מנסיוני...
לפני כן סיפור קצר ביותר....
לפני כמה שנים היה תוכנית אודטה והיתה שם אסטרולוגית מסוימת, אמי נורא רצתה לדעת מה קורה עם העתיד של כל אחת מהבנות שלה והחליטה לשלם על הפגישה ולהביא אותי איתה.
גם אני בתקופה ההיא אהבתי את כל הרוחניות והכל... ונורא האמנתי ולא נורא האמנתי תמיד שמתי את הספקות בכל דבר ולקחתי כל דבר כעירבון מוגבל...
האסטרולוגית אמרה כל מיני דברים על האחיות שלי וזה נכון.
אמרה על אחותי הבכורה שהיא רואה אצלה המון נסיעות לחו"ל ולא יודעת אם זה עבודה או לימודים או בכלל משהו ומתברר שזה נכון אחותי חייבת לצאת (עם קופון כמו גרופון BUY2 והלאה) לחו"ל לפחות 4 פעמים בשנה
אצל אחותי השניה היא רואה יציבות כלכלית ועבודה מסודרת וזה התגשם, אחותי מבוססת כלכלית גם עבורה וגם עבור הבנות שלה ויש לה עבודה טובה באחד הבנקים....
ואילו אצלי היא פנתה אלי ואמרה לאמי ולי שהיא רואה שאני עברתי ועדיין עוברת קשיים מאוד גדולים אבל בסופו של דבר אני אקבל פירות טובים, בנוסף היא אמרה לי שאני אמצא אהבה דרך התקשורת שזה יכול להיות דרך אינטרנט, דרך חברים והלאה ועלי לשים לב ולפתוח את לבי לגבר הנכון אך היא רואה שלא יהיה לי יציבות כלכלית אבל מה שכן היא רואה אהבה ענקית ונקייה עם הגבר וזה משהו שלא סיפרה אצל האחיות שלי ויש משהו בזה...
ומיד אחרי שיצאנו אמי כל כך הצטערה עלי שהיא התבשרה שיהיו לי חיים קשים מבחינה כלכלית אבל אז אני אמרתי לה שאני חושבת שאם נגיד הייתי מכירה בחור עשיר והיה לי בית עם 3 קומות והייתי כל בוקר ולילה הולכת למיטה קרה עם גבר שלא יודע להראות לי רגשות של חום, אהבה, חיבה, ודאגה העיקר שיש לי "ארמון" ובלב קור ענקי....
או
שהייתי מכירה בחור שהוא עני ובית שכור או קטן מדי אבל כל בוקר הייתי קמה עם חיוך והולכת לישון עם חיבוק והיה לי גבר שיודע להראות לי חום, אהבה, חיבה והערכה על הכל.
לדעתי זה שווה הכל....
וזה מה שיש לי, יש לי גבר שהוא עני אבל לשנינו יש עבודה ושאיפות פשוטות, אנחנו רוצים להביא את הילדים שלנו לחיים טובים, בריאים, ומאושרים.
אני כבר רואה מראש שיכול להיות שלא יהיה לנו כסף לשלם לחתונה של הילדים שלנו אבל אנחנו נדאג להם שיהיה להם קורת גג (אולי לא דירה משלנו), אוכל, ומזון לנשמה שיבוא לידי ביטוי בחינוך טוב, ערכים אנושים טובים, שיראו את העולם כמה שאפשר דרך הרגליים, שילכו להופעות/בתי קולנוע/דיסקוטקים שיראו טיולים בארץ ובחו"ל....
כסף עוזר מאוד בחיים אין על זה בכלל מה לדבר אבל כשהולכים לבנות מערכת יחסים חשוב שיהיה גם את הדברים הרוחנים כמו אהבה, כבוד, חיבה ועוד...