האלבום הבא.

s a r a h13

New member
האלבום הבא. ../images/Emo197.gif

יש לי 3 אלבומים של פינק- THE WALL, THE DARK SIDE, WISH YOU WERE HEAR יש לי תקציב לעוד דיסק אחד אחרון שלהם, (מה לעשות כשיש אמא קמצנית...) איזה כדאי לי לקנות?

thezanani

New member
אינאף!

בא פלוני אקסלוני,אומר היי,משהו על אבא שלו,חדש,בלה בלה ושהוא דפק 50 שקל מסבתא על דמי פורים ביום הזיכרון. חת שתיים ופתאום כל הפורום במועל יד:מדל,מדל,מדל. הכיוון צריך לבוא ממור והצלוחית,לשם ההנאה המרבית מפינק פלויד לדעתי.כל הארטיליה של ווטרס על ההתחלה היא מצויינת,אבל כרונולוגית אין בה רומנטיקה,שמש ובולבולים בשתי קולות.(אתם פשוט סוטים) אין פלא שכולנו מגלחים תגבות כשאנו מגלים שווטרס בעצם היה ברני נשנשון ונושק ורדים באלבומים המוקדמים. בשביל הרומנטיקה,הסקרנות והבולבול! more!

da1boy

New member
אל תדבר על אמא שלך ככה!!!

וחוץ מזה, לך לדיסק סנטר בדיזנגוף סנטר בת"א, ויש להם שם מבצע, כל 2 אלבומים של פינק פלויד (איזה שאתה רוצה, חוץ מהכפולים) ב 100 ש"ח, המבצע כולל עוד הרבה דיסקים אחרים וטובים...

itaikuskus

New member
אמא קמצנית?

אתם כולכם ילדי שמנת. אמא שלך צריכה לזרוק אותך מהבית ולתת לך לעבוד בשביל קורת גג, אז אולי תראי מה זה אמא קמצנית. אני בטוח שצחקת אבל. תקני את meddle.

thezanani

New member
הייתי בטוח שממך תבוא הישועה,

יאללה תקני מדל. פאצ'ה עארץ.

itaikuskus

New member
גם אני הייתי מעדיף את

ASOS או More אבל התעייפתי מלנסות. תמיד שאני זועק על PATGOD הם הולכים וקונים את WYWH או משהו יותר "פופלרי". אבל זה בסדר. היא תגיע גם אליהם.

itaikuskus

New member
זה מסובך

אנחנו מעדיפים את ההארדקור פאנק, כי זה מה שמחבר אותנו ביחד. גם כל אחד בא מעולם שונה, אבל לך תדע, אולי יום אחד, כשאני אמצא את החבר'ה המתאימים.

חרטושה

New member
עזבי אותך מפינק פלויד

אין שום דבר טוב בפינק פלויד. אימא שלך הקמצנית שמעה אותם לפני 30 שנה. דודו פישר לעומת זאת -זה עולם ומלואו. זה העתיד. אני רואה כאן פוטנציאל אדיר להתחברות רוחנית.

רביעי

New member
איך אפשר שלא להתחבר

להוד דודותו? דודו - אתה הוא היהדות, עזוב, היהדות היא דודיזם!

new revolution1

New member
אהמ...

רק שתדע/י, אמא שלי בכלל לא קונה אלבומים, אז תגיד/י תודה שהיא קונה לך, ואם היא קנתה לך את השאר אז בכלל אין מה לדבר.. ולעניין אחר: מדל מומלץ, אטום, sos וכמובן אומה- גומה אם את אוהבת פסיכודלי..

למעלה