האלופה פרק 7!

esterosh

New member
האלופה פרק 7!../images/Emo86.gif

לפי הספויילרים באתר הולך להיות פרק חמוד,אז צפייה נעימה... וכל החפירות הטענות האכזבות או בקיצור כל מה שיש לכם להגיד על הפרק ...שרשרו לפה!

randu

New member
פרק נחמד מאוד..../images/Emo3.gif

לא אחפור כי אין לי כוח. :]

esterosh

New member
וואי היה פרק פצצה!!!!

ואני דווקא הולכת לחפור חחחח זה נראה לי הפרק הכי טוב שהיה מתחילת העונה... אפילו הסיצנות של מייקל לואיס היו בסדר... עדי הימבלוי שיחקה ממש טוב בפרק הזה..סוף סוף הדמות שלה קיבלה אישיות והכימיה שלה עם יהודה לוי הרבה יותר טובה מהכימיה עם (שכחתי את השם שלו נו דורי...) יהודה לוי ,שיחק ממש טוב...איןהוא היה ממש חמוד היום בפרק... והעיניים שלו פשוט מדהימות! כל כך מתאים לו התפקיד הזה... אלי דנקר ,הרג אותי עם הכדור חחחח ,הדמות שלו נהייתה ממש מצחיקה השחקן החדש ,שמשחק את גולדה...הוא שחקן ממש טוב,אהבתי את הדמות. עובד ויפית תמיד חמודים,חבל שיש פחות עובד השנה.. אהבתי את הקטע שכל אחת מהנשים נזכרת איך היא פגשה את חבר שלה...זה היה נחמד... עופרי,היה היום ממש חמודה,בעיקר כל הקטילות שלה. אוסקר,פשוט אין עליו כל הקטע שלפלסטיישן ממש תפור עליו חחחח,והרג אותי שהוא אמר נו כמה זה עלה לך? ובשביל מה קניתי לכם דירה? וסוף סוף לא היה את דורי....סתם הוא לא עד כדי כך גרוע...אבל פשוט היו לו יותר מידי סיצנות... וכמובן תום וסיגי.... איזה חמודים... הסיצנות שלהם כל כך טבעיות ביחד שזה פשוט כיף...הם משחקים כמו זוג לכל דבר...ועפר היום היה לבוש ממש יפה... וכל כך התאים לו הקטע המתפנק הזה חחחחח אז אני אסיים ב... מי תום תום תומי תם ? טוב חפרתי מספיק...ממש רואים התקדמות...אני אהבתי את הפרק...זהו!

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifהיה פרק יפה ;]

איך איציק זרק את הכדור על גיא
ותום וסיגי.. מי תומי תומי תומי תום..? "אני
" חחח איזה חמודים
ואוסקר
וסער היה מסכן כזה..
הוא חמווד.. :(

esterosh

New member
../images/Emo207.gif ראיתם חדר הלבשה?

אסי כזה חמוד, ממש מתאים לו התוכנית הזאת,רואים שהוא גם משקיע ורואה ,לא כמו מיכל אמדורסקי שבכלל לא ידעה מה קורה שם... קיצור דיברו על הסטיילינג של הדמויות,ודיברו גם על עפר...(האמת שדיברו רק על יהודה ועפר חחחח טוב זה ברגיל..) אז המלבישה אמרה שתום הוא כזה ילד טוב,ובגלל זה מלבישים אותו רק ג'ינס וטישרט ,אז אסי אמר חבל דווקא לעפר יש סטיילינג ויש לו נתונים טובים ...(ושהוא יודע כי הוא ראה את הקוביות שלו חחחח) אז המלבישה,רינת אמרה שלעפר באת יש סטייל ושהוא חמוד ושהשנה היא משדרגת את הדמות כי הוא כיאלו בקשר והוא התמסד אז הוא יבש דברים יותר יפים, אהה והיא אמרה שעפר אוהב ללבוש כחול כי זה מתאים לו לעיניים זהו,היה נחמד...ואני לא זוכרת עוד דברים...חוץ מזה שאסי כל הזמן החמיא לעפר חחח.

daphnef

New member
לא הספקתי לראות...

כי ראיתי האלופה ב-VOD ולא רציתי לראות לפני חדר הלבשה.. בקיצור אני יראה ב-VOD כשהם ישימו את זה.. הם לא מכניסים את זה ל-VOD מהר בכלל.. הם מכניסים את זה אחרי הרבה זמן

ראיתי את זה היום ב-VOD

[כפרעל הוט
נתנו לנו מתנה לחג-VOD לשלושה חודשים חינם
] איזה חמוד אסי שהוא פירגן לעפר והנה עד הוכחה שלעפר יש סטייל
והיא גם אמרה שעפר אוהב ללבוש בגדים בצבע כחול כי זה מתאים לו לעיניים

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifכן ../images/Emo99.gif

באמת מתאים לו כחול
והכי טוב שאסי מנחה, באמת מתאים לו.

daphnef

New member
פרק מעולה!

האלופה ללא ספק--משתפרת בגדול!!! זה נראלי הפרק הכי טוב שהיה מתחילת העונה.. זיוה ממש שונה מהעונה ה-1.. אהבתי נורא את איציק!!! חחחחחח זה היה ממש מצחיק שהוא זרק את הכדור על גיא..חחח בכלל אני נורא אוהבת את הדמות שלו השנה ובמיוחד את הכדור הזה!
יעל ממש מעצבנת אותי!!! (בהודעה אחרת אני יכתוב ספוילר ששמעתי מאיפשהו..) היא יותר מידי מעצבנת את תום..וזה מעצבן אותי! חחח הסצנה של סער וליאן הייתה נורא טובה! אבל ליאן מגעילה לסער..
לא נורא.. אני מקווה שסער כבר ייזכר בהכל וזה..(אוף אני לא רוצה שג'וזף יהרוג אותו
) ואת מי הכיייי אהבתי בפרק הזה?? ברור...--את תום וסייגיייי!!!! איזה סצנה מדהימה הייתה להם!!! (סצינות) אהבתי גם את הקטע שהם "חנכו" את המיטה שלהם.. ועם הספא והטלויזיה.. וואי ממש אהבתי את הקטע של תומי תומי תום וסוגי סוגי סו.. חחחח ושאוסקר שיחק שם.. וזה ואמר להם בשביל מה קניתי לכם דירה?! חחח נשפכתי! בקיצור היה פרק מצוין היום! נורא נהניתי.. ו..בשבילך אסתר: אני לאט לאט לומדת לחפור.--והכל בשבילך!! (אני יודעת שלא הרבה קוראים את זה אבל המיעוט יקרא
חח אז.. בשבילך!
)

randu

New member
הפה הפה,אסתרי לא היחידה שחופרת..

אני תמיד חופר..(חוץ מהשרשור הזה) אז אני מבקש. תמיד אסתרי לוקחת את הקרדיט לעצמה.. אפחד לא מתייחס לשאר.
איפפ..חרא פורום.
כפרוטטטטטטטטטטטטט.
. לא לקחת ללב מה שרשמתי. ועכשיו לתגובה שלך: חחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק מה שרשמת "וזה מעצבן אותי..."
אני מסכים איתך כמעט בהכל

esterosh

New member
אח,איזה צומי!

ממתי אני לוקחת קרדיט לעצמי? וכדי שלא תרגיש מקופח,אז גם אתה חופר!!!! ואנחנו אוהבים את החפירות שלך מאוד!!!!

randu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את לא לוקחת קרדיט לעצמך,זה היה בצחוק..

daphnef

New member
חחחחח

נכון שכחתי.. אתה חפרן רציני!!! חחח היי מגניב..: חפרן יחיחי בקיצור... גם אתה וגם אסתרי חפרנים
ואני מתחילה...

esterosh

New member
חחחחחח יש לי משהו מצחיק להגיד לך..

נכון כתבת שאת חפרנית מתחילה...אז קבלי משהו... עצה שלי,אל תתחילי עם זה...פשוט אל..מילא אנחנו אבל את...חבל ...את תתמכרי...חבל! (אם לא הבנת זההיה הפרומו לשיר שלנו...ועפר עשה על זה חיקוי במ"ל אז פתאום נזכרתי בזה...וחשבתי שזה מתאים...אבל האמת שמבחנתי תחפרי כמה שיותר... זה פשוט כיף לקרוא חפירות...)

daphnef

New member
חחחח../images/Emo6.gif

וואי אני זוכרת ת'פרומו הזה.. דיי זה היה כל כך מפגר חחחחחח! ואני זוכרת שעפר עשה את זה..חחחחח יאללה שיהיה כבר מ"ל!!! למה זה רק בימי שישי-שבת..? טוב..הם צריכים לעבוד עוד וזה.. אני יודעת אבל אז מה!! (כרגע דיברתי על עצמי...)

esterosh

New member
חחחחח דפני כפרעלייך!!!

יצאתי פרחה חחחח,אבל תדעי לך שאני קראתי את כל החפירה...וזה ממש נחמד,מסכימה איתך ,גם אני אהבתי בדיוק אותם דברים... ואיזה כיף שיש לי יורשת שהולכת בעקבותיי ,בסוף אסתר גלר תמצא את היורש או היורשת שיחפור או תחפור במקומה חחחח ושכחתי להגיד שיאגור השומר הרוסי של ג'וזף ממש חסר לי, נכון שכולם מתגעגעים לטובה מילי ומיטל, אבל אני תמיד שמה לב לפרטים הקטנים אז אני מתגעגעת ליאגור ,יוחזר יאגור לאלופה...כי זאת הייתה דמות עם אופי!!! ואם כבר יאגור מה עם חמודי התנין? רק אל תגידו לי שהוא טבע בים...אני לא אעמוד בזה .חחחחחחחח

daphnef

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חמודיי! כן.. נראלי שחמודי טבע..
יכול להיות שהוא לא.. חחחחח תשאלי את ג'וזף... ונראלי שהיורש הבא יהיה רן.. ואולי ורק אולי אם אני יהיה מספיק חפרנית..אני יהיה לבסוף היורשת של רן.. אלא אם כן מישו יפלוש לפורום ויגנוב לי את המעמד!!!!! אבל.. זה לא יקרה..

למעלה