האלכוהול משכר, ומשקר..

Hardwell2

New member
האלכוהול משכר, ומשקר..

נותן לך תחושה זמנית של הרפייה מהכאב, אך כשהשפעת האלכוהול פגה, הכאב חוזר פי 10 ואתה מרגחש האדם המסכן ביותר בעולם. עשיתי טעות והלכתי למסיבת לברה של העבודה. מהרגע ששתיתי הרגשתי שכל החרדות שלי הוכפלו. בכל רגע היה נדמה לי שאנשים מסתכלים עליי כי שתיתי יותר מידי, או שאני מתנהגת מוזר.. לא הצלחתי להשתחרר מזה. ויותר מזה, הבחור שאני אוהבת היה שם. ועשיתי לעצמי קצת פדיחות. הלכנו להביא מים.. ואז שמתי את הראש עליו וחיבקתי אותו. אחרי שקבלנו את המים הוא התאחק ממני והלך לחברים שלו... הרגשתי שהתרסק לי הלב... אני לא רוצה לדכא פה אנשים ולהיות פסימית.. אבל הדכאון תמיד חוזר, בשניה שהוא רואה חיוך על השפתיים הוא חייב לבוא ולהרוס הכל. אני שונאת אותו בכל ליבי. איך כל בילוי נהפך לסבל? אני לא שותה יותר . זה עושה לי רע וזה מכניס אותי לסרטים. פאק, אני רק בת 21. מבחוץ זה נראה שהכל בסדר איתי. אני נראית טוב, מספיק אינטלגנטית כדי לנהל שיחות עומק, מחייכת ויודעת לתקשר עם אנשים. אז איך לעזאזל, הגעתי למצב הזה, למה אני כ״כ בדכאון? למה כלכך רע לי בלב? הלוואי שהיו לי תשובות לכל השאלות האלה.. אלכוהול ודכאון זה מתכון רע. לא ממליצה לאף אחד פה. תאחלו לי לעבור את הימים הקרובים בהצלחה , כי אני מרגישה ירידה רצינית במצב רוח, ופתטית לגמרי על זה שנפלתי על הבחור וחיבקתי אותו. אין לו מושג כמה אני חלשה מבפנים. כנראה שהיה חסר לי חיבוק .. ומתול השכרות עשיתי את זה . אבל עדיין. כ״כ פדיחה..

למעלה