האלבום הרביעי...

M a R o o N e d

New member
סלאש = לס פול

הייתה תקופה שהוא ניסה להמציא את עצמו עם b.c. rich אבל לא הלך לו..

M a R o o N e d

New member
חחח הלוואי ../images/Emo4.gif

בארץ היא עולה קרוב ל-16 אלף.. סטנדרט כמובן.. סטודיו עולה משהו כמו 8.. אבל היא לא מתקרבת לסטנדרט בחו"ל סטנדרט (כמו של כל הגדולים
) עולה 8 .. בקרוב תהיה לי
**בעזרת השם**

the witch 282

New member
כן..

ממש ממש כייף לך... אני מתה לגיטרה חשמלית ! אני לומדת על קלאסית ומחכה לרגע ה-מ-א-ו-ש-ר שאעבור לנגן על חשמלית.... שתגיע לך הגיבסון תעלה לפה כמה תמונות... גובסון זה דבר ככ יפה....:) לא חשהתי שהגיבסון עד כדי כך יקרה...

ofirush 14

New member
הוו..גיטרה../images/Emo99.gif

אני גם מנגנת על קלאסית ומחכה לרגע המאוד מאוד מאושר שבו אעבור לחשמלית. במיוחד ללס פול...כי היא כל כך...מדהימה!

jimorrison

New member
לא שירשרתי אליך..דיברתי אל המכשפה

כי היא מגיבה כל פעם פעמיים

the witch 282

New member
אני יודעת..

תצחק תצחק אבל בתור ילדה בת 12 עם שני הורים מזה מזה מקרצצים אני חייבת לישון מוקדם וגם יש לנו מחשב אחד בבית ואבא שלי כל הזמן רוצה אותו... כשהוא ראה שאני בפורום הוא כזה " אהה את מצוטטת בפורום" אפשר לחשוב ! נמאאאאאאאאאאאאאאאס לי ! (ואני לא הולכת לפורום של "בעיות גיל הנעורים" !

jimorrison

New member
לא הבנתי אבל מה זה קשור לפיצול...

אבל יפה מאוד..אף פעם לא ראיתי או שמעתי על ילדה בת 12 שאוהבת את לד
אב בעצם אח שלי שהוא בן 10..אבל הוא אוהב גם את סבלימינלל הקשוח

the witch 282

New member
../images/Emo9.gifתודה...

אכן.. אני לא ילדה מיוחדת .) חברותי שומעות כל מיני פרכות קטנות כמו ****** ***** (באמת חשבת שאני ארד לרמה של לכתוב את השם שלהן...) אני נהנת מזה... הן לא יודעות מה הן מפסידות... אבל אני לא שומעת רק לד, אלא גם גנז, המי, הדורז וכו...

the witch 282

New member
התכוונתי שאני לא ילדה רגילה, וגם

אחי שם את סבלימינאל (בעעעעעעעעע) בפול ווליום ואני מתחרפנת... לאן כבר אפשר לרדת ?

the witch 282

New member
וזה קשור

בגלל שאני לא תמיד יכולה להיות אל המחשב אז אני לא יכולה לענות להכל כמו שצריך... אבל באופן עקורני זה כיייייייייף להיות מפוצלת...

למעלה