האם אהבה עולה כסף ?

marioForever

New member
האם אהבה עולה כסף ?

ראיתי שאלה מאוד דומה בפורום הכרויות וזה מעניין לדעת את הדעה שלכם לעניין
האם אהבה עולה כסף ?
בואו נעשה שאלון על זה:

אם כן אז כמה אתם חושבים בת זוג עולה ? בתור דייטים, בתור לגור עם אחת, ובתור אישה. ?

האם לכמה כסף יש לבן אדם זה אלמנט באם מישהי תוכל להתאהב בכם ?
האם אם למישהו לא יהיה כסף בכלל והוא יהיה מובטל, אז נשים לא יוכלו להתאהב בו . ?

*מתייחסים לבת זוג בלבד ללא ילדים וכו'

marioForever

New member
הדעה שלי

תראו, זה מאוד קל להגיד
לי זה לא איכפט שהבת זוג שלי לא תעבוד ואני ימשיך לאהוב אותה באותה מידה ...
אבל צריך באמת לשים את עצמכם במצב הזה, של להחזיק בית והכל.
בכל מקרה,
הבת זוג לי לא עובדת וזה .. זה בסדר, זה לא משהו שמפריע לי לאהוב

לי חשוב יותר שהבחורה לא תיהיה GREEDY, שתתלהב מכל דבר קטן כאילו זה הדבר הכי גדול בעולם
ושתמיד יהיה לה רצון לחיות ולאהוב את החיים...
תמיד תיהיה קופצנית ...
כסף לפי דעתי
זה לא חשוב לי ברמות האלה,
וכן נכון אני לא יוכל לקנות בית בארץ אף פעם, כי מי יכול לקנו פה בית !?
ואני לא יוכל לקנות אוטו בשנים הקרובות , כי צריך 2 משכורות בשביל זה,
אבל ...
אם יש לי אהבה בחיים..
אני לא צריך את כל זה...

וואי, זעזע אותי לקרוא.... חייבת לומר.

מזעזע אותי שאתה שואל שאלות כאלה, וגם מאד מעציב. נשים זה לא מוצר שאתה שוכר.

או שאולי אתה חושב שלגור עם גבר זה חינם, ורק אישה "עולה כסף".

אני אתייחס רק לחלק האחרון של מה ששאלת .

יש כאלה שלא יסתכלו על אדם שאין לו כסף, יש כאלה שלא יניחו לזה להפריע,

לי אישית מעולם לא הפריע כמה כסף יש לבן אדם, זה לא היה אישיו, יפריע לי אם הוא מובטל, אבל זה לרוב גם מצב זמני שקורה לכולנו מדי פעם כך שבעיקרון

חשוב לי שהוא יעבוד, אבל אם וקורה שלא, אז כל מקרה לגופו.

עניין של אופי.

marioForever

New member
אף פעם לא אמרתי שזה דבר שרוכשים

ואני גם לא יגיד אף פעם,
אבל כן, ברור שיש אלמנט כספי מסויים בלגור עם מישהי\ מישהו\ שיהיה לכם חבר\חברה...
ודיברתי רק על האלמנט הזה,
ושאלתי את הדעה של אנשים על זה.
אישית לא מבין מה מזעזע בזה.

הניסוח.... זה מה שזעזע.

תקרא את מה שכתבת בפסקה הראשונה ותבין - ההתייחסות היתה כאילו נשים הן משהו שאתה שוכר.

הכל הדדי - ההוצאות על דייטים, על מתנות, על שכירות, על חשבונות, על יציאות.

בגלל שהכל הדדי, אין שום אלמנט של "כמה עולה" בן אדם .

2461

New member
אני לא יודעת מה איתך...

אבל אצלי במערכת היחסים האלמנט הכספי הוא הדדי...
וזה שאתה אומר פה "לא אכפת לי שהיא לא תשלם" כמה פעמים מראה שכן אכפת לך....אז כדי לך לעשות משהו עם זה לפי שזה מתפוצץ

נסיה 5

New member
מנסיוני...

לפני כן סיפור קצר ביותר....

לפני כמה שנים היה תוכנית אודטה והיתה שם אסטרולוגית מסוימת, אמי נורא רצתה לדעת מה קורה עם העתיד של כל אחת מהבנות שלה והחליטה לשלם על הפגישה ולהביא אותי איתה.
גם אני בתקופה ההיא אהבתי את כל הרוחניות והכל... ונורא האמנתי ולא נורא האמנתי תמיד שמתי את הספקות בכל דבר ולקחתי כל דבר כעירבון מוגבל...

האסטרולוגית אמרה כל מיני דברים על האחיות שלי וזה נכון.
אמרה על אחותי הבכורה שהיא רואה אצלה המון נסיעות לחו"ל ולא יודעת אם זה עבודה או לימודים או בכלל משהו ומתברר שזה נכון אחותי חייבת לצאת (עם קופון כמו גרופון BUY2 והלאה) לחו"ל לפחות 4 פעמים בשנה
אצל אחותי השניה היא רואה יציבות כלכלית ועבודה מסודרת וזה התגשם, אחותי מבוססת כלכלית גם עבורה וגם עבור הבנות שלה ויש לה עבודה טובה באחד הבנקים....
ואילו אצלי היא פנתה אלי ואמרה לאמי ולי שהיא רואה שאני עברתי ועדיין עוברת קשיים מאוד גדולים אבל בסופו של דבר אני אקבל פירות טובים, בנוסף היא אמרה לי שאני אמצא אהבה דרך התקשורת שזה יכול להיות דרך אינטרנט, דרך חברים והלאה ועלי לשים לב ולפתוח את לבי לגבר הנכון אך היא רואה שלא יהיה לי יציבות כלכלית אבל מה שכן היא רואה אהבה ענקית ונקייה עם הגבר וזה משהו שלא סיפרה אצל האחיות שלי ויש משהו בזה...

ומיד אחרי שיצאנו אמי כל כך הצטערה עלי שהיא התבשרה שיהיו לי חיים קשים מבחינה כלכלית אבל אז אני אמרתי לה שאני חושבת שאם נגיד הייתי מכירה בחור עשיר והיה לי בית עם 3 קומות והייתי כל בוקר ולילה הולכת למיטה קרה עם גבר שלא יודע להראות לי רגשות של חום, אהבה, חיבה, ודאגה העיקר שיש לי "ארמון" ובלב קור ענקי....
או
שהייתי מכירה בחור שהוא עני ובית שכור או קטן מדי אבל כל בוקר הייתי קמה עם חיוך והולכת לישון עם חיבוק והיה לי גבר שיודע להראות לי חום, אהבה, חיבה והערכה על הכל.
לדעתי זה שווה הכל....
וזה מה שיש לי, יש לי גבר שהוא עני אבל לשנינו יש עבודה ושאיפות פשוטות, אנחנו רוצים להביא את הילדים שלנו לחיים טובים, בריאים, ומאושרים.
אני כבר רואה מראש שיכול להיות שלא יהיה לנו כסף לשלם לחתונה של הילדים שלנו אבל אנחנו נדאג להם שיהיה להם קורת גג (אולי לא דירה משלנו), אוכל, ומזון לנשמה שיבוא לידי ביטוי בחינוך טוב, ערכים אנושים טובים, שיראו את העולם כמה שאפשר דרך הרגליים, שילכו להופעות/בתי קולנוע/דיסקוטקים שיראו טיולים בארץ ובחו"ל....
כסף עוזר מאוד בחיים אין על זה בכלל מה לדבר אבל כשהולכים לבנות מערכת יחסים חשוב שיהיה גם את הדברים הרוחנים כמו אהבה, כבוד, חיבה ועוד...

The Heretic

New member
טוב איך קוראים לגברת

ולגבי השאלה..
תלוי למה היא לא עובדת.
עד עכשיו בני הזוג שלי היו ובאו ממשפחה עם קושי כלכלי
אבל מבחינת חתונה זה כן היה שיקול.
אבל הכי חשוב זה ה'למה'.

רואה 6 6

New member
אהבה תמיד עולה כסף,ולא משנה באיזה אהבה מדובר

הורה לילד,חבר לחבר,איש לאישה.
להרגיש בלבד,להגיד בלבד זה לא מספיק וכמו שלאהבה פנים רבות ורבדים רבים,היא אמורה להשתקף דרך כל היבטי החיים,גם כלכליים.
אנשים לא מבינים שכסף מאפשר להם חופש להביע עצמם,את אהבתם גם ללא תלות בו ובצורות אחרות. אדם שחי במחסור יתקשה לפצות על כך ולו רק רגשית.
עם זאת,האידיאל שלא תיהיה תלויה בהיבטים האלה.

Megie

New member

כשזה בשביל להשיג חומר- זה לא אהבה.

לא, אהבה לא עולה כסף.. אני יוצאת עם חייל- ולא מעניין אותי בכלל שאין לו את האמצעים, הוא האדם הכי מדהים שיכולתי לקבל בחיים, הוא ממלא אותי ונותן לי כוח, הוא פשוט האדם שתמיד רציתי ואיחלתי לעצמי- ואפילו מעבר.. ואת אלו לא ידעתי כשהכרתי- אבל ידעתי מה הסטטוס שלו ואף פעם זה לא הטריד אותי..
מתאהבים באישיות ולא במשהו שיכול לבוא וללכת..
אז כן- חשוב לי להיות עם אדם שאפתן, כי זה מעיד עליו הרבה.. אבל הכסף שלו- רחוק מלהיות הגורם להתפתחות הרגש.
זאת תדעתי

למעלה