האלו D:

NoAmItA ChAn

New member
האלו D:

הממ.. וואי, כבר מלא זמן שלא הצטרפתי לפורום חדש. טוב, הגיע הזמן? XP בכל אופן!! אני נעם, אני בת עשרים ל-18, גרה בת"א. בחודש האחרון הספקתי להתקדם מעונה שנייה של "על טבעי" לתחילת עונה רביעית D: הייתי ממשיכה לחרוש, הבעיה היא שהלימודים שלי נתקעים באמצע כמו עצם בגרון @#!%<!@#<% ובקשר לשאלה את מי אני יותר אוהבת, סאם או דין, אני אומרת - למה צריך לבחור! D: נו, האמת שממש הייתי סאם-גירל, אבל מתחילת העונה השלישית בערך אני ממששש אוהבת את דין 3> אז קיצר - אשמח להצטרף ולהשתלב בפורום D: ותמונה חמודה כזו של כל המפלצות בעונה הראשונה XP

to the end1

New member
היי את מנהלת את הפורום של MCR

אני רנית אם שכחת כבר הרבה זמן לא הייתי שם...
השתלבות נעימה

NoAmItA ChAn

New member
נכון נכון XP

וברור שאני זוכרת אותך DDDD: את תמיד מוזמנת לחזור, אגב! ותודה רבה :)

משי22

New member
היי ../images/Emo140.gif

אני משי, בת 21. עשרים ל-18 זה אומר שעוד 20 יום תהיי בת שמונה עשרה? (אם כן-מזל טוב!
) לימודים זה דבר תקוע חבל על הזמן
. לא נותנים לנשום... זאת גם ההזדמנות להסביר למה אני לא נמצאת פה כל כך- סוף סמסטר מתקרב ויש אצלנו לחץ מטורף. בתקופת הבחינות זה ישתפר, אני מקווה. אל דאגה, אין לי כוונה לנטוש את הפורום

NoAmItA ChAn

New member
נעים להכיר DDD:

עשרים ל-18 = 17 ושמונה חודשים. זה יותר מ-17 וחצי >< וזה לגמרי מעצבן T_T לפחות זה עוד חודש נגמר D:

../images/Emo224.gifברוכה הבאה! D:

אריאל,15 עוד שניה,רמה"ש השתלבות מהירה D: וכיףף לך שיש לך פרקים שעוד לא ראית..אני (וכל השאר שכבר השלימו פערים) צריכים לחכות עד לספטמבר -_- תנצלי את זה
!

ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

אני בת 22 וחצי, מאוהבת בג'נסן אקלס כבר שנים וכמובן שלא רלוונטי לשאול את מי אני מעדיפה..לעולם לא הייתי אובייקטיבית
אגב אם את מכירה את השחקנית קריסטן בל אז את מוזמנת בחום לקומונה שלה שפתחתי, יש לינק בחתימה

NoAmItA ChAn

New member
ג'נסןןןן 333333>

תודה רבה D: ואת האמת שאני לא ממש מכירה את קריסטן >__<

למעלה