האם אוזני המן מחזקים kid yin או kid yang? (על משקל שעועית מחזקת כליות)...
ש שי דווידס New member 2/3/08 #1 האם אוזני המן מחזקים kid yin או kid yang? (על משקל שעועית מחזקת כליות)...
D dafna333 New member 3/3/08 #2 ../images/Emo6.gif אוזני המן סתם מחלישים את SP QI אבל רק אם מגזימים. אוזן אחת ביום ורק בימי החג זה לא נורא...
../images/Emo6.gif אוזני המן סתם מחלישים את SP QI אבל רק אם מגזימים. אוזן אחת ביום ורק בימי החג זה לא נורא...
ש שירי לפיד New member 3/3/08 #3 שי יקר. מה שלומך? אם אלו אוזני המן עם פרג או אגוזים, אפשר לחשוב על Ki Yang, אבל ברצינות.. אני לא מציעה לך לנסות לחזק את Ki Yin/Yang ע"י אכילת כמה שיותר אוזני המן. מכל מקום, שיהיה לכולנו חג טעים ושמח. למה אתה מתחפש? שירי.
שי יקר. מה שלומך? אם אלו אוזני המן עם פרג או אגוזים, אפשר לחשוב על Ki Yang, אבל ברצינות.. אני לא מציעה לך לנסות לחזק את Ki Yin/Yang ע"י אכילת כמה שיותר אוזני המן. מכל מקום, שיהיה לכולנו חג טעים ושמח. למה אתה מתחפש? שירי.
T tati33 New member 4/3/08 #5 אז יש לי רעיונות בשבילך חיזר תפוח ירוק חמוץ או סתם איש דשא למה דוקא בירוק?
ש שי דווידס New member 5/3/08 #6 כי התחלתי השבוע "ניקוי כבד" תרתי משמע, וכל מה שאני רואה זה ירוק (ולא כסף