האלבום יצא ב-22.2

בדוק יצא בתאריך הזה?

כי אם זה לפי מוזיקה נטו, אז אל תאמיני להם... אני עדיין מחכה לאלבום של רונה, וטוב שלא הזמנתי אותו כשהוא היה אמור לצאת ב18.12 ועדיין לא יצא...

כן, והרגע גם קיבלתי מייל...

שמאשר שהאלבום של רונה אכן ייצא ב22.2, אבל ביטלתי את ההזמנה
חוסר תקציב... וזה גם לא במחיר שרשום באתר. אבל אני די בספק שהאלבום של יהודית ייצא כל כך מהר... וגם אצל רונה היה כתוב שהוא ייצא ב18.12, אבל הם שינו את זה מיליון פעם... לפי האתר שלה הוא בכלל אמור לצאת במרץ, אבל ניחא.

hilali1

New member
אם הופעת הבוכרה עם האלבום ב-30.3

אז זה דווקא נראה לי מאוד הגיוני. האתר הזה בדרך כלל ואם הם משנים זה כי זה מה שמודיעים להם.

אז זהו..

שנראה לי דווקא יותר הגיוני שהדיסק ייצא אחרי המופע... גם רונה עכשיו רצה עם מופע אקוסטי ברחבי הארץ. בכל מקרה, כנראה שלא נדע עד ה22.2

zoharrr1

New member
אולי

כתוב שזה תאריך משוער.. הדיסק אמור לצאת באביב ואיתו הסינגל "האביב הזה" . אין לי מושג מתי האביב. תחילת מרץ? אין לי מושג..שטות כזאת להמציא את העונות מעבר האלה.. במילא יש רק חורף וקיץ בארץ. בקיצור תראו תחזית מזג האוויר ותדעו מתי הדיסק יוצא.. בכל מקרה לא הגיוני שהמופע בכורה יקרה לפני הוצאת האלבום. אז זה אמור לצאת באמת בסוף פברואר או תחילת מרץ.. בהצלחה.

זה תלוי...

על פי "משרד התחבורה, הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים", האביב אכן מתחיל ב1.3, כשמותר כבר לא להדליק אורות בשעות היום. על פי ההלכה והדברים האלה, האביב הוא מתי שפסח... "שמחה רבה, שמחה רבה, אביב הגיע, פסח בא" - משמע - בשני לאפריל, או בי"ד בניסן (ערב פסח). ועל פי השיר המפורסם... "איך יודעים שבא אביב", אז יש מיליון דרכים לדעת, אי אפשר לדעת את זה חד משמעית. בקיצור ולעניין, שייצא מתי שייצא, אבל שייצא כבר!!!

וואלה?!

איזה קטע, מה קורה בתאריך הזה ?? בטח איזה נומרולוג לחש להן משהו טוב על התאריך וכולן התנפלו
בכל אופן - חגיגה גדולה
זמרות גדולות
אושררררר

למעלה