האללה!!!!!!!

האללה!!!!!!!

וואי איזה כיף לחזור, יו היה הכי מדהים שבעולם, קצת התבעסתי שהפסדתי את המפגש אבל בקטנה, לא נורא... מה היה? נהנתם? יש תמונות? ואני רוצה לראות אתכם!! יום מדהים שיהיה לכולם

DidjiT

New member
ברוכה השבההההההה

נחמד לשמוע ממך שוב! ויש תמונות כמה דפים אחורה... ו.. זהו.. רוצה לראות אותנו תבוא למפגשים !!! :) אתה תהיה בשב"ק? כי גם שם יש מפגש!

N E Z E K

New member
ברוך השב מותק!!!!! :)

היה סבבה לגמרי במפגש :) איך היה אצלך? אתה בדיוק חוזר ואני נוסעת לטיול... :)

היה סבבה לגמרי

חחח וביום האחרון לפני שחזרנו היה לחובש אקורדיון ולימדתי אותו את מה קרה לך, יפהיפה ומי ינצח ת'אהבה וניגנו והיה הכי אליפות הארץ!!! היה מצחיק רצח

../images/Emo110.gifלי!!!!!!!!!

את!!!!! איפה את?? ררר את לא עונה לי:_( צריך להתחיל ללכת לבית הלוחם קבוע!! בואי נעשה לנו ימים..

מתי התקשרת אליי?או שהתקשרת הביתה?

עכשיו אני אצל עדי=] תום נועל תחדר שלו והמחשב אצלו ואני לא יכולה להכנס:( חצוף=\ לא נורא..שיהיה לי שולחן יהיה לי גם מחשב ואז אני לא אעלם יותר(?) בכל מקרה... בית הלוחם רחוק לי מהבית עכשיו..אז בטוח אני אתעצבן להגיע לשם בימים קבועים בשבוע..

../images/Emo110.gif

ואההה התקשרתי לשניהם.. הפלאפון שלך היה כבוי:\ חצוף! כן אבל אמא הולכת לחדר כושר הרבה לא? אז היא תוכל להקפיץ אותך בדרך:) ואת יודעת שגם נועה סלומון בבית הלוחם?זה מגניב:) ולא התכוונתי ימים קבועים (כי אני בעצמי לא חושבת על יום קבוע שני תמיד אוכל ללכת)..אלא קבוע שנלך הרבה כזה..

למעלה