בסוף שוב נפרדנו-כנראה כי לא היה שינוי מספיק-משני הצדדים...כיום אני חושבת עם מי שאני היום-ואם הוא קצת השתנה זה דווקא יכול ללכת

אצלי הסיפור הלך ככה..

הייתי עם חברה שלי שנה וחודש...(מתוכם 8 חודש היא גרה בדירה שלי-זה היה בגיל 18 ככה) גיל 19 ומשו נפרדנו...(על רקע תקופה קשה שעברה עלי-עבודה מעבר דירה וכל מיני) היום בגיל 20 וחצי חזרנו ובגדול... (מה שמעניין כל התקופת פרידה לא אני ולא היא לא בנינו קשר חילופי...(סוג של פסק זמן לא פרידה) ואני היום מאושר...ונותן לה כל יום סיבה לדעת שהיה שווה כל מה שעברנו...

למעלה