האלוהים שלנו....

ניר91

New member
הברקה באמת הבריקה לי הכל

סנט מוריץ פרייאר לידה. הנה אתן לך טיפ יכול להיות אני טועה תקני אותי מהר האם היו לך 2 זוגות תאומים ובאחד מהם נספג תאום אחד?

../images/Emo6.gif האאא אתה לא טועה...

אנחנו כנראה מכירים או שקראת את סיפור הלידה של התאומות שלי

ניר91

New member
לא מכיר נעים מאוד

סיפור התאומות שלך אשמח לקרוא. לאמא שלך יש שם שדומה לפרח.

תגיד... אתה לא במקרה הגרוש שלי../images/Emo35.gif

אימי ז"ל הייתה היפה בנשים ואכן יקרא שמה בישראל רוזה = שושנה
לזיכרה {מתגעגעת אליה עד מוות}

ניר91

New member
תגידי את הברקת אותי עם

סנט מוריץ חחחח ועכשיו ברצינות אם זה לא במקום אפסיק. אחד מתחביבי זה קלפים ןדברים שמעל ומעבר.

זה בסדר גמור ../images/Emo45.gif אני רק מופתעת....

אילו עוד הברקות אתה יכול לזרוק לי

ניר91

New member
המקום שאת גרה בו

את לא אוהבת החלום שלך זה לצאת משם. באת מעיר אחרת. להמשיך?

../images/Emo31.gif ממש לא .....

המקום המופלא הזה שאני גרה בו אני מחוברת אליו עם כל הנשמה שלי הייתה תקופה שרציתי באמת לעזוב - אבל לא בגלל שאיני אוהבת אלא מכיוון שלא מצאתי פה תעסוקה הולמת... 20 שנים אני פה הגעתי הנה מתוך אהבה נטו למקום המקסים הזה לאנשים הצבעוניים ונפלאים שחיים פה מעפולה הנה יחד באנו .....

ניר91

New member
מצטער זה מה שקלטתי

מהשנה האחרונה היו רגעים שבער לך לעזוב כנראה לא קלטתי נכון.קורה. מה שחשתי שהשנה היוותה עבורך מהפך בחיים.פה ברשותך אפסיק חייב לצאת. אני רמז לא קיבלתי ממך.

כשיהיו לך עוד הברקות אשמח

לקבל אותן במסר
מבטיחה תגובה על כל אחד מהם עכשיו אני כבר ממש סקרנית

בשבילי השמים הם הגבול../images/Emo70.gif אין מי

שימנע אין מה שימנע שתהיה ברוכה האלוהים שלי....

רותי 111

New member
../images/Emo189.gif אלוהים הוא שלם

הוא לא מחולק לזכר או נקבה. החלוקה עצמה קיימת רק כאן. אפילו הנשמה היא גם וגם

הוא דווקא מזוהה כ../images/Emo89.gif

ויאמר אלוהים ויעשה האלוהים ויען אלוהים הכל בלשון זכר אם לא הייתה חלוקים היה נכתב ויאמרו האלוהים ויעשו האלוקים ויענו האלוקים לא

רותי 11

New member
שאלת מי כתב את זה?

גברים. וזה שזה נכתב בלשון זכר זה עדיין לא אומר כלום. גם אנחנו באים לכאן פעם כזכר ופעם כנקבה - אבל הנשמה שלנו היא דואלית

גילי נשמה ../images/Emo52.gif

על השירשור ההזוי הזה.... רציתי בכלל משו אחר לדעת.. באמת רציתי לדעת... אבל השירשור התגלגל למקום אחר לגמרי

אפריל80

New member
אלוהים הוא...../images/Emo189.gif

הוויה, תודעה, אנרגיה, תדר , רגש... אנו משייכים אותו באופן לשוני לזכר או נקבה כדי שנוכל לשלב במשפט שיש בו פועל, אבל אני לא חושבת שניתן לתפוס אותו באמת כזכר או נקבה כפי שאנו תופסים זאת כאן בחיינו הגשמיים. או כמו שויג'יי המורה שלי ליוגה מהודו נוהג לומר: GOD IS 0NE שבת שלום

../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

תגידו... אתם נורמלים? איך ליכלכתם ככה את הבית? לזה אתם רגילים ממקומות אחרים, או מה? תפסיקו להתנצל אנשים, תהיו אתם, על כל מה שאתם מכילים..... בבית הזה מותר הכל! טוב, כמעט הכל
ניר... אל תיגרר להתנצלויות מהסוג הזה, טוב? נמאס לי לצעוק על הלונורמלית הזותי שמה....
שבת אושר לנו

למעלה