וואי היה פרק פצצה!!!!
ואני דווקא הולכת לחפור חחחח זה נראה לי הפרק הכי טוב שהיה מתחילת העונה... אפילו הסיצנות של מייקל לואיס היו בסדר... עדי הימבלוי שיחקה ממש טוב בפרק הזה..סוף סוף הדמות שלה קיבלה אישיות והכימיה שלה עם יהודה לוי הרבה יותר טובה מהכימיה עם (שכחתי את השם שלו נו דורי...) יהודה לוי ,שיחק ממש טוב...איןהוא היה ממש חמוד היום בפרק... והעיניים שלו פשוט מדהימות! כל כך מתאים לו התפקיד הזה... אלי דנקר ,הרג אותי עם הכדור חחחח ,הדמות שלו נהייתה ממש מצחיקה השחקן החדש ,שמשחק את גולדה...הוא שחקן ממש טוב,אהבתי את הדמות. עובד ויפית תמיד חמודים,חבל שיש פחות עובד השנה.. אהבתי את הקטע שכל אחת מהנשים נזכרת איך היא פגשה את חבר שלה...זה היה נחמד... עופרי,היה היום ממש חמודה,בעיקר כל הקטילות שלה. אוסקר,פשוט אין עליו כל הקטע שלפלסטיישן ממש תפור עליו חחחח,והרג אותי שהוא אמר נו כמה זה עלה לך? ובשביל מה קניתי לכם דירה? וסוף סוף לא היה את דורי....סתם הוא לא עד כדי כך גרוע...אבל פשוט היו לו יותר מידי סיצנות... וכמובן תום וסיגי.... איזה חמודים... הסיצנות שלהם כל כך טבעיות ביחד שזה פשוט כיף...הם משחקים כמו זוג לכל דבר...ועפר היום היה לבוש ממש יפה... וכל כך התאים לו הקטע המתפנק הזה חחחחח אז אני אסיים ב... מי תום תום תומי תם ? טוב חפרתי מספיק...ממש רואים התקדמות...אני אהבתי את הפרק...זהו!