האלופה פרק 176

liaush

New member
אהבתי את הפרק כ"כ ../images/Emo99.gif

סער!!!!!!!!
כמה התגעגעתי עליו בתור המניאק!
ומילי כפרעלייה היא כזו מלכה!!!!!
היה ביניהם חשמל =] איזה כיף לראות את זה לא כמו הסצנות המאולצות "עלק" סצנות מיטה של סער וליאן .. פרק מדהים! וגם הסוף איך שסער תפס ת'אסי הזה באמת מישהו צריך ללמד אותו , ת'אסי הזה
מה זה להרביץ ככה לשלייפר ?:/ אפילו אם זה בלי כוונה ראיתם מה עשה לו?
שירגע קצת! סער נעשה כזה אמיץ אני פשוט חולה חולה על האוויר שהוא נושם!!!!!!
פרק מעולה!.

Nattie

New member
אני לא כל כך מבינה איך אפשר לאהוב את סער

כשהוא ככה.. הוא הגזים קצת בתור מניאק..

liaush

New member
לא יודעת יש בו משהו ../images/Emo99.gif

גם אהבתי את הסער החמוד שאחרי הקומה אבל מהר מאוד נמאס.. נגיד שכהיו משפילים אותו כשהוא נתן לדורי הזה להרביץ לו וזה שהוא דפק חשבון לכל העולם היה פשוט בן אדם בלי אישיות וזה לא משהו שאני מחבבת, היה חסר לי הסער המניאק והעוצמתי הזה
כי ככה בדיוק אני אוהבת אותו ויהודה שחקן נהדר קטן עליו טלנובלות קטן!!!!!

liaush

New member
אני אוהבת אותו בכל מצב כי זה יהודה לוי../images/Emo99.gif

אני חולה על האוויר שהוא נושם חח ובקשר לדמות שלו אני אהבת אותה כי סער הישן הוא סער שלא מפחד מאף אחד! לא דופק חשבון לאף אחד! סער חזק עוצמתי מהפנט! ולא הסער החדש שהיה הסמרטוט של "ליאני" כזה שדפק חשבון לכל העולם ושנתן לדורי הזה להרביץ לו. אני לא אוהבת אנשים תמימים זה לא סקסי בעיניי חח. אני אוהבת את סער הישן כי זו הדמות! והוא עושה אותו מעולה אני פשוט אוהבת אותו !!!
תשובה מספקת ?:p

פרק חביב../images/Emo9.gifסער חזר להיות חרא../images/Emo3.gif

אוווח תמיד שנאתי את סער,ואת ליאן כמובן. את קארין בכלל! אני שונאת כ"כ הרבה דמויות בטלנובלה הזאת. יעל

daeve1

New member
הסוף הכי גרוע בעונה...

וב"אלופה" בכלל, לא הייתה שום פואנטה לסוף הזה, אפילו הסוף של הפרק הקודם (בו סיגי הרוח שאלה את תום אם הוא אוהב אותה) היה יותר טוב מהסוף של הפרק שהיה היום.

הדרוש555

New member
ששששששמעו אותי

מילי וסער=מושששלמייים יחדדדדדדדדד!! ליאן=עולה לי על העצבים קקארין קקרררררעה אותתי !! ניקי כוססיט תתמיד!!!! וזהו היה פרקק חמוד מאודד אהבתי !!!!

khzh120

New member
לא קשור לפרק , אבל קשור לאלופה

כנסו לקומונה שלי: היא על האלופה-יש בה שרשור תמונות של ליאן וניקי, ועוד דברים. אז שווה כניסה
http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=26968

מקלדת2

New member
ש-א-ל-ה

מאיפה אתם מביאים את התכניות לכאן? ז"א האם ישנה אפשרות להוריד תכניות נוספות? פרקים של סדרות אחרות שמוקרנות בערוץ 3? אשמח לכל עזרה מקלדת

למעלה