האלדרז.

Ophel McNeil

New member
האלדרז.

או, טופיק חדש, איזה הפתעה.
אז ככה, רציתי לדעת מה אתם בעצם חושבים על האלדרז. בסך הכל, הסדרה לא נותנת הרבה מידע עליהם, וזה דווקא חבל, בהתחשב בעובדה שבמקבילים שלהם בעולם התחתון ניתן יחסית הרבה יותר מידע (הטריאד, המקור, וכו´). אוקי, אז קודם כל, ניסי לסכם מה אנחנו כן יודעים - הם כמה אנשים (?). הם אורות לבנים בוגרים. הם שולטים בכוחות השניים שניתנים למכשפה. הם לא הכי גבוהים בהרכיה, אפשר לעקוף את ההחלטות שלהם. ככל הנראה מעליהם נמצאים The power that be, מי שהם לא יהיו. הם שולטים באורות לבנים, בכוחות שלהם, במיקום שלהם, הם גם אחראיים עליהם. יש להם הרבה הרבה חוקים. הם מאוד חכמים (מאוד מאוד) ומתוחכמים. וזה בערך הרוב. אגב, סתם שאלה, הם אלה שאחראיים על רווח אישי? כלומר, במי הוא יפגע וכו´? כי אחרי 4X15 נראה שכל העניין של הרווח אישי מה זה מתוחכם....
עכשיו, אנשים, עליכם להשתתף. אתם יודעים איך, אתם חכמים, אני סומכת עליהם.

Hugo Oneil

New member
אההה.... ../images/Emo58.gif

לא ניראה לי שהם שולטים במי יפגע הרווח האישי,.. וניראה לי שיראו אותם בעונה חמישית ולמה? בעונה ראישונה בהנות קיבלו את הכוחות, הן רק התחילו בזה ועוברות הרבה דברים (ליאו מראים הרבה מקור, אולדרז או טריאד לא מראים לא שומעים לא מדברים!) עונה שנייה, יש תחרות הין ליאו ולדן והבנות רק שומעות את המילה "המקור" ב215 הן עדיין לא יודעות מי הוא! (ליאו מראים פחות או יותר וגם מראים הטריאד) עונה שלישית - מראים את ליאו דיי הרבה, רואים את הטריאד והם מתים ורואים את המקר לדקה או שתיים, ואת קול מראים באותו כמות שראו את ליאו בעונה ראישונה עונה רביעית - מראים את ליאו הרבה ממש הרבה כול פרק! את קול מראים כמעט כול פרק ומראים את המקור, מראים את קול בכמות שמראים את ליאו בעונה שנייה! עונה חמישית- עכשיו זה הולך להיות אותו דבר עם פיבי כמו שהיה בעונה שנייה עם פייפר דן וליאו, יש דמות חדשה שפיבי מתאהבת בה! עכשיו זה הולך להיות קול פיבי ומישהו, הולכים להראות את האלדרז ניראה לי וגם לבסוף בטח יתגלה שהאלדרז הם כמו הטריאד, ומקור לטוב! המטרה היתה להראות לכם שהעונות חוזרים על עצמם רק בדמויות שונות כמו פייפר ליאו דן עכשיו יהיה פיבי קול ומישהו, ושמתם לב שפייג´ עברה בעונה אחת את כול מה שהבנות עברו תוך שלוש שנים? חוץ ממסע אל העתיד (גילגול קודם, חזרה לעבר, שדים מכשפים המקור! היא עברה הרבה יחסית בשנה) למה ניראה לי שאתם לא תבינו אותי כי אני בקושי הבנתי אותי

Hugo Oneil

New member
אההה.... ../images/Emo58.gif

לא ניראה לי שהם שולטים במי יפגע הרווח האישי,.. וניראה לי שיראו אותם בעונה חמישית ולמה? בעונה ראישונה בהנות קיבלו את הכוחות, הן רק התחילו בזה ועוברות הרבה דברים (ליאו מראים הרבה מקור, אולדרז או טריאד לא מראים לא שומעים לא מדברים!) עונה שנייה, יש תחרות הין ליאו ולדן והבנות רק שומעות את המילה "המקור" ב215 הן עדיין לא יודעות מי הוא! (ליאו מראים פחות או יותר וגם מראים הטריאד) עונה שלישית - מראים את ליאו דיי הרבה, רואים את הטריאד והם מתים ורואים את המקר לדקה או שתיים, ואת קול מראים באותו כמות שראו את ליאו בעונה ראישונה עונה רביעית - מראים את ליאו הרבה ממש הרבה כול פרק! את קול מראים כמעט כול פרק ומראים את המקור, מראים את קול בכמות שמראים את ליאו בעונה שנייה! עונה חמישית- עכשיו זה הולך להיות אותו דבר עם פיבי כמו שהיה בעונה שנייה עם פייפר דן וליאו, יש דמות חדשה שפיבי מתאהבת בה! עכשיו זה הולך להיות קול פיבי ומישהו, הולכים להראות את האלדרז ניראה לי וגם לבסוף בטח יתגלה שהאלדרז הם כמו הטריאד, ומקור לטוב! המטרה היתה להראות לכם שהעונות חוזרים על עצמם רק בדמויות שונות כמו פייפר ליאו דן עכשיו יהיה פיבי קול ומישהו, ושמתם לב שפייג´ עברה בעונה אחת את כול מה שהבנות עברו תוך שלוש שנים? חוץ ממסע אל העתיד (גילגול קודם, חזרה לעבר, שדים מכשפים המקור! היא עברה הרבה יחסית בשנה) למה ניראה לי שאתם לא תבינו אותי כי אני בקושי הבנתי אותי

itamr

New member
טוב!!!

קודם כל האם תואילי בטובך גברת אופל להסביר על ה-the power that be??? עכשיו על המפגרים האלו לא מראים כלום! לא מדברים כלום! והם שם בשביל לעצבן!!! הם כל הזמן קוראים לליאו שהוא מתנשק עם פייפר הוא בא לו להיות למטה! בקיצור הם קרציות הם רצו למנוע את החתונה של ליאו ופייפר!!! מניאקים! שימותו! עכשיו נדמה לי שהם פשוט הבוסים של המאירים הלבנים!!! והם שולטים באיזושהיא דרך על המכשפות! שום דבר חוץ מזה! והכוחות נדמה לי בכלל שהם לא מביאים את הכוחות אלא מי שמעליהם כמו שאופל אמרה או שהם מביאים את הכוחות אבל צריכים אישור כלומר הם מבקשים אישור להביא כוחות אבל הם קובעים איזה כוח!!! אני יודע זה נשמע ממש דפוק!!! ועכשיו יש לי תאוריה: נדמה לי שיש מעל כל הטוב והרע מישהוא ששולט על כולם שדואג על איזון בעולם מפני הטוב והרע! כלומר הוא נותן להם לעשות כרצונם אבל הוא גם שולט על כולם מלמעלה כמו השומרים של ההולו!!! הם לא טובים ולא רעים!!! נדמה לי לפחות!!! ועכשיו שאתם מגיבים לא לקלל!!!!! תודה!

Ophel McNeil

New member
לא, לא ולא.

הוגו, נתחיל ממך - ממש ממש ממש לא. ליאו הופיע בקושי בעונה הראשונה, בעונה השניה נהיה חצי קבועה, בעונה השלישית וברביעית הוא כבר הופיע כל פרק. קול הופיע גם בשלישית וגם ברביעית כחצי קבועה, כמו ליאו בעונה השניה. אז מה הקשר פה לאלדרז??
עכשיו אליך, איתמר. טובים הם בטוח. האלדרז אחראים על האורות הלבנים, הם אורות לבנים בעצמם, כך שנטרלים הם לא. יכול להיות שיש מישהו שאחראי לאיזון, אבל זה לא הם. ותתפלא, אבל תפקידם של האלדרז הוא לא לעצבן, כפי שהרבה חושבים. הם לא קוראים לליאו דווקא, והם לא ניסו למנוע את החתונה כי בא להם. יש מאחורי הפעולות שלהם הגיון. כל פעם שליאו נקרא, יש מכשפה בצרה, שאם הוא לא ילך, ככל הנראה תמות. תאר לך שפיבי הייתה נפצעת, פייפר הייתה קוראת לליאו, והוא לא היה בא כי הוא היה עסוק בלאכול, או משהו. זה בערך אותו מצב לשאר המכשפות שלו. בקשר לחתונה, החתונה לא הייתה אמורה להתבצע מלחתכילה, וגם פייפר וגם ליאו היו צריכים לשאת בעונש. בקשר לכוחות, האלדרז מביאים אותם, זה נאמר במפורש. בקשר לPower that be, לא ידעו עליהם הרבה, הם ככל הנראה פשוט רמה מעל האלדרז. מובן?

Hugo Oneil

New member
אני מסכים איתך והכו´....

עכשיו ובקשר למה שאני אמרתי, אני המום שאת הבנת משהו כי אני בקושי הבנתי את עצמי
וכדאי להסביר יותר טוב זה לא רעיון טוב שאני את זה כי זה מסובך לכתוב את הבלגן הזה, אבל הקוונה היתה שאולי יהיה בעונה חמישית מישהו מעל האלדרז כמו "המקור", וכמובן שהם שולטים על הכוח שני זה נאמר בפרק שפייפר מקבלת את הכוח החדש שלה (עם זכור לי טוב או שזה היה בעונה ראישונה או שנייה *אין לי זיכרון טוב*) ועכשיו ודמיות ליאו& קול (
) אההה.. בעונה ראישונה ושנייה ליאו הוא חצי דמות קבועה, עונה שלישית רביעית הוא דמות קבועה! עונה שלישית ורביעית קול הוא חצי דמות קבועה! עונה חמישית בטח שהוא יהיה דמות קבוע (אפילו סם אמר משהו על זה) וזהו ^.^ אני ממש משוכנע שיראו את האלדרז או בעונה חמישית או בעונה אחרונה של מכושפות בטח הם שומרים את זה לסוף

Woogyman

New member
טעות בקשר לליאו

בעונה הראשונה היא היה דמות אורחת. בתחילת העונה השניה הוא היה דמות אורחת. באמצע העונה השניה ועד עכשיו הוא קבוע לגמרי שמופיע בכל פרק ופרק. הוא אף פעם לא היה במצב כמו של קול (מופיע מדי פעם בפתיח ופרק ומדי פעם לא. הוא היה או דמות קבועה לגמרי או דמות אורחת לגמרי שהשם שלו מופיע בלבן בקטן בהתחלה).

ChArMeD HaRrY

New member
איתמר רק שתדע

שעל ההולו שומרים אחת מכוחות הטוב ואחד מכוחות הרוע... אין מישהו ניטרלי ששומר עליו. הוא פשוט כל כך מסוכן שהרוע ובטוב חברו ביחד כדי להגן שאף-אחד לא ישתמש בו בעתיד.

Charmed Gal

New member
אין לי כוח....

אין לי כוח לקרוא את ההודעות של כולם אבל בקיצור רק רציתי לומר שאני שונא את האלדרז! פשוט שונא אותם הרי הם בטוח הבוסים של האורות הלבנים אז למה שפרו מתה או פייפר וליאו לא היה שמה פשוט לשלוח אור לבן אחר? מה כל כך קשה כולם עסוקים כל כך הרי הם המכושפות החשובות שלהם אז למה הם בכלל לא עוזרים להן??(יופי םע בשנה הם אומרים לליאו פרט על איזה שד ובדרך כלל הם במילא גילו את זה כבר או שמאוחר מדי) הם פשוט מפגרים!!!! ואם הם אלה שבוחרים את הכוחות למה לא לתת לכולן את כל הכוחות, נכון אולי צריך זמן כדי ללמוד לשלוט בכל כח אבל פייפר שלטה מזמן בכוח ההקפאה ולא קיבלה חדש, הם יכלו לתת לה פיצוצים ולתת לה כבר עוד כוח וגם פרו יכלה לקבל עוד כוח, בחזיונות במילא לא שולטים אז יכלו לתת לה ישר עוד כוח וריחוף היא שולטת מצוין אפשר לתת לה עוד כוח..... בקיצור כמו שהבנתם אני שונא אותם!!!!!!

itamr

New member
גל תראה...

אם זה היה בחיים האמיתיים אני בטוח שהיה להן את כל הכוחות הקיימים אבל מכיוון שזו סדרה והן לא יכולות לקבל את כל הכוחות אחרת כל כוח חדש שהן יקבלו לא יהיה שווה ולא יתלהבו ממנו כמו מכל כוח חדש שהן קיבלו עד עכשיו מה גם שהם לא יכולים לעשות אותן המכשפות הכי חזקות בעולם ולתת להם כוחות ממש חזקים אחרת גם זה יאבד כל עניין בסדרה!!! תודה!!!
נ.ב אופל אם בא לך להגיב - אל תגיבי!!! תודה!!!

Woogyman

New member
ומה יקרה אם למכשפה אחת יהיו כל

הכוחות בעולם ואז יצור כמו ההולו ישאב אותם? או מכשף / שד יהרוג אותה ויקח את הכוחות? על זה לא חשבת. האלדרז לא עושים סתם דברים כי בא להם. לכל דבר אצלהם יש סיבה.

Ophel McNeil

New member
לא ולא.

קודם כל, אין לדעת אם לכל מכשפה יש *רק* אור לבן אחד, כלומר, אם מיועד להן רק אור לבן מסוים, ואחר לא יכול להשפיע. כי מצד אחד, ליאו לא היה האור הלבן של הבנות לתקופה מסוימת, מצד שני, הן לא קיבלו אור לבן אחר. זה יכול להיות הסבר, אם כי אני אישית לא בטוחה לגביו...
בקשר לכוחות, כבר הסברנו למה אסור למכשפה לקבל יותר מדי כוחות, כך שאיתמר - אתה טועה. קודם כל, אסור לתת למכשפה יותר מדי כוחות, כי אם היא תהפך לרעה, היא עלולה להיות חזקה מדי. דבר שני, מכשפות הן עדיין אנשויות. יותר מדי כוחות, יגרמו להן לקרוס. מובן?

SaberTooth

New member
האלדרז המעצבנים../images/Emo70.gif

הם חבורה של אורות לבנים בני השד-יודע-כמה שנים, הם מפקדים על כל האורות הלבנים ומשמשים כמוח שלהם, באמתחתם ידע רב וחוכמה, ככל הנראה הם יודעים על מה שיש לדעת על כל נושא בעולם הקסם (ואלי גם מעבר לו), האורות הלבנים בדרך כלל לא עושים כלום מבלי להתייעץ באלדרז, הם מאוד קפדיניים לחוקים וחס וחלילה שאיזו מכשפה או אור לבן יעבורו עלהם (משהו כמו נטלי)
הם מחזיקים בכל הכוחות הטובים ומחלקים את הכוחות למכשפות. הם אוהבים להתעלל בפייפר.

1Shir

New member
אני לא הייתי נותנת לאלדרז...

יותר מדי קרדיט. כלומר, נראה שהם לפחות רמה אחת מעל המכושפות. הם שולטים מאוד בהבנה של "הדבר הנכון שצריך להיות". הם שואפים לאיזון ולהקרבה עצמית. אבל אני די בטוחה שהם רחוקים מלשלוט על כל מה שקורה, הם יכולים רק לנסות להשפיע, כמו כולם. כמובן שגם המקור לא שולט על העולם, רק על פעולות הצד הרע שבעולם. האלדרז מנסים (כפי שהמקור מנסה ולא תמיד מצליח, הוא די איבד את בלתזור) לשלוט על עולם המכשפות הטוב, בעיקר באמצעות האורות הלבנים. הם גם מנסים להגביל אותם ולדאוג שהם ישתמשו בכוח שלהן לא לטובת עצמן אלא לטובת העולם כולו. כמו ששערת אופל, גם לי נראה שהם אחראים על תחום הרווח האישי כי שם מתרכז הכוח שלהם, בביטול הפעולות האלה (בפרק השני בסדרה אם אני לא טועה, פיבי מלאה לוטו לפי חיזיון והאלדרז הם אלה שמחקו לה את המספרים הזוכים מהטופס). אבל תוצאות הקרב הסופיות שבין הרע לטוב לא נקבעות ע"י האלדרז. קיימות ישויות הרבה יותר עליונות. *אופל שלא תגידי שאני לא מתייחסת אליך* שיר

Ophel McNeil

New member
תודה :)

ולמקרה שלא הובנתי נכון - בשום פנים ואופן לא טענתי שהאלדרז קובעים או מחליטים על מכשפות, רק על האורות הלבנים שלהם. אבל האלדרז בהחלט מצליחים להשפיע, ומתמרנים במדויק. משום מה זה מזכיר לי את ניקיטה...

למעלה