האלופה 2 אה..?

האלופה 2 אה..?

אני לא יודעת מה קורה לכותבים... הרגו את סיגי..למען השם לא מספק עצוב? לא יכלו לסדר לתום איזה סוף מעודד..? לא הם הורסים עוד ועוןד ועוד..נמאס לראות את כל העצב הזה כבר אי אפשר יותר.. מה נהייה איתם? כל הפאשלות שכולם מגלים בזמן האחרון, נהייה יותר מדיי! החלטתם ללכת על עונה שנייה? לכו על זה עד הסוף ובלי כל החפיף הזה שהולך בדרך.. כל התסריטי משנה שמסתבך עוד ועוד ועוד רני והמורה הזו שלו, היא עוזבת כבר..כאילו ראבק תנו למשהו להתחיל ואז תהרסו..לא..הם אפילו לא נותנים.. דריה וג'לל..הם לא יכולו לרואת משהו טוב פה..אז תקעו את דובי..תסריט משנה מיותר לגמרי.. בכל מקרה..בפרק האחרון...הופ תיקתק הכל יסתדר.. בקיצור עונה שנייה של האלופה.. אכזבה! גדולה!

shnina1992

New member
יוו את ממש מגזימה

אם הם לא היו הורגים את סיגי לא היו ת'סיצנות המרגשות האלה של עופר ודי כבר לנסות למצות פאשלות..כל פרק בטח אתם מתיישבים ואומרים:"צריכים למצוא פאשלה!חייבים" דיי כבר..תראו את הסדרה ותהנו..נמאס כבר מזה! ודריה וג'לל יותר מידי דביקים..חייב להיות משהו באמצע שיעשה את זה יותר מעניין. לא אוהבים ת'עונה אל תראו!קרציות....

לולי90

New member
אם מסתדר

הכול ביןו זגותמסתדר על מה כבר יהיה לראות.חייבים לשים כל מני תחכים בתסריט כי אחרת יהיה משעמם...לא לדאוג-בסוף הכול יסתדר...

mika95

New member
יואו,טחנו את זה כל כך ...

אני לא מבינה,במקום ללכתוב כמה שהעונה הראשונה הרבה יותר טובה מהשנייה (כי זה כבר מספיק ברור!),תתרכזו בדברים הטובים שבסדרה,במקום להיתקע על כמה שהסדרה גרועה.ולא נראה לי שראיתי מישהו אחד שכותב:"וואו העונה השנייה דווקא ממש בסדר.." תפסיקו כבר עם כל השליליות הזאת!!!,אתם יודעים,שאתם בוחרים מה לראות..,אז אם התסריט משעמם אותכם,או שאתם סתם לא מבינים אותו פשוט מאוד- אל תראו את הסדרה,אם היא משעממת\מאכזבת אותכם

danit1234

New member
../images/Emo45.gif

נו באמת אם יהיה האפי אנד [למרות שזה אפילו לא הסוף] כולם חיים באושר ועושר כבר עכשיו וזה , זה באמת יעניין? אם לא תהיינה[טו מאץ' שיעורי לשון XD] כל ההתרחשויות זה יהיה משעמם ומה זה שווה?

למעלה