האלבום הכי טוב Lyrically?

Blood

New member
מממ...

rasassination (כן כן... זה השם..) של ראז קאז.. אלבום מדהים עם אחד השירים הגדולים בתולדות הראפ (ראיון עם ערפד) מומלץ ביותר!

Blood

New member
ואם כבר ras kass

גם האלבום soul on ice הוא לא רע בכלל... אבל לא כמו rasassination

Pace

New member
וגם עם אחד השירים הגרועים

...בתולדות הראפ - Lap Dance. ב-Rasassination הוא שינה חלק מסגנון המוזיקה שלו בכדי למכור עוד אלבומים. Soul On Ice היה הרבה יותר טוב מבחינה לירית.

omritoto

New member
הנה שלי

DMX-Flesh of My Flesh Blood Of My Bloodאלבום עם ליריקה כל כך משובחת, שמעתי אותו כל כך הרבה והושפעתי מימנו רבות. Tupac - Makaveli 1 אלבום שממש אהבתי, לדעתי הכי טוב של טופאק (אך אולי הוא יוציא אחד יותר טוב
. אהבתי מאוד את הליריקה שם, כי רובה היתה ליריקת מחאה ועוד ליריקסים עמוקים . וגם רוב הדיסקים שאמרתם לפני הם דיסקים טובים,במיוחד הראשון של אמינאם, והדיסק של Common שהיה לי מאוד קשה לעכל את הסיגנון של השירים אבל בסוף התאהבתי

thug4life

New member
2pac feat. outlawz - still i rise

חולה על השילוב הזה של טופאק ואאוטלאוז שד"א מופיע בהרבה שירים של טופאק

tupac west side

New member
לא לא לא

אח שלי outlawz זה הרכב לא מישהו, מכילים בתוכו: kadafi - r.i.p hussein fatal edi amin komani אח של טופאק kastro napoleon mussolini young noble makaveli - tupac

tupac west side

New member
לא ....

אח שלי outlawz זה הרכב לא מישהו, מכילים בתוכו: kadafi - r.i.p hussein fatal edi amin komani אח של טופאק kastro napoleon mussolini young noble makaveli - tupac

thug4life

New member
אני יודע

לא הבנתי מה הקטע ... מה לא ברור אמרתי משהו שמראה שהם לא צוות גם THUG LIFE הם צוות מה הקטע??

Gershenman

New member
אממממ

Ready To Die של ביגי הוא אלבום בו הליריקס פשוט מדהימים אותך.. כנ"ל Illmatic של Nas..דיסק קצר לעניין.... Lucy Ford של אטמוספיר..אלבום שהבן אדם הפשוט..אלבום של שון ממינוסוטה שיכולים להתחבר אליו גם מוטי מקריית אונו וצ´ונג מטיוואן..גם בGod Loves Ugly לא חסרים שירים כאלה,אבל עד כמה שהאלבום הזה מדהים,הוא לא לוסי פורד. גם Dead Prez הוציאו אלבום עם ליריקס מצויינים..רובם מחאתיים,אבל גם אלה שלא,כמו Mind Sex הוכיחו את היכולות הליריקליות שלהם...

kodman

New member
איזה שטויות ../images/Emo70.gif

חבר שלי מוטי מקריית אונו הוא שחור צרפתי והוא אוהב מאוד היפ הופ, הוא אפילו היה בג´י והוא אמר שהבנות גזעניות ולא אוהבות שחורים

Pace

New member
ללא ספק...

הראשון של Ras Kass, שנקרא Soul On Ice... קצת רחוק מאחוריו, Illmatic של Nas.

למעלה