האלבום ממש טוב

Broken record

New member
האלבום ממש טוב

אבל...לא הכי טוב שלו. ג'סטין הזה גאון, אבל כמות כל כך גדולה של אלקטרוניקה לא באה טוב עם הקול המדהים של דארן... אבל ממש נהנתי מהאלבום.. המון המון אפקטים. בקיצור , מי שלא אוהב אלקטרוניקה- שיתרחק מהאלבום הזה כמו מאש . יש גם כמה בלדות ממש יפות שבהן יש פחות אלקטרו והרבה קול מלאכי של דארן והליריקסים ,כמובן, מעולים.. אני אוסיף עוד קצת ביקורת בקרוב.. אחרי שהדיסק יתבשל לו במערכת שלי |מוסיפה קצת תמונות- מצטערת על האיכות, הייתי צריכה להקטין, אני לא טובה בזה|

Broken record

New member
החוברת וה"בית של הדיסק"

(
לא ידעתי איך לקרוא לזה) מעוצבים ממש יפה ומושקע, אז את הדיסקים הם עיצבו ממש פשוט

Broken record

New member
הציפור

שכחתי לצלם את התמונה האחורית של האלבום, אם אתן רוצות אני אצלם אח"כ

My Immortal1

New member
מקורה?

איך השגת את הדיסק כ"כ מהר? אני את SPIN מנסה לקבל כבר חודש...גם כן החנויות דיסקים האלה... כמה זה עלה?

dotty

New member
מצטרפת לשאלות ../images/Emo2.gif

מאיפה קנית את הדיסק? (למרות שכבר שמעתי את כולו
) דיסק באמת מעולה הרבה סגנונות. אכן יש כמה בלדות והרבה אלקטרוני, והיו כמה שירים בודדים שלא ממש התחברתי אליהם או שזה יקח לי קצת זמן. יש כמה שירים שמזכירים את קלי מינו וגם את מדונה (לפחות ככה אני חושבת). ותודה על התמונות

Broken record

New member
למזלי ההורים שלי היו בשבוע שעבר בלונדון

וקנו לי את הדיסק ב HMV ועלה 12 יורו.. שזה בערך 60 שקל ... ואמרתי לך לקנות באינטרנט ........................................................... :-X

dotty

New member
60 שקל זה כלום...

יחסית לדיסק כפול, אני קניתי את דיסק האוסף של סבג' מטוואר רקורדס ב-100 שקל!!! בטח בארץ זה יעלה יותר מ-60 שקל
ולקנות באינטרנט אני לא ממש אוהבת וגם לא ראיתי שהיתה הודעה כזאת
. אבל בכל מקרה תהני מהדיסק...

My Immortal1

New member
בעע איך אני משיג את זה?

אם היה לי אינטרנט בבית/ישראכארט/אימא נורמאלית שיש לה ישראכארט SPIN כבר היה אצלי... אבל כל הדברים האלה...די חסרים לי חחחחח... הדיסק כבר אמור להיות בארץ,ז'תומרת אם אני הולך לחנות דיסקים הם יכולים להזמין לי? (למרות שאלוהים יודע מתי יגיע/אם יגיע...)

LLLSSS

New member
אלבום מיוחד של דארן

שבו מרגישים שדארן משוחרר יותר ועושה מה שבראש שלו יש כמה שירים לא קליטים אבל בסך הכל אלבום לא רע. הבלדות באלבום חזקות ומרגשות והשירים הקצביים בינוניים למדי. אני אדרג את 10 השירים הכי טובים לדעתי בהמשך השבוע הבא ואומר את דעתי לעומק בהמשך

למעלה