האלבום של ג'וג'ו דלף יש המון התלהבות סביבו...אני מוריד שיר אחד וניראה איך הוא
D dor307 New member 6/10/06 #1 האלבום של ג'וג'ו דלף יש המון התלהבות סביבו...אני מוריד שיר אחד וניראה איך הוא
D DesertRose7 New member 6/10/06 #3 נראה לי שגם של רובי מתחיל לדלוף|!! ולפי POPJUSTICE יש המוווווווון למה לחכות
D dor307 New member 6/10/06 #4 הגיע הזמן מה דלף בנתיים? ורגע..תזכירי לי מי הם פופג'סטס? לא אלו שאמרו ש"התנהגות של כלב" זה שיר הפופ הכי טוב של השנה?
הגיע הזמן מה דלף בנתיים? ורגע..תזכירי לי מי הם פופג'סטס? לא אלו שאמרו ש"התנהגות של כלב" זה שיר הפופ הכי טוב של השנה?
D DesertRose7 New member 6/10/06 #6 שהוא שואף.. אני חשובת שהם אמרו שSOMETHING ABOUT YOU יותר טוב.. או שזה היה ההפך?! בכל מקרה, אני מעריכה את הדעה שלהם. דלף Kiss Me החידוש לסטפן דופי. אולי זה פשוט הסינגל הבא.. אבל זה גם התחלה
שהוא שואף.. אני חשובת שהם אמרו שSOMETHING ABOUT YOU יותר טוב.. או שזה היה ההפך?! בכל מקרה, אני מעריכה את הדעה שלהם. דלף Kiss Me החידוש לסטפן דופי. אולי זה פשוט הסינגל הבא.. אבל זה גם התחלה
D dor307 New member 7/10/06 #8 לא שיז מדונה? ושלחי לי עם יש לך )אין לי מושג איפה למצוא שיר של רובי ווליאמס)
D DesertRose7 New member 6/10/06 #7 אולי אתה יודע משהו שאני לא אני יודעת שעדין לא, אבל אתה רואה משהו - תשלח לי מסר הכי מהר שאתה יכול
U Upgrade U New member 7/10/06 #13 כנראה שהבנתי לא נכון בכל מקרה,אני יעשה חיפוש מקיף על זה בפורומים של בלוק פארטיס.
D dor307 New member 7/10/06 #9 והקאמבק של ג'י זי דלף הוא ואמנים לא אמרו שהם פורשים? מה הם חוזרים שניהם בבת אחת.
D DesertRose7 New member 7/10/06 #11 הראסמוס מחדשים את אבבא../images/Emo70.gif את SOS.. זה פשוט מצחיק רק לחשוב על זה