האלו

shookishmena

New member
האלו

זהוו! מהיום (בעצם מלפני יומיים) מותר לי להצטרף לפורום רשמית! ייאי! סיימתי עכשיו קורס הדרכה ורציתי להגיד שהיה פשוט מדהים! המחנה הכי טוב שהיה לי! תודה לכל צוות רפלקציה ולכל השאר! היה הכי טוב שיש! אני כבר מתגעגעת! עדי (מירושלים)

ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לפורום ולשכבה הבוגרת! מקווה לראות אותך פעילה ומחוייכת ואוהב מאוד, דני

shmachi

New member
שלום לכל המדריכים והמדריכות!!

טוב אני לא בדיוק הייתי המחנה חווי"ה אבל כן הייתי בסופ"ש של מלחמת צבעים ופשוט נהנתי מכל רגע! (חוץ מהדיסה שחסרה לי מאוד) הספקתי להכיר מדריכים שלא הכרתי, שירים שלא הכרתי ואפילו חניכים שלא הכרתי. הסופ"ש הזה מילא אותי מחדש בתחושת תל"ם והיה לי מדהים. ועכשיו- עדי!!!!! איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך ולהבין שהחניכים הקטנים שלי מכיתה ח' של שנה שעברה הצטרפו זה הרגע לשכב"ג שלנו. ממה שהספקתי לראות ולשמוע אתם הייתם קורס פיצוץ ואין לי ספק שתפרחו כמדריכים בשנים הקרובות. אני מאחל לכם (שכב"גניקים חדשים) קבלה נעימה ומהירה ומצפה להדריך איתכם במשך השנה הקרובה ובחווי"ה 2007! כמו שיובל אמר, אני גם הייתי רוצה להגיד תודה מיוחדת לכל צוות ההדרכה, לשרון ולצפניה, על חווי"ה מעולה, במיוחד כשהמצב לא היה פשוט. באמת עשיתם לכל נוער תל"ם קיץ נהדר. ובהקשר אחר- אני אהייה בירושלים שבוע הבא אז אני אשמח לראות את כולכם. כשאני אדע תאריכים אני יכתוב כאן.

shmachi

New member
נ.ב

לכל השכב"גניקים החדשים- אני מזמין אותכם להירשם לתפוז, להמציא שם חיבה מעוות ולהתחיל לכתוב בפורום שלנו. עדי כבר עשתה זאת ואני מקווה שגם אתם תתחילו בקוב. אוהב, שחר (למי שלא יודע)

למעלה