האלופה פרק 186

SuperCrazySheep

New member
רק אני רציתי לבכות בגלל עובד?../images/Emo7.gif

"אני כמו הדינוזארים, זן נכחד.."

julie90

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif עובד מאמי ../images/Emo10.gif חבל שהוא זן נכחד

אבל ניראה לי יהיה בסדר בסוף. הרי מגדת העתידות אמרה שהכול יסתדר, לא?... נחיה וניראה.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif מסכנה קאריני ../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אתם לא ראיתם שהיא כל כך הצטערההההההה !?!?!?!? אבל זה רק אני או שזה נורא הזכיר לי את טב"ע עם כפיר, דנה ורננה שכפיר רצה לגלות לרננה אבל דנה הקדימה אותו .. וכאן ג'וש הקדים את קאריני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קארין- עופרי פרישקולניק
מסכנההההההההההההההההההההההה
איך היא בכתהה קארין ואסי לנצחחחח

היה מגיע לה אם היא לא הייתה מתחרטת ואם היא

בעצמה הייתה מפרסמת את הכתבה, אבל היא לא עשתה כלום!

אבל עדיין היא תכננה את הכתבה הזאת בצורה ממש

מגעילה והיא עשתה טעות ושילמה עלייה,למרות שהיא לא פרסמה אותה זאת דעתי כמובן

julie90

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נכון!! כולם עושים טעויות, אף אחד אינו מושלם. וחוצמזה זה לא היא שפרסמה את הכתבה בכלל!! היא כן עשתה תרגיל מלוכלך לאסי, אבל רואים שהיא ממש מתחרטת, אז רדו ממנה
חוצמזה אסי הפחיד אותי
אי אפשר לדעת למה לצפות ממנו ומתי הוא יעשה איזה משהו אלים פתאום. זה נכון שהכעס שלו מוצדק אבל הוא צריך להתחיל לשלוט על עצמו קצת.

אני לא מבינה מה נסגר אם העונה הזו.

הבטיחו מתח,הפתעות הפתעות בתחת שלי=\ הסצינות כ"כ משעממות,הייתי בטוחה שמילי וטובה יצילו את המצב אבל כלום לא מתקדם בסדרה הזו הקטע אם הכבשה כל כך מטומטם ומיותר..וגם מה אכפת לנו מדוד?והחברה שלו זה לא מעניין בשיט מה נסגר אם דורי?שותה מתמכר להימורים..זהו?זה השיא שלו?ומילי?מה אם הנקמה שלה ושל אמא שלה? ואת טובה בקושי מראים הקטע אם סזאר וליאן כל כך מטופש.ומה סער פאקינג מקנא?!הוא לא אמור לאהוב אותה בכלל תום וסיגי..יאללה דיי נמאס כלום לא מתקדם מושכים את העונה הזו סתם..והסופים כל כך אבל כל כך מטומטמים הדבר שבאמת מחזיק את העונה הזו אלה אסי וקארין ואולי גם אלינור וזיוה איפה האלופה של פעם,שכל סוף פרק היה שיא המתח?

HILA46

New member
עצוב..כלכך עצוב

איי איי איפה העונה הראשונה איפה?!? העונה הזאת פשוט מביישת את כל הסדרה המדהימה הזאת שהם בנו. הם עשו טעות כלכך ענקית.. לא משנה את מי הם יחזירו כלום כבר לא יציל ת'עונה הזאת. הכל כלכך פאתטי מגוחך מ-ש-ע-מ-ם מרוח סצנות כלכך לא הגיוניות סער מקנא לסזאר?? ממתי הוא אהב אותה..תמיד הראו לנו איך הוא פשוט לא סבל אותה וכל מה שהיה מעניים אותו זה רק מ-י-ט-ל מה הם חושבים שהם עושים?!? כבשה מטופשת סיגי רוח רפאים?!? אם כבר עשיתם צעד כלכך קיצוני והרגתם דמות ראשית תלכו עם זה עד הסוףף מהזה כל המשחקים האלה?!? מזל שיש את אסי וקארין תאמינו לי.

khzh120

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה איתך ב100%

איפה איפה העונה הראשונה?! איפה הכימיה שהייתה בין סער למיטל ושלא נדבר על העליבות שבעניין שזאת לא לירז צ'רכי. אסי וקארין זה עוד הקמצוץ האחרון אשהושל המתח =] בכלל הם הגזימו. להשים לי את רני בתור סוף?! בושה,בושה . נקווה לטוב.

Shir Barbi

New member
דעותיי,

דריה ג'לל - דון דה סטאס
פרק חמוד ומותח ג'וש מניאק

הלפ../images/Emo14.gif

התחלתי לראות את הפרק הזה רק מאחרי השיר דווקא כשהיה מתח נורמלי (המכתב ממיטל
) מישו יכול לספר לי מה קרה כשסער ראה ת'מכתב? כאילו מה הוא עשה?

למעלה