האלופה- פרק 4

האלופה- פרק 4 ../images/Emo44.gif

כל מה שקשור לפרק - לכאן
תמונות, דעות מחשבות - הכל.

*מעתיקה את מה שרשמתי בפורום יהודה *

הפרק הכי טוב של העונה בינתיים.. היה מצחיק ביותר.. היו כמה קטעים שממש אהבתי.. הבלאגן שהחברה מהקבוצה עשו בחדר של סער.. אמממ "לא ליד הילד".. "הילד ממילא לא רואה".. החיוכים התמימים והמתוקים של סער בבית חולים.. כ"כ נאיבי.. איזה מתוק.. הביקור של זיוה "ידעתי שתבואי" "זה שלנו?" והיו כאלה ממש לא אהבתי: רוני הפקצצה.. פשוט נמאסה!!!!! ותום שמרגע לרגע משתכנע שסיגי בוגדת בו.. אני לא אוהבת את זה שהוא עוקב אחריה..

esterosh

New member
נחמד שפתחת שירשור.

האמת לא ראיתי את כל הפרק... אבל ממה שראיתי אני ממש אוהבת את השינוי שעשו לסער הוא כל כך חמוד... החלום של תום על סיגי וסער היה ממש מצחיק חחחח (ראו שמיכל קצת נבוכה...) ליאן ודורי די מעצבנים אותי יש להם יותר מידי סיצנות ואני לא כל כך אוהבת אותם...תום גם קצת מעצבן זה כל כך לא הגיוני שסיגי תבגוד בו...והוא סתם אובססבי..ורוני מעצבנת אני מקווה יעיפו אותה בפרקים הקרובים... האמת שקצת חסר אקשן בפרקים הראשונים...יש הרבה קטעים משעממים....אבל בטח זה ישתפר בהמשך.

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifפרק יפה

איזה חמוד סער ;] ותום עוקב אחרי סיגי
שיגלה כבר מה הם עושיםם!

היה פרק נחמד../images/Emo9.gif

עובד ממש הצחיק אותי
היו לו מלא יציאות מצחיקות כמו עם החומוס והמגבת
ו.. ו... סער היה ממש חמוד היום בפרק|פרצוףמסמיקשלהמסנ| והקטע שתום שומע את סיגי והאיש ההוא ממש דבילי...

anatosh15

New member
יואווו הלוואי שיעיפו כבר את רוני...

למה היא ממש ממש לא יודעת לשחק.... וזה מעצבןןן.. בא לי להחטיף לה כף.. כזאת סתומההה..
והכי מעצבן הלבוש שלהם.. כאילו מה?? ממתי אחות בבית חולים שמה את הכובע המעפאן הזה? ועוד נעלי עקב חח תעשו לי טובה... חח ובאמת הקטע הזה שתום שמע את סיגי ואת האיש הזה מדברים בדירה חח ממש דפוק..

daphnef

New member
את האמת אותי היא לא ממש מעצבנת

אבל הקול שלה באמת מציק! (ומצחיק
)

daphnef

New member
באמת היה פרק הכי טוב

מתחילת העונה! סער כבר התעורר, מנסים לעורר לו את הזיכרון.. ודורי (ה-מ-ע-צ-ב-ן) שמציק לי כל פעם מחדש! חחח ושטוקו התקשר לערן אלון הזה..וגילו שזה בעצם בבניין שלהם.. בקיצור היה פרק מצוין! ואיך אפשר לשכוח את הסוף המותח! (אני לא יכתוב כדי שמי שלא ראה......) בקיצור היה כייף לראות! מחכה לפרק ה-5!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהיה פרק נחמד

סלחו לי אבל הדמות של תום מתחילה לעצבן אותי, הוא אובססיבי בטירוף יהודה כלכך חמוד עם החיוך הזה :) עובד היה גדול
אני מתחילה לחבב אותו יותר ויותר היה פרק ממש טוב, הסדרה מתחילה להשתפר :)

למעלה