האלבום הבא של קיילי!!!

kylieminogue

New member
האלבום הבא של קיילי!!!

קיילי כבר הקליטה 4 שירים לאלבום הבא, מתוכם 2 היא ממש אהבה. ישנן שמועות שהיא תשיר עם קייטי דיוויס, בונו מ-U2 וגם עם אחותה, אבל כל אלה הן שמועות וזה לא בטוח. אבל מה שיותר בטוח זה שהיא תעבוד עם ג'ה רול ועם פארל (זה ששר עם בריטני 'בויז'). שמעתי שהשיר עם פארל נקרא 'Blow My Whistle'. זה מה שקורה כשעובדים עם אחד כמו פארל... האלבום צפוי לצאת בסוף השנה הנוכחית בסביבות אוגוסט- ספטמבר. סתם שאלה: האם אתם חושבים שכדאי לקיילי לעבוד אמינם? מצד אחד כן כי אז השיר יהיה סמשינג היט עצום! מצד שני, לא כי זה אמינם- הוא אדם נוראי וסגנון השירה שלו שונה מאוד מסגנון השירה של קיילי. מה אתם חושבים?

tatababa

New member
אתה מבלבל פה כמה דברים...

1. נכון, קיילי הקליטה ארבעה שירים ומתוכם שניים היא ממש אהבה. זה קרה באולפני "ביפקו" בדבלין. קיילי הקליטה עוד שני שירים אם אני לא טועה בלוס אנג'לס לא מזמן ויש אחד שהיא ממממממש אהבה (סינגל אפשרי, אבל שום דבר לא בטוח כרגע). 2. קיילי בפירוש לא הולכת לשיר עם קטי (וזה דניס לא דיוויס). בונו רק נמצא קצת מאחורי הקלעים (הוא וקיילי חברים מאוד טובים כבר כמה שנים). דני סה"כ כותבת שיר או שניים לאלבום החדש של קיילי ועפ"י הודעה רשמית - אין תוכניות לדואט אפשרי. השמועה על ג'ה-רול צריכה להיפסק עכשיו! הבנאדם עושה זבל של מוזיקה ולקיילי אין שום קשר איתו. היא אמרה בעבר שהיא לא תתפשר בסטייל שלה בגלל הסטייל האמריקאי ככה שהשמועות על ג'ה-רול המגעול רחוקות מלהיות נכונות (I should be so lucky!!). ואחרון חביב - פארל (מהנפטונס) - השמועות רצות בטירוף למרות שלוש הכחשות רשמיות. זה לא ייאמן. אומרים לאנשים שזה לא קורה אבל הם מתעקשים. ההודעה הרשמית האחרונה אומרת כי קיילי אוהבת מאוד את העבודה של פארל ושכרגע אין שום תוכניות לעבודה ביחד -א-ב-ל- הם לא שוללים שיתוף פעולה בעתיד. 3. האלבום של קיילי כנראה יוצא קצת יותר מאוחד מאוגוסט ספטמבר נכון לעכשיו אבל עדיין עוד השנה. 4. לא, קיילי לא צריכה שום קשר לאמינם. Cheers רן

לימבו

New member
קיילי לא צריכה לשיר עם קאתי דניס

גם ככה בכל שיר שקאתי דניס מעורבת בו שומעים את הצרחות שלה בתור "קולות רקע".(זה מדהים איך ב- You של אס קלאב 7 שומעים רק את קאתי דניס ) לדעתי היא תהיה מעורבת,כי סוס מנצח... אתם יודעים מה אומרים עליו...
בכל מקרה- לדעתי אין מקום עדיין לדואט של דני וקיילי (אם כי לא אתנגד לגירסה נוספת ל- Sisters של ארתה פרנקלין והיוריתמיקס, שכיידוע קיילי ודני ביצעו בעבר בשנת 1988 או 89) אני אישית חושב שהפניה לקהל האמריקני והעבודה עם ג'ה רול והנפטיונס היא שגיאה. כי היא תפספס את הקהל האירופאי שלה, ואני שונא שהיא מנסה "להרשים" את האמריקאים. טוב, נו. אם זה יקרה אז שוב נחזור ונשמע את נאומי התודה של המעריצים על כך שהם "סולחים לה על השגיאות" שהיא עושה בקריירה שלה.

kylieminogue

New member
אני

מוסר לכאן את מה שאני מקבל מהפורום הרשמי. נ.ב. למה אתה לא בא יותר לשם?

tatababa

New member
השאלה מכוונת אלי?

ואני פשוט תיקנתי מה קרוב יותר למציאות ומה טיפל'ה רחוק (מאוד) ממנה - כמובן הכל על בסיס הודעות רשמיות מגורמים רשמיים.

אמינם!??!!? קילי???בשום פנים ואופן!

איכססס!! איזה מי שיר היה יוצא להם!??!!? אנ אוהבת כמה שירים שלו אבל הלו?? קיילי ואמינם כאלוקיילי!!!! בקשדר לכולה שמעות ת ממה שאניה בנתי בהתחלה חשבתי שה יהי דואט אבלה ם רק כותות יחד לא עושות דואט!!! פארל נו טוב אני ממש לא בוחה אבל קיילי וראפר לא ממש נראה לי... אולי זה יצא יפה מעניין מה יהי בקליפ ובקקשר לצאתה אלבום לי ממש אין מושג ואני מקווה שהוא יצא בערך באוגוסט ולא יותר מאוחר(דיברתי עם כמה אנשים אמרו לי שהוא יצא באוקטובר !!!!) ועם בונו .... קשה לי לדמיין שיר של קיילי ובונו יחד אם לומר אתה אמת...... אני שמחה שקיילי כבר ממשמ התחילה לעבוד על האלבום החדש ושהיא התחילה להקליט שירים-ידעתי שהיא התחילה לעבוד עליו אבל לא ידעתי כמה שירים היא כבר הקליטה היא א אהבה רק שניים סימן שהשנייםה אחריןש היא לא אהבה יעופו אחרי שהיא תקליט 18 שירים היא תעיפ 5 וישארו 13.. או משהו כזה נראה מה יהיה עם השניים "הלא אהובים" טוב ביי

מנצלת שרשור-גלריית תמונות חדשה בקיי

בkyliefever כן חלק מהתמונות פה די מוכרות אבל ההנ אחת שלא ראיית אף פעם לא בkylie .co.uk ולא באתרים גדולים אחרים בנידחים אני גושלת פחות.... הנה קבלו:

למעלה