האלופה יורדת מ-VOD

נופרוש25

New member
טוב

אני לא מתכוונת לדון או להתווכח איתך. פרחית/ ילדה/ טיפשה תחשוב מה שאתה רוצה רק בבקשה אל תפנה אליי ואל תגיב לי אם אין לך משהו אחר לכתוב חוץ מהערות עוקצניות ומעליבות. אני פשוט לא מבינה למה אנשים כמוך משוטטים בין פורומים ומחפשים אנשים לריב איתם. אין לך מה לעשות בחיים?

זלזול?את כנראה לא יודעת כמה עבדו על העונה הזו

אבל כמו שאמרת, לאנשים שונים יש דעות שונות.. :)

נופרוש25

New member
אני בטוחה שעבדו,

עבדו על יחסי ציבור, עבדו על שיווק, עבדו על פרסומות ועבדו על איפה לצמצם ואיפה לחסוך. אני מכירה אנשים שעבדו בהפקה ואמרו לי את זה בעצמם. העונה הזאת, הייתה נטו למטרות רווח, נבעה מאילוצים בלבד (קרי עזיבת תסריטאי, עזיבת שחקנית ראשית, שינוי סיפור מרכזי בלית ברירה) והמטרה העיקרית הייתה לפנות בעיקר לקהל בני הנוער שהוא הצופה העיקרי בסדרות חסרות איכות ומלאות בכוכבים שהם מעריצים. את תאמת, בינינו, את יכולה להגיד שהעונה הזאת הייתה איכותית?

אני אהבתי את העונה.

ולא, אני מדברת על קריעת תחת של התסריטאים. זילזול זה לכתוב עונה בחודש, לא להשקיע בשיט, לשבת חצי שעה כל יום, וזה בידיוק ההפך ממה שבאמת קרה.

alonbb

New member
אוווו תראו תראו

הנה תופעה באינטרנט שחוזרת על עצמה כל פעם שבנאדם מנסה להוכיח את עצמו בכל מה שנוגע לאלופה. תמיד אומרים שהם מכירים את ההפקה, את השחקנים, שמקורבים אמרו להם, שדוד של חבר שלהם זה יוני פארן, שדרור נובלמן הוא השכן..שמיידעים אותם טלפונית..פחחח אני מצטער נופר את פשוט לייצן ההודעות שלך מוגחחות יותר ויותר מפעם לפעם..חח

ילד רע 16

New member
את חצי צודקת חצי פחות../images/Emo3.gif

תכל'ס את צודקת, מצטער

נופרוש25

New member
חחחחח

חופשי למי יש כוח... אין לי זמן וגם די התייאשתי מהוט והטלנובלות שלהם. נראה לי שאנחנו נעבור ליס! (כמובן רק אחרי שיסיימו לשדר האלופה1 וכול הפרקים יהיו מוקלטים
)

moton

New member
חחח

אין לי זמן לראות טלויזיה... שווה לעבור ליס רק בגל היס מקס אבל אני רגיל כבר לHOT... יהיה לנו קשה לעבור

ככה גם עשו עם "השמיניה"

בדיוק ביום שהתחילו השידורים של "האי" אז הורידו את "השמיניה" מה-VOD. הסיבה לכך היא שלהוט אין עוד מקום איכסון ב-VOD ולכן מורידים את הסדרות "הישנות" בשביל לעשות מקום לסדרות החדשות. חבל...

למעלה