האם אוכל להניק?

dada28

New member
האם אוכל להניק?

אני בשבוע ה-12 להריוני הראשון, זה בטח נראה מוקדם לשאול על הנקה בשלב הזה אבל העניין די מטריד אותי. מאד חשוב לי להניק והייתי בבדיקת שד אצל רופא כירורג שאמר שיש לי בעיה התפתחותית בפיטמות ושהסיכוי שאוכל להניק קלוש ביותר. האם יש בכל זאת משהו שאפשר לעשות? תודה מראש למי שיכולה לתת לי איזושהי חוות דעת.

Lucky for you that most doctors

do not understand anything about breastfeeding and how it works. It is the breast tissue that is important, and not the nipple. You will feel that your breasts start to grow during the pregnancy, and you will increase at least one bra size if not more. Your baby feeds from the breast, and not from the nipple. Large nipples are more of a problem because the baby sucks on the nipple and not on the breast. YOU can probably relax. If you want me to check you personally to see if there is a problem, then leave me a message at 03 6925738.​

דיאנה1

New member
למזלך רוב הרופאים

לא מבינים שום דבר בהנקה ואיך זה עובד. זו רקמת השד שחשובה, לא הפטמה. את תרגישי את החזה מתחיל לגדול במהלך ההריון, ותגדילי לפחות במספר אחד את מידת החזיה אם לא יותר. התינוק שלך יונק מהשד, ולא מהפטמה. פטמות גדולות הן בעייתיות יותר כי התינוק מוצץ את הפטמה ולא את השד. סביר להניח שאת יכולה להרגע. את אם רוצה שאבדוק אותך אישית כדי לראות אם יש בעיה, השאירי לי הודעה בטלפון 03 6925738.

למעלה