האם אולריך ינסה

itaiash

New member
האם אולריך ינסה

לבדוק את רגליים שלו עוד פעם בגירו הזה? אגב גיטרז מדהים, וזה סימן טוב ללאנדיס!!!!

ברוך הבא לפורום

לגבי אולריך, לדעתי הוא בודק את הרגליים שלו בכל קטע וקטע, לא תמיד אנחנו יודעים מה המטרה שלו בכל קטע, ולכן לא רק ניצחון קטע יחשב כבדיקת רגליים. בחלק מהמקרים לדעתי הוא מציב לעצמו מטרות מוגדרות בתוך הקטע עצמו, לדוגמא לעבור קדימה ולמשוך את הפלוטון, אולי נראה אותו בקטעי ההרים, בחון את עצמו בעלייה הראשונה, ואחרי זה נח בהמשך הקטע. אני חושב, שזו תהיה טעות מבחינתו לבדוק כבר היום איפה קצה גבול היכולת שלו, הוא חייב כל הזמן להיות קשוב לברך ולראות שהוא לא מעמיס עליה יותר מדי. לגבי פונאק גוטיירז נראה מצוין בג'ירו, אבל זה לא אומר שבטור הוא יהיה שם בשביל לנדיס. אני גם לא בטוח שלנדיס הוא המוביל היחידי של פונאק. שנה שעברה זו היתה שנת החזרת ביטחון של סנטי בוטרו, הוא נתן עונת קאמבק לא רעה. אבל בגלל שזו היתה עונת קאמבק, היא לא היתה ממוקדת על הטור, והוא השקיע כוחות בשלב מוקדם מדי. השנה סנטי יותר ממוקד, בקטלוניה הוא סיים במקום השני, לדעתי השנה הוא בונה את עצמו טוב יותר כדי להגיע לשיא בטור. זה כמובן לא הופך אותו לאחד הפייבוריטים, אבל לא הייתי פוסל אפשרות שהוא ירכב כמוביל נוסף של פונאק ליד לנדיס, ובמידה ולנדיס לא יספק את הסחורה, בוטרו יעבור לקדמת הבמה.

אולריך צריך קודם לעבור ל-4 בקבוקים

לגרהם ווטסון היה משעמם אתמול בדרך לברשיה ולכן הוא ירד על אולריך שהוא לקח רק שלושה בקבוקים עבור בני קבוצתו בחזית הפלוטון. היום תחזית מזג האוויר (ב-yahoo) בטרנטו (עירו של סימוני) שהקטע מסתיים בהר הסמוך אליה, מדברת על גשם בבוקר ומעונן אחה"צ. כך שאולריך יחכה כנראה ליום אחר לבחון את עצמו בהרים.

גם קוקה קולה אולריך מוביל

אתמול, אחרי שחילק אתהבקבוקים לחברי קבוצתו הוא לקח פחית קולה ועבר רוכב רוכב (של טי מובייל) והציע לו את הפחית. אחרי שכולם דחו אתה הצעה בנימוס הגיעה אולריך לרוכבהאחרון של הקבוצה שעשה פרצוף איכסה. יכולתי להשבע את שאני מבין את דבריו של אולריך בתגובה. משהו בסגנון: "איכסה? אתה יודע שהייתי קטן,בגרמניה שמעבר לחומה, אפילו לא יכולתי לחלום על קולה? בכלל לא ידענו מה הטעם של קולה,בגלל זהאני מת על בירה, טוב נו, אני אשתה את זה"

aabramovich

New member
זו בדיוק הסיבה שאני

מת על אולריך. נראה לי אחד החברה שהכי כיף איתם. לאנס ארמסטרונג נראה לי חבר נפלא, אבל רק לחברים הקרובים באמת. אולריך נראה לי אחלה לכל מי שיזמין אותו לבירה, נקניקיה, אקלייר. אבל אלו הסיבות בדיוק שאני אמרתי "אולריך לא על הפודיום". מי אמר לוזר? איך אמרת, אולריך רוכב כדי לחיות ולא חי כדי לרכוב. חרא.
עזריאל

aabramovich

New member
אוי אוי אוי שכחתי:

נשבע שאני אוהב את אולריך. גם את ארמסטרונג. נשבע.

מי אתה ומה עשית עם עזריאל???../images/Emo12.gif

קראתי נכון....? אתה אוהב את אולריך?? ממתי?? האם אני מזהה פופולאריות זולה?? הרי אפילו לפרגן לו שהוא תפקד אתמול כפועל לכל דבר אתה לא מסוגל....אנעל ##@@@... אוהב אותו עאלק.... ועוד נשבע.... פחחחחח

aabramovich

New member
אחשלו, תראה כמה הוא

מסומם
סתם. אני מאוד אוהב את אולריך. רק לא כאלוף לעתיד. אני עומד מאחורי "לא על הפודיום", וכנראה גם לא ב 10 הראשונים. למרות שזה אני מודה מסובך. אני שונא את אולריך כי הוא מאכזב אותי. לוזר. אבל אני אוהב אותו כי הוא מה שאחרים לא - בנאדם. מוזר, לוזר, אבל בנאדם. לאולריך ולי יש הרבה תכונות משותפות. שנינו אוהבים בחורות. שנינו אוהבים לאכול. שנינו מפדלים בסל"ד נמוך (ההבדל - הוא גם במהירות גבוהה
) שנינו 180+ ושוקלים 70 ק"ג (טוב אני 170+ ושוקל 74). בקיצור אנחנו מאוד דומים... ובגלל זה... אפילו כפועל הוא היה עייף מידי... נשבע שאני אוהב אותו.

אולריך משקיע לטווח ארוך...

הוא יזדקק לעזרת קבוצתו בטור, וזה זמן טוב לתרום. גם אם לא כל רוכב המקבל היום מים יהיה בטור דה פראנס, זה עשוי להשתלם.

inspired rider

New member
|תללא טרנטו כי אם Palu di Giovo....

שזוהי גם עיירת מולדתם של שני ענקים נוספים...(חידה)

פרנצ'סקו מוזר נולד באותו מקום

אני כזה חכם כי ראו אותו בשידור של הקטע היום.

inspired rider

New member
שאפו אודי ....

השני הוא לא אחר מאשר מאוריציו פונדריאסט הגדול. אגב... כל יוזמת השלב האחרון ל- Monte Bondone לזכרו של צ'ארלי גול המנוח היתה של שלישיית המופלאים מ-Palu Di Giovo.

itaiash

New member
אולריך בתור חבר בקבוצה

אצל אולריך זה לא העניין של להשקיע לטווח רחוק. הוא פשוט בן אדם. תקראו את הראיון עם udo bolts - ב- cyclingnews ותראו איזה מין איש זה אולריך. הוא אומר עליו שכשמשהו לא הלך בסדר הוא תמיד חיפש מה לא בסדר אצלו ולא בקבוצה. מי שזוכר למשל שנה שעברה כשהשלישייה מטי מובייל תקפו את לאנס, לאנס אמר שצריך לבדוק מה לא בסדר בקבוצה (כשהם נשרו שם אחד אחד).

עוד דוגמא למרות שהיא שנויה במחלוקת-

עלההבדלים בין אולריך וארמסטרונג אפשר לכתוב ספרים שלא יגמרו. לעומת זאת גם משותף ישלהם לא מעט. דוגמת הילדות ללא אבא ואמא שמגדלת לבד, עם אבות חורגים. כלאחד מהם לקח את לקחי הילדות למקום אחר. כתבתי בעבר כי את ארמסטרונג הייתי בוחר למחנה אימונים ואת אולריך למסיבה שאחרי הניצחון (של ארמסטרוג,לי לא היה סיכוי לשרוד מחנה אימונים איתו). אולריך עודד,תמך ודחף את אנדיראס קלודן בטור וזה נגמר ב- קלודן מקום 2 ואולריך מקום 4. במקרה אל דסקברי- וויקטור הוגו פנייה לוקח את החולצה הצהובה אחרי הנג"ש הקבוצתי. למחרת כל קולומביה מול מסכי הטי וי לצפות ברוכב הראשון של המדינה (בעלת מסורת האופניים המדהימה) רוכב בטור בצהוב. הדבוקה מגיעה לגבעה ראשונה ופנייה הופך לשואב המיים הראשון בהיסטוריה של הטור הלובש צהוב.

galnezek

New member
עם כל הכבוד להוגו פנייה

הסיבה שהייתה לו את הצהובה היא שהוא נתן פרולוג יותר טוב מארמסטרונג באותה שנה. הוא היה פחות מועמד לניצחון מווקלר בזמנו. פנייה הגיע לטור להביא לארמסטרונג בקבוקי מים. קרה ורצה הגורל והוא לבש את הצהובה. לא היה לו כל סיכוי ללכת על הדירוג הכללי גם אם רצה (ההוכחה, הפערים מהמובילים בהרים). אז החולצה הצהובה היא סמל. מזל טוב לפנייה, זכה לכבוד שמעטים זכו לו. שיא הקריירה שלו אני בטוח. אבל בחייך, מה רצית שארמסטרונג יעשה? ילך להביא לעצמו את הבקבוקי מים? או שאולי יגן על פנייה בדבוקה? קלודן עוד איך שהוא מטפס, עוד איך שהוא שען, עוד איך שהוא היה לו סיכוי לתת מקום מכובד בטור (והוא נתן!!!), אבל להשוות בין פנייה לקלודן? מה ציפית שברונייל יעשה "תקשיב לאנס, פנייה לובש עכשיו את הצהובה, מעכשיו אתה עובד בשבילו, על הזין שלי שזכית ב-4 טורים. הוא המוביל עכשיו". אם לפאולו סאבולדלי, זוכה ג'ירו וליארוסלב פופוביץ' שהחזיק בחולצה הלבנה וניצח רק חודשיים לפני מירוץ פרוטור, לא מפריע להביא לארמסטרונג מים אז גם לא להוגו פנייה שהקורות חיים שלו לא מגיעות לחצי משל שני הרוכבים בנפרד.

פספסת את כל העניין -

ייתכן ואני לא זוכר היטב אבל אם הזיכרון עדיין עובד אצלי היו לארמסטרונג עוד כמה רוכבים בדבוקה שיכוליםהיו להביא מיים. אנסה לרדת לשורשר הנקודה שהעליתי - העובדה שבדסקברי לא חשבו או לא החליטו שיהיה מחליף לפנייה בתפקיד מביא המיים של אותו קטע מעידה על חוסר התחשבות מנימאלי בתרבות של ענף מוביל במדינה בעלת מסורת (קצת מורכבת משל ארה"ב). זאת הנקודה שבאתי לחדד. אולריך לא היה רודף אחרי רוכב מסוכסך עימו רק כדי שלא יכנס לבריחה. ארמסטרונג הכניס את מניעת הבריחה של סמיאוני לתדריך לפני קטע בטור. ארמסטרונג כן עבד בשביל רוכב שלו (יותר מפעם) אבל כבוד למסורת ותרבויות שאינן נהירות לו מבית זה לא החלק החזק שלו. נשבע שאני אוהב אותו אבל אפשר למלא ספר חמוד על מספר הפרות הקדושות שארמסטרונג השאיר נטולות רוח חיים בדבוקה. וזה לא לזכותו. אחת מהפרות האלו (והיא סיפקה הרבה בשר למסעדות לאחר שחיטתה) הייתה חוסר הכבוד לרוכבים בעלי מעמד. פנייה? מה יש לו ברזומה? קטע בג'ירו. וואלטה מורסיה. כמה תארי הרים בכמה מרוצי קטעים. באמת לא משהו שיכניס אותו להיכל התהילה. בדיוק בגלל זה היה צריך ארמסטרונג להתחשב באותו יום היסטורי (נדמה לי שזה היה שלושה ימים אבל שוב,זיכרון לא משהו) עבור מדינה שלמה ולכבד את החולצה הצהובה.

למעלה