האלו. :)

האלו. :)

ממ אני צריכה קצת עזרה..
לידיד שלי יש יומולדת בקרוב (הוא יהיה בן 20), ויש לו אובססיה למלחמת הכוכבים. אני מתכננת על לקנות לו משהו שקשור בזה, איזה פוסטר, או.. אני אפילו לא בטוחה. >< אני ממש אשמח אם תוכלו לומר לי איזה מוצרים אני יכולה למצוא שקשורים במלחמת הכוכבים, המלצות, איפה לקנות, טווח מחירים... אני מניחה שהתקציב שלי הוא לא למעלה מ-80-100 ש"ח..
באמת שאני אשמח לכל עזרה. אני לא מתמצאת במלחמת הכוכבים כמעט בכלל. |; תודה מראש. :)

מ א ג ר ט

New member
אוקי

יש את עניין הפוסטרים, שאפשר למצוא גודל שיעבוד לפי התקציב, השאלה היא איפה משיגים- פעם אמרו לי על איזה חנות בתל אביב שאיני זוכרת את שמה (אבל אני אנסה) שאפשר להשיג בה דברים מעין אלו. חוץ מזה, אפשר להזמין באינטרנט (אמאזון וכאלו) בעזרת כרטיס אשראי. אפשרות נוספת- ספרים של עולם מלחמת הכוכבים: אני לא מכירה באופן אישי כאלו טובים אבל יש מי שיכול להמליץ לך. גם אותם אפשר להשיג בחנויות/אינטרנט. אקשן פיגרס- מגניב ביותר. ויש כל מיני בכל מיני מחירים. http://www.toyrocket.com/Star-Wars-C333.aspx תסתכלי פה, ואולי תמצאי משהו מעניין. פס הקול של הסרטים- זה מה הדברים שאני לא אקנה לעצמי אבל אשמח אם מישהו יקנה לי... אפשר ךהיג בכל החנויות (=להזמין מראש) ובטווח מחירים של מה שציינת. בעיקרון אני יכולה להגיד לך שחובב מלחמת הכוכבים ישמח לקבל את רוב הדברים שקשורים (אלא אם כן יש לו כבר בבית), ואין לך מה לדאוג בקשר לזה, הוא בטוח ישמח לכל דבר שתתני לו. לדעתי אנחנו צריכים מאמר כזה בפורום כדי לשאוב ממנו רעיונות ולספר על חוויות...

TV Eye

New member
ליד יד מספר פוסטירים נדירים

בעברית שיצאו בסביבות אימת הפנטום חלקם במצב סביר אבל הם ענקיים ונדירים מאוד אני אומנם מוכר אותם קצת מעל המחיר שלך אבל אני מוכן לעשות לך הנחה על אחד במצב טוב עם קרע קטן ב150 שקל

Nogmor

New member
יש חנות שלמה של פוסטרים בדיזינגוף

סנטר, קומה מעל הסטימצקי וליד "עגבניה" עאם זכור לי נכון.. יש להם המון פוסטרים אז אפשר לשאול אם יש להם של מלחמת הכוכבים. זה מתנה בהחלט יפה.

למעלה