האלופה 2 פרק 8!

esterosh

New member
האלופה 2 פרק 8!../images/Emo86.gif

אני מקווה שתשפו פעולה..ותכתבו תגובות לפחות כמו בשירשור של פרק 7...צפייה נעימה... כל מה שיש לכם להגיד על הפרק שרשרו לפה... והנה קטע ספוילר מהאתר!!! יוצא שתמיד הם נותנים קטע ספוילר של תום וסיגי...שימשיכו כך... קטע חמוד ביותר.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3384686,00.html מחר אני לא יהיה פה...אז אני מקווה שמישהו אחר יפתח שירשור לפרק חחחחחח....צפייה נעימה!

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifפרק חמוד ביותר ;]+../images/Emo58.gif

תומסיגי עוד יותר
איזה מצחיק כל הקטע עם הקרטון כשהוא דחף אותה חשבתי שהיא מתה
XD כי שמעתי איפשהו היא תמות וסער ממש חמוד :), יאיי איך הוא היה עם עובד ויפית.. "רק בלי פירה עם גזר.." חח כפרעליו

פרק חמוד מאוד=]

אהבתי את הקטעים עם תום וסיגי שהוא אמר "איכס בואי תראי מה יש פה?פפייי"ואז סיגי באה והוא דחף אותה לתוך הקרטון ואז הם התחילו להתנשק..ובהתחלה הוא גם נישק אותה חחחח יש להם קטעים ממש יפים
אני לא מבינה את הקארין הזאת..גו'ש נישק אותה בהתחלה והיא לא רצתה..והיא אמרה לו ללכת אז הוא הלך והיא רצתה לתת לו נשיקה בפה..ומה הקטע שלה כל פעם עם הסוכריה הזאתי?נראה לי שקרן מנסה שתום וסיגי לא יהיו ביחד..ונכון תום היה בלי חולצה איזה רזה הוא ניהיה אמאלה...ועובד נישק ליפית את החזה ואז היא נתנה לו כאפה חחחחח..וסער משחק ממש יפה..הוא משחק אותה ממש רציני..אהה אגב..אתם חושבים שההוא יהרוג את סער?ומה אם מיטל?היא מתה או לא?!...בקיצור..חפרתיי..חחחח

randu

New member
אחד הפרקים היותר טובים.

אז ככה, הקטע של עובד ויפית היה ענק,לא הפסקתי לצחוק חחחחחחחחחחחחח
. "..אבל אצלך זה לא אנטנות,זה לווינים..."
בקטעים של תומסיגיאוסקר לא הפסקתי לצחוק. הקטע של תומסיגי עם הארגז היה ממש חמוד.
הקטעים עם גוז'ף היו מעצבנים. לא הבנתי..למה הם לא רוצים לרצוח את פדידה?
סער
,הוא כ"כ חמוד
הלוואי שהוא היה ככה מעונה שעברה.. שאלה הפרק, מה הפואנטה של הסצנה של סיגי ויעל בבר? ראו אותה לוקחת בירות וזה הכל..איזה סצנה חסרת משמעות. רואים שנדפקו להם דקה וחצי בעריכה והם חיפשו משהו שיכסה..
אחלה פרק.

לדעתי הפואנטה היא

שרצו להראות שסיגי נהנת במסיבה ולא ממש חושבת על תום ועל זה שהוא לבד... ואז הראו איך הוא יושב בבית, משתעמם וחושב עליה כל הזמן.

esterosh

New member
נראה לי שגוזף לא רוצה

להרוג את סער...כי רק הוא שמע מה מיטל אמרה לו...וכנראה מיטל יודעת דברים שגוזף מפחד עליהם...אז צריך להחזיק את פדידה חי כדי שהוא יספר הכל...משהו כזה... ואם כבר מדברים על עריכה אז נכון שמיטל אמרה כיאלו כמה משפטים...שקוף שלקחו את זה מקטעים שלירז אמרה בסידרה בהקשרים אחרים...ורק משפט אחד המשפט האחרון אם אני לא טועה...היא אמרה אל תשכח את זה זה יעזור לך...או משהו כזה...אז זה לא היה הקול של לירז ונראה לי שזה היה הקול של סמדר אורנה כץ...אבל אני צריכה לשמוע את זה שוב חחח והקטע של סיגי ויעל...זה מראה שסיגי הפכה להיות פמניסטית והיא כבר לא הלכלוכית שהיא הייתה ...הרי סיגי של פעם לא הייתה יוצאת...וכיאלו תום מתחיל לקנא לה...ולא אוהב את ההשפעה של קרן ברגר (לא זוכרת את השם של הדמות..) עלייה... אבל זה הכל הדעות שלי...בטח נדע את הכל בהמשך חחחח

randu

New member
כן,אבל זה טמטום..

*טמטום של הכותבים. הרי ג'וזף יודע שסער איבד את הזיכרון..אז איך הוא יוכל להגיד לו מה מיטל אמרה לו? נחייה ונראה.

esterosh

New member
נו אבל זיכרון יכול לחזור..

אם הוא ימות אז אין בכלל סיכוי... טוב זה די צפוי שהזיכרון יחזור לו...בכל זאת טלנובלה...ותסרטאים...קצת חפיפנקים...או שאנחנו די מפגרים ולא מבנים מה הם רוצים...נחייה ונראה כמו שאמרת חחח

חחחחח אחללה פפרקק :]

אאחד הפרקים הטוובים בעונה הזו
תום וסייגי היו כאללה חמוודים ! עובדד ויפיתת הרגוו אוותתי חחחחח
סעער היה ממשש חחמווד היוםם אנני אוהבבת אוותוו יותר ככה
קקיצר הייהה ססבבה שלל פפרק :]]

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifחחח בחדר הלבשה (../images/Emo58.gif למחר)

תום יתקשר לאיזו מישהי ויגיד שקוראים לו כפיר

randu

New member
סגירת מעגל מטורפת../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

באליטב"עבאליטב"עבאליטב"עבאליטב"ע.
.

esterosh

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

רציתי לכתוב על זה אבל לא היה לי זמן...זה עיניין של זמן...עד שעפר יפתח פיצול אישיות, הרי תום וכפיר הם שני חצאים שלו חחחח אז זה מה שהוא עושה אצל הפסיכולוגית....חחחח סתם...ושמתם לב שעשו פרומו לחדר הלבשה...ומי מופיע שם...האיש והפרומו... עפר נותן חסות לפרומו נוסף...כי שום פרומו של הוט לא מתנהל בלעדיו...זה פשוט כתוב לו בחוזה...חחחח סתם...הומור הומור... אבל הקטע של כפיר כזה חמוד...געגועים לטב"ע
עכשיו תום רק צריך לשבת ולראות מועדון לילה ...אחרי הכל הוא עושה לאלופה פרומו במ"ל אז אפשר גם להיפך חחחח

randu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"זה עיניין של זמן...עד שעפר יפתח פיצול אישיות" חחחחחחחחחחח

אאסתרווש ../images/Emo24.gif

אאם את ננוסעת מחר תההני מאמי :]] אבלל תחחזרי מהרר את תהיי מזהה חסרהה
אווהבבת אותתךך
טטטל

esterosh

New member
תודה טל!../images/Emo24.gif

תהני גם את מהחופש...וזה כולה שלושה ימים...אני בטוחה שתסדרו יפה מאוד בלעדיי יהיה לכם קצת חופש...חחחח גם אני אוהבת אותך.

esterosh

New member
אהמ...לא ממש אהבתי את הפרק...

לא יודעת היו בו קטעים נדושים... כמה שאהבתי את סער בפרק אתמול...היום הוא עיצבן אותי...אני קצת מתגעגעת לסער הישן...שאי אפשר לסבן אותו ...והיה לי רצון להביא לו סטירה שיתעורר...היום הוא פשוט היה כבר מאוס... בקטע של דורי בכלל לא הבנתי מה הוא אמר...הוא פשוט מוציא אותי מהריכוז... כל הקטעים של גוזף מעצבנים...לא מתאים לו להיות כזה רע... הקטע של עודד ועופרי יצא חמוד...זה קטע די שקוף שהיא תדחה אותו פעמים רק בגלל גאווה ...אבל בסוף כשהיא תרצה הוא ייבש אותה...משחקי אגו כאלה...והקטע של הסוכריות על מקל זה נחמד ומציק באותה מידה לא סוגרה על זה...מה שכן עופרי צריכה יותר איפור. הקטע של עובד ויפית היה נחמד...אבל עובד כבר פחות מצחיק מפעם..וזה נראה קצת בוטה החיבה שלו ליפית לא יודעת להסביר...מוזר. אוסקר היום עיצבן אותי...נמאס כבר מהמשפט השחוק שלו של האיכס...ופעם הוא היה יותר נחמד ומגניב...למה השנה הוא כזה רוטן ועוד לסיגי...וגם פחות מצחיק הקטעים של תום וסיגי היו חמודים אבל אהבתי יותר את הקטע של אתמול...היה שקוף שהוא יכניס אותה לארגז...זה משהו שעפר מביא לדמות הדי יבשה של תום למרות שהשנה הוא מקבל קצת יותר אישיות... קרן ברגר יותר מידי סנובית ואגרסבית לא אוהבת את הפוזה שלה...נראה כיאלו היא שונאת כל גבר בעולם... ועכשיו משהו שיש לי להוסיף... הייתה לליה ולי שיחה במסן...די מטומטמת ומצחיקה..(עדיף שאני אצנזר את כל השטויות שהיו שם ...וגם כי אני לא זוכרת הכל... אבל התערבנו עד איזה פרק עפר יוריד חולצה... וזה לא בגלל מה שאתם חושבים...זה היה בקטע של הומור...שאמרנו שהתפקיד של מייקל באלופה זה להוריד חולצה בכל פרק ובגלל זה הוא שם-בכלל הייתה לנו שיחה שלמה של בדיחות על מייקל בנוסח מ"ל אבל קשה להסביר את זה חחח...ופעם זה היה התפקיד של עפר...אבל עכשיו עפר הוא שחקן רציני והוא כבר לא על תקן של אליל נוער כמו פעם...ולכן הוא כבר לא יוריד חולצה נגיד כמו שהיה בטב"ע ,אז יצא שהימרנו שעד פרק 20 הוא יוריד חולצה... אבל זה קרה כבר בפרק 8..אז זה סתם הצחיק אותי....כיאלו איך שראיתי את הקטע הזה נזכרתי בשיחה עם ליה והתחלתי לצחוק...)מה שכן פעם הוא היה עושה את זה ביותר טבעיות (לא יודעת איך לנסח את זה...אבל כיאלו הוא היה יותר עם ביטחון...)והפעם זה יצא כיאלו זה היה אילוץ של התסריט והוא לא רצה...ושוב הוא נראה ממש לבן ורזה - במיוחד הרגלים שלו היו רזות...אבל אל תתחילו שוב עם הקטע של הדיאטה בשביל התפקיד כי עפר אף פעם לא אישר את זה,אז אולי פשוט הוא יותר מידי לחוץ והוא לא אוכל מספיק...ואם כבר מדברים על כל הנושא יש מצב שבאמת הקוביות נעלמו..
כי הוא הסתיר את הבטן...חחחחח וואי איזה חפירה רדודה...לא נורא יש גם חפירות כאלה...זה היה רק כי רציתי לשתף אותכם בהימור הקטן שהיה לי עם ליה חחחחח טוב חפרתי מספיק להיום אז לילה טוב...אני אחזור לפורום רק ביום ראשון אולי שבת בלילה אז אל תזניחו אותו...סתם תעשו מה שבא לכם...ויהיה לכם קצת שקט ממני .

anatosh15

New member
פרק יפה... =]

חחחחח איזה צחוקים היה עם תום כשהוא שם את הניילון כדי לכסות את עצמו חחח אהבתי..
ומתי שתום קרא לסיגי שכאילו יש משו מגעיל בקרטון אז זה כבר היה ברור שהוא יפיל אותה לשם חח והוא הפיל אותה טיפה חזק חחחח נקווה שלא קיבלה מכה רצינית למה זה היה נראה ממש כואב

למעלה