האלופה פרק 176

khzh120

New member
האלופה פרק 176 ../images/Emo70.gif

צפייה מהנה לכולם שוב כמו כל ערב אנו מתאספים ומדברים על הפרק שהיה. אז ככה: אם אתם חושבים שהיה פרק יפה , ספרו למה. וגם ההפך (אם אתם חושבים שהוא לא היה יפה/חביב/השאיר את הלוע שלי פרוסה על הרצפה וכ'ו... דעות , תגובות , שאלות ותשובות - הכל אבל הכול לפה.
צפייה מהנה
<object width='458' height='384'><param name='movie' value='http://albums.tapuz.co.il/albums/flixBlogPlayer.swf?autoStart=false&MID=1692764' /><param name='allowScriptAccess' value='always' /><embed src='http://albums.tapuz.co.il/albums/flixBlogPlayer.swf?autoStart=false&MID=1692764' type='application/x-shockwave-flash' width='458' height='384' allowScriptAccess='always'></embed></object>

Black Jane

New member
הצחיקה אותי התגובה של קארין../images/Emo6.gif

לזה שיעל סיפרה לה שהיא וגולדה התנשקו.

Black Jane

New member
אני בכלל אוהבת את קארין. היא טובה כזאת.

ורעה כשצריך. כמוני [בטח
i wish]

khzh120

New member
פרק יפה ../images/Emo9.gif

אביטל הרעה
חח סתם. פרק נחמד. לא השאיר את לועי פעור עד לרצפה , אבל בסדר. הקטע עם ניקי והבנים הרג אותי. איך הם לא הבנו מה היא אמרה חח.. וניקי הייתה יפה שם מאוד
... יש לה שיער פשוט מהמם
היא כמו שוטרת חח כמו שהיא פרצה לחדר של טובה/גב' רובינסוןהיא הייתה נראית ככה-
חחח... מתאים לה לא?! אסי , מה אני יגיד לכם. מטורף , חמום מוח , אבל יש בו צד של רגישות. הוא צריך ללכת לטיפול , נקודה.

Nattie

New member
לפי דעתי היה פרק מצויין..

רר..מלא ברמיזות מיניות...

Black Jane

New member
קצת יותר מדי הייתי אומרת ;)

אבל נו, זה יעבור להם. נקווה.

אני מתחילה לאהוב את ליאן כמו פעם..

היא מודעת לעצמה, ובשיחה עם דורי רואים את זה. היא מבינה שאין מנוס על מה שהיא עשתה והיום אולי בפעם הראשונה הבנתי שהיא באמת מתחרטת. חשבתי שהיא עוד שניה הולכת לספר לדורי על מילי אבל כשהיא שמעה מה הוא אומר עליה היא התחרטה. אני שונאת סער. שונאת. הוא כ"כ עצבן אותי.. הוא חוזרר להיות כמו פעם, וזה מגעיל אותי.. ולא מעניין אותי מה קורה לו בחיים, מהרגע שהיא נכנסה הוא יידע בדיוק מה הולך לקרות. עם כל החיוכים שלו, גם שהוא יתנגד הוא ידע שזה הולך לקרות. אבל מה? ברגע שהיא שומעת כסף היא יישר קופצת, לא מעניין אותה כלום מבחינה כסף זה עדיפות ראשונה אבל יותר מסער. וסער כבר הבין איפה הוא נמצא ומה המעמד שלו, הוא משתמש בזה לרעה וחבל, שיוריד קצת פרופיל.. יותר טוב לכולם.

liaush

New member
מצטרפת לשאלה ../images/Emo45.gif

אני חייבת להגיד שבהתחלה ממש אהבתי את סער החמוד אבל מהר מאוד נמאס לי מזה שהוא הופך להיות הסמרטוט של ליאן
ליאני פה ליאני שם מתחיל לדפוק חשבון לכל העולם נותן לדורי האפס הזה לשבור לו ת'אף זה ממש לא הסער שאני מכירה! היו קטעים שפשוט כ"כ רציתי שהסער הישן יחזור כ"כ התגעגעתי. אני לא אוהבת אנשים יותר מידי תמימים חח זה מעצבן. סער הישן חזר והליילויה
!!

"נמאס לי מזה שהוא הופך להיות הסמרטוט של ליאן"

וזה שליאן הייתה כל העונה שעברה סמרטוט של סער, מזה לא נמאס לך? תראי,אולי כולם שכחו איך שהוא יתנהג אליה בעונה שעברה אבל אני לא שוכחת ולא סולחת. מבחינתי, מי שבוגד אין לו כבוד לעצמו, ואז אני כבר לא חושבת שלאחרים צריך להיות כבוד אליו. ובמקרה של סער זה ההפך הגמור.. ככל שהוא יותר בוגד ככה נותנים לו יותר כבוד. מבחינתי ליאן עשתה את הדבר הנכון, הוא רמס לה את הכבוד והיא הרגה את האהובה שלו. הניאום שנתנה ליאן בפרק שאחרי זה היא רואה את ניקי נחרט לי בראש. כל מילה שם הייתה במקום. כולם יכולים לקפוץ לי. סער איבד את הכבוד ממזמן וליאן יצאה מלכה.

liaush

New member
בואנה ילדה תרגעי קצת?

עלק "כולם יכולים לקפוץ לי". תשקלי מילים בבקשה=/. וחוץ מזה זכותך לחשוב מה שאת רוצה. ויכול להיות שאת צודקת אבל את לא יכולה לגרום לכולם לחשוב כמוך כי אני עדיין תומכת בסער ואוהבת אותו ולא משנה מה תגידי!

rockarin

New member
בקשר לליאן ... קצת בספק . :|../images/Emo29.gif

בקשר לסער .. צודקת .

jessica120

New member
אחלה...

אחלה פרק!!!! פחחח ראיתם ת'קטע של ניקי עם הבנים??? פשוט קורע!!!!!!!!!!!!!! ואסי המפגר הזה רק מכות רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויאללה ליאן עופי מהתוכנית הזאת, את סתם מעצבנת!!!!!!!!! טוב יאללה אני עפה... בייי

למעלה