האםזו רק אני

עליזה 63

New member
האםזו רק אני

או גם לכם יש את התחושה של איכסה כזה?תפל?סתם כזה שום דבר לא מענין . ורק מה שמענין זה פשוט ללכת לישון עוד הרבה זמן. נשבעת לכם כל פעם שחגים מתקרבים אנ י על הפנים . ההרגשה הזאת של הלבד הגרוע הזה . מה יהיה אין לי מושג?

תחזיקי חזק עליזוש

אנחנו צריכים להתעורר כל בוקר בתחושה שהיום יהיה טוב , שיש משהו שיקרה לנו היום ועוד לא קרה , מה נלמד מהיום החדש שהגיע .? אסור להתייאש , אסור להכנס לרחמים עצמיים ומי כמוך האשה הנהדרת שכל הזמן תומכת ותמיד יודעת להגיד מילה טובה ... הלוואי שיהיה לך רק טוב והחג יעבור עלייך בשמחה ובאושר קבלי חיבוק ענק ונשיקות

עליזה 63

New member
ואני פשוט שונאת

את ההרגשה הזאת של הלבד והמסכנות. וכל שנה נו מה יהיה איתך?עד מתח תשארי לבד. נשבעת לכם כאילו הכל תלוי בי ואם עכשיו אני רוצה תופסת ככה גבר מהרחוב ואומרת לו יאללה בוא תכיר את המשפחה נחיה ביחד ונוליד 2 וחצי ילדים +כלב ונחיה ככה בשאנטי באנטי. איזה בולשיט זה לך תסביר שהיום כולם מתוסבכים ומסובכים וחבל"ז למצוא משהו נורמלי. סתם ים של כעס על הלבד שלי מוצח\יאה קיטור.

טוב יפה שלי ../images/Emo25.gif

שחררי

עליזה 63

New member
חלבית את יודעת

עכשיו אני מרשה לעצמי לצאת לדיטים וכאלה מה זה נפילות על הפנ ים חבל"ז משהו מסרטים של היצ'קוק נשבעת לך או מהסרטים של פסיכו וואלה מה זה היצורים האלה . ודי חאס אני שנים לבד ומתה כבר להכיר מישהו וככה לחיות איתו בסבבה בלי לבגנים ושטויות כמ ו עם גרוש לי או האב א של הילד שלי נפילות על הפנים. אנ י מ בינה היום שאלה היו הבחירות שלי וואי איזה בחירות לפעמים אנ חנ ו עושים מהקטע של רק לא להיות לבד .או מהחרמנות . וכן יש לי ים של כעס על זה שאני לא מוצאת מה שאנ י רוצה כי סופסוף ברוך השם אנ י לא מ וכנה להתפשר יותר ועד שאני מעיזה להוציא את עצמי מהבוידן רואה בחוץ איזה ברר'ה יש אימה'לה איזה מגעילים ומטומטמים וקמצנים ונפילות ממש כל ה שאריות נשארו ככה אני מרגישה בכל אופן. סליחה כפרה פשוט יש של כעס יש עלי . אלוהים יאללה כפרה שלך משהו תעשה טובה אמן כן יהי אצון.

עליזה 63

New member
סקס ביום ראשון

סבא של קטי נפטר בגיל 99, קטי באה לנחם את סבתא בת ה-95. בזמן הביקור שואלת קטי את סבתה ממה נפטר הסבא, ולתדהמתה מספרת לה הסבתא שהוא נפטר מהתקף לב בזמן שקיים איתה יחסי מין. הנכדה מתחלחלת רק מעצם הסיטואציה ואומרת לסבתא שבגיל כזה קיום יחסי מין מזמין צרות. אז הסבתא אומרת לה שכבר לפני שנים כששניהם הבינו את מגבלות הגיל הם מצאו שיטה ,והיא לקיים יחסי מין בימי ראשון לקצב פעמוני הכנסייה האיטיים והעדינים. פנימה בדינג, החוצה בדונג, וככה הגיעו לסיפוקים שמימיים לאט ובטוח דינג..דונג דינג..דונג דינג.....דונג והסבא יכול היה עדיין להיות בחיים לולא הגיע ביום ראשון האחרון האוטו גלידה!

עליזה 63

New member
נעם נשבעת לך עם

היתי עושה אצלי היתי מזמינה אותך וואלה ואת בנך.

krj

New member
לא רק את, אבל זה עובר!

כן אם זה מנחם לא רק את! אבל משתדלת שימים כאלה יהיו יותר ויותר נדירים... והחגים
אנחנו צריכים להכנס אליהם בראש אחר, אני למדתי להגיד לעצמי שזו סתם ארוחת שבת כבדה, ומיד חוזרים הביתה..
. ולפעמים פשוט מתארגנת לארוחה עם חברות צחוק שתיה
והרבה אמפטיה!
הילדים נהנים גם אנחנו והאמהות שלנו כועסות...
גם דרך...
חזקי ואימצי ושיהיה טוב!

רציתי לספר לך שגם לי

היו לי שנים בהם ילדיי "נטשו" אותי לטובת אביהם, ואני הייתי בחגים לבד ממש לבד עם עצמי בבית. היה קשה מאוד, לאחר שהבינו שהגירושין הם לא באשמתי הם לאט לאט התקרבו אליי, היום הם לא יכולים לעשות חג בלעדי. אז תתאזרי בסבלנות יקירתי יבוא יום ויהיה שמח אצלך בחגים. בקשר לבן זוג גם הייתי מציעה סבלנות, היום לאחר שש שנים יש לי בן זוג שהוא ממש מקסים, טוב לי איתו אני אוהבת את בנותיו, והן אוהבות אותי, הוא "משוגע" על הילדים שלי והילדים שלי עליו. אז רציתי להגיד לך שהיה שווה לחכות, גם אני חשבתי כמוך פעם. בהצליה יקירתי

למעלה