ברוך הבא לפורום
לגבי אולריך, לדעתי הוא בודק את הרגליים שלו בכל קטע וקטע, לא תמיד אנחנו יודעים מה המטרה שלו בכל קטע, ולכן לא רק ניצחון קטע יחשב כבדיקת רגליים. בחלק מהמקרים לדעתי הוא מציב לעצמו מטרות מוגדרות בתוך הקטע עצמו, לדוגמא לעבור קדימה ולמשוך את הפלוטון, אולי נראה אותו בקטעי ההרים, בחון את עצמו בעלייה הראשונה, ואחרי זה נח בהמשך הקטע. אני חושב, שזו תהיה טעות מבחינתו לבדוק כבר היום איפה קצה גבול היכולת שלו, הוא חייב כל הזמן להיות קשוב לברך ולראות שהוא לא מעמיס עליה יותר מדי. לגבי פונאק גוטיירז נראה מצוין בג'ירו, אבל זה לא אומר שבטור הוא יהיה שם בשביל לנדיס. אני גם לא בטוח שלנדיס הוא המוביל היחידי של פונאק. שנה שעברה זו היתה שנת החזרת ביטחון של סנטי בוטרו, הוא נתן עונת קאמבק לא רעה. אבל בגלל שזו היתה עונת קאמבק, היא לא היתה ממוקדת על הטור, והוא השקיע כוחות בשלב מוקדם מדי. השנה סנטי יותר ממוקד, בקטלוניה הוא סיים במקום השני, לדעתי השנה הוא בונה את עצמו טוב יותר כדי להגיע לשיא בטור. זה כמובן לא הופך אותו לאחד הפייבוריטים, אבל לא הייתי פוסל אפשרות שהוא ירכב כמוביל נוסף של פונאק ליד לנדיס, ובמידה ולנדיס לא יספק את הסחורה, בוטרו יעבור לקדמת הבמה.