האלופה יורדת מ-VOD

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איך אני אחיה עכשיו?

נופרוש25

New member
אתם רציניים???

מישהו באמת רואה את זה???????? לפחות שיעלוו לוי או די עונה ראשונה ואז יהיה טוב

AntilopA2

New member
אפשר לחשוב שהעונה השניה כל-כך גרועה

לפחות החצי השני ממש טוב

נופרוש25

New member
לא יודעת...

אצלנו לפחות כולם די הזדעזעו מהעונה הזאת.... טוב זה עניין של טעם אני מניחה אבל פשוט הופתעתי לגלות שיש מי שאהב את זה...... :/

khzh120

New member
אני רואה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

סתאם
במחשב לפעמים

Black Jane

New member
אני רואה בשידורים החוזרים בצהריים, בעקרון.

או ממש מאוחר בלילה, נדמה לי

Black Jane

New member
אז אל תראו אותה? ../images/Emo6.gif

אם אתם חושבים שהיא גרועה, לא חייבים לכתוב זאת בזלזול ועוד בפורום של הסדרה. לגבי הילה אני עוד איכשהו יכולה להבין כי היא כן כותבת פה, אבל אתה באת לפה רק כדי לכתוב את זה. היה נעים אם היו רושמים את זה בפורום הנפילים? לא, נכון? אז חדל.

נופרוש25

New member
מממ

מצטערת לא התכוונתי להעליב חשבתי שזה די ברור... חחח... אין צורך לקחת את זה קשה לאנשים שונים דיעות שונות לא ככה? אני אישית פשוט ממש התאכזבתי מהעונה הזאת אבל עדיין אני מכורה קשות לאלופה עונה ראשונה.. חוץ מזה שהזלזול שלנו נובע מהזלזול שלהם בנו וזה בדיוק מה שזה היה.. סורי אבל זה באמת ככה

נופרוש25

New member
הבנתי...

הבנתי שלא התכוונת אליי אבל אני הייתי חלק מהדיון אז ציינתי את עמדתי לפחות

alonbb

New member
בונה הבנות בפורום הזה שרוטות לגמרי

"הבנתי שלא התכוונת אלי אבל ציינתי את עמדתי לפחות"? תגידי את משועממת אין לך חיים? מצטער בטח ימחקו את ההודעה שלי אבל הבנות הפורום הזה ממה שראיתי בארכיון פשוט אהבלות לגמרי..והכי מצחיק זה לקרוא הודעות של בנות 13 שמנסות לדבר כמו בנות 20. יאללה חלאס צאו קצת מהאינטרנט זה הפך אותכם לצבועים ומוזרים.

נופרוש25

New member
נשמה שלי,

אתה ממש אבל ממש לא יודע בת כמה אני אז חבל שתצא אדיוט. בינתיים אתה המשועמם פה שכותב תגובה לכול אחד, לא משנה שלא פנו אלייך ולא דיברו איתך. שב בלול בבקשה חמוד.

למעלה