האלבום של אמה בנטון יש למישהו?
D dor307 New member 30/11/06 #6 עכשיו הוא דלף לגמרי בקשר למסר שלך,אני כבר רשום בסטאר-VIP שיש שם בד"כ את כל הדברים. אבל אני חושב להירשם למיוזיק-מאסטרס שזה בריטי אז יש להם את כל הזבל הבריטי ראשוניים.
עכשיו הוא דלף לגמרי בקשר למסר שלך,אני כבר רשום בסטאר-VIP שיש שם בד"כ את כל הדברים. אבל אני חושב להירשם למיוזיק-מאסטרס שזה בריטי אז יש להם את כל הזבל הבריטי ראשוניים.
D DesertRose7 New member 1/12/06 #8 תכלס - מוזיקמאטרס הכי טוב אני רשומה שם כבר המון זמן ומשם אני מביאה את רוב הדברים. הם הכי מעודכנים - גם בריטי וגם אמריקאי. אבל אני חושבת שאי אפשר להירשם כרגע.
תכלס - מוזיקמאטרס הכי טוב אני רשומה שם כבר המון זמן ומשם אני מביאה את רוב הדברים. הם הכי מעודכנים - גם בריטי וגם אמריקאי. אבל אני חושבת שאי אפשר להירשם כרגע.
D dor307 New member 29/11/06 #4 וגם האלבום של סיארה GET IT FIT IT זה שיר יותר מגניב משאי פעם חשבתי שסיארה יכולה לעשות,זה בעיקרון הקטע שיש בקליפ של GET UP אבל אין בשיר(סאי איטי איטס סאן). זה לא מזכיר כ"כ משהו שהולך היום בגדול,אבל כתוצאה מזה צריך גם להתרגל לסאונד החדש-ישן הזה שלה.
וגם האלבום של סיארה GET IT FIT IT זה שיר יותר מגניב משאי פעם חשבתי שסיארה יכולה לעשות,זה בעיקרון הקטע שיש בקליפ של GET UP אבל אין בשיר(סאי איטי איטס סאן). זה לא מזכיר כ"כ משהו שהולך היום בגדול,אבל כתוצאה מזה צריך גם להתרגל לסאונד החדש-ישן הזה שלה.