האלבום יצא!

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך
טוב, אז...

"התרופה היקרה" הוא השיר "האפל" של האלבום הזה. השיר שלדעתי נרגיש את החיבור הכי חזק אליו בימים בהם אין מצב רוח.

"יאן" דווקא כן נגע בי. מאוד ישיר ומאוד חושפני.

"אסתר אוכלת פחמימה" - לא ממש אוהבת את העובדה שעברי שר את הפזמון בקול גבוה. פחות מתאים לו לדעתי. אולי זה עניין של הרגל ובעוד כמה שמיעות זה כבר לא יפריע, אבל כרגע הוא הכי פחות אהוב עלי.

"תמונה משפחתית" הוא לגמרי שיר נסיעות ברכב. קליל, כיפי וזורם.

"מקום" ו"ראש בקיר" מאוד טובים בעיני, אבל "קוסם" הוא האהבה החדשה שלי!

טוב ככה

אני לא מסוגלת לפרט מה אהבתי יותר אבל בכללי הדיסק מהמם בעניי, כיף להקשיב לכמה שירים ולהכיר אותם כבר.
"קוסם" ו "אסתר אוכלת פחמימה " יפיפיים בעניי.

FRINGE 08

New member
זמן טוב להיכנס..

נתחיל בהתנצלות קלה (בכל זאת..
) יש עבודה יש משפחה (בנתיים אשה וילד) ואין ממש זמן (אפילו לפייסבוק שזה סוג של דרך חיים
)
אבל בכל זאת אחרי ארבע שנים יום הולדת לדיסק חדש זה חובה להיכנס ולשתף בחוויית האזנה לאלבום הנהדר הזה. (שאשתי הפתיעה אותי ליום האהבה עם מתנה שלא יכולה להיות טובה יותר מזו..)
האלבום ממש טוב (אני לא יגיד מצוין כי זה ישמע חנפני, אבל זה אלבום מושלם!!!) "מישהו פעם" זה שיר של אחד לכמה שנים (סטייל זה לא אותו דבר) "קוסם" פשוט מושלם שיר עם קצב מהמם (כרגע "קוסם" ו"תרמיל" זה השירים שאני חורש עליהם פשוט טובים.)
"לרגע קטן" זה שיר חמוד מאוד שאהבתי אותו מאוד מהמופעי פסנתר.
את מוקי אני ממש אוהב אז ככה שהשילוב של עברי מוקי ב"מזל טוב ישראל" כל כך מגניב שבא לי לחזור לווליום ערד במופע המשותף.
"אסתר אוכלת פחממות" זה ציני והוא מושלם כמו שהוא.
ולסיום "יאן" אני תמיד בעד שיר יפה לבן זוג.
פשוט אהבתי את האלבום וכל הרעיון של ההורדה הוא פשוט מגנייב כולל הקובץ של החוברת עם כל המילים קרדיטים וכו וכו..
וכמו דרור אני מבואס ש"בלה בלה בלה" לא בתוך האלבום (אבל בשביל זה יש עוד הופעות

לסיכום פשוט דיסק טוב. (רק שלבא לא נחכה עוד ארבע שנים, למרות שהיה שווה)
שבוע מושלם ישראל.

למעלה