האלבום הבא- סקר

Twisted Shadows

New member
האלבום הבא- סקר

לא הייתי פה שבועיים ועברו רק 2 דפים, מה קורה לכם
תתעוררו
איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא
הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B
12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'...
יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד
שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון
סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר
הייתם רוצים דואטים
עם כן, כמה ועם מי
שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה
לא עולה לי עוד משו בראש
, אז נסתפק בזה.

breakaway girl

New member
עונה../images/Emo27.gif

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא?אין לי מושג
הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B?לא,בגרסת קאנטרי. 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'...?חדשים לגמרי
יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד?יותר "רוק" סטייל סינס/ביהיינד שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון?שתמשיך ככה
|סדגשֻ סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר?דונט
הייתם רוצים דואטים?עם כן, כמה ועם מי?נראה לי שיתאים לה דואט עם pharrell
שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה?שתישאר כמו שהיא
-דר
-

nogafe

New member
עונה

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא? לא יודעת:) הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&Bלא...זה יהיה בזבוז זמן- הגרסה השקטה פשוט מושלמת:) 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'...חדשים לגמרי יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד? בלדות- זה ללא ספק הצד החזק שלה, והיא לא צריכה לצרוח בהן:) שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון? לא יודעת...בריקאווי מעולה אבל צריך לשנות קצת סיגנון...תכלס יש לה קול שמתאים להכל:) סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר? קאם היר!:) הייתם רוצים דואטיםעם כן, כמה ועם מי? דואט יהיה מעולה....עם מאריה קארי או וויטני או משהו:) שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה? שתתלבש! אנחנו לא רוצים שהיא תצטנן (בשפעת אנטישמית כמובן) שוב

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo26.gif

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא?ALL I KNOW
הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B?
לא
12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'...?שיהיו גם שירים מוכרים. אבל כמה שפחות.
יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד?גם וגם
שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון?שתלך אפילו על עוד יותר רוק. רק לא פופ קיטשי (כמו GO
)
סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר?אול איי נואו
הייתם רוצים דואטיםעם כן, כמה ועם מי?הממ דואט 1, עם הבלק אייד פיז / נינט. ה-BEP יהיה ממש מעניין ונינט סתם מושלם
שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה? שלא תתחיל להיות איזה חשפנית(לא שיש לה יותר מדי מה לחשוף
)מתוך זה שאם היא תעשה את זה היא סתם תהיה זולה
אבל זאת קלי, היא תשאר כמו שהיא
(אלא אם כן המנהלים האידיוטים שלה יחליטו לעשות החלטות בסגנון לצבוע את השיער לחום/ לעשות פרסומת / לפטר את דני ויחליטו "היי
ללכת כמו חשפנית זה רעיון טוב
"
).

sarayEliya

New member
ואוו

חחחח יש הרבה שאלות... אז אני פשוט יענה רק על הראשונה... איך הייתי רוצה שהאלבום שלה יהיה? רוק.. הרבה רוק... לא כבד ברור ... אבל שיהיה בו הרבה מקום להישתגעעע כי קלי היא חיית במה, לא מתאים לה השירים השקטים. מתאים לה שירים יותר בסיגנון של -.Sinc U Been Gone ככה שהיא יכולה להיתפרע על הבמההההההה יאאאאאאאאאא בייבייייייייייייייייייייייי חחחח סתם חירפון קטן, הורדתי תלק השחרחר שלי לשים חדש, והסנפתי בדרך בטעות אציטוןןןן... מממ כןן יש לזה השפעה

Addicted To You

New member
עונה

forgive but don't forget חחחחחחחחח :D
בעע לא:S, הלייב יפה בוא לא נהרוס את זה..
היא חייבת להכניס את AIK ויהיה נחמד אם היא תכניס גם גרסא מלאה לBFM..
יותר שירי סטייל HM&Addicted!
אממ...שתמשיך בכיוון של ברייק אבל עם יותר שירים בסגנון של {תנחשו איזה
} HM&Addicted
סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר
AIK
הייתם רוצים דואטים אם כן, כמה ועם מי
לא
שתישאר כמו שהיא
הודגש וסומלן באמצעות מדגישומטיק

ForeverBS

New member
איזה סקר כיפי... עונה../images/Emo9.gif

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא?
חח שאלה טובה
, מצידי שתקרא לו breakaway part 2, העיקר שיהיה טוב כמו ברייק
הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B?
לא! נשמע מזעזע
אבל היא אמרה ש-AIK יהיה בדיסק הבא, אז לא משנה מה אני אענה... יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד?
שתגוון ותשלב, זה יוצא הכי טוב והכי מעניין. שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון?
לא יודע, תאכלס כל סיגנון מתאים לה - פופ,רוק,R%B,סול. היא יכולה לעשות עם הקול שלה כל מה שהיא רוצה. סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר?
אין לי מושג. הייתם רוצים דואטיםעם כן, כמה ועם מי?
לדעתי דואט עם כריסטינה אגילרה יהיה מעניין, לשניהן יש קול מאוד עוצמתי וזה יכול להיות מדהים. שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה?
אם היא תעבוד על הגוף שלה אז שתתלהב מהגוף שלה חופשי, אני לגמרי תומך בזה, אבל כל עוד הגוף שלה נראה כמו שהוא נראה בימים אלה אז שתשים עליה מעילים..
לא להרוג אותי, זה מה שאני חושב.

Bleed for Me

New member
עונה

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא?לא יודעת..על שם אחד השירים בטח.. הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B? לא לא.. 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'...?וואו..לא יודעת..נראה לי שחדשים לגמרי וכבונוס שתדחוף גם אותם
יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד?רוק שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון?אותו סגנון..אולי קצת יותר רוקיסטי.. סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר?אול אי נו הייתם רוצים דואטיםעם כן, כמה ועם מי? וואו..לא יודעת..אבל לא באלבום,אולי כבי סייד בסינגל שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה?שתשאר כמו שהיא..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifנסתפק בדברים האלה../images/Emo15.gif

רייצ'ל..שם יפה, חמוד כזה, מתגלגל, בקיצור..נו לוידעת שתקרא לו "זרובבל תעשה לי ילדים" מבחינתי רק שתיכנס לאולפן כבר
אממממ במילה אחת..לא
מה היא נדבקש לשיר הזה בכלל 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'... בא לי AIK..אז..11 שירים חדשים לגמרי
יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד יותר פופ זול סגנון הילארי דאף
..האמת שאני אוהבת גם את הבלדות שלה וגם את שירי ה"רוק" אז באמת שלא משנה לי לאיזה כיוון היא תקח את זה הפעם שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון ברייקאוואי היה מעולה..אבל שלא תתקבע..אני לא ממש בטוחה איזה סגנון אבל כדאי לה לעשות שינוי כי..זה בעצם מה שעשה את ברייק..החדשנות, ה"קלי" האחרת..למרות שהיא מעולה בכל מצב סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היראול איי קנואו הייתם רוצים דואטים אם כן, כמה ועם מילינדסי לוהאן
אממממ אני לא שמעתי אותה בהרבה מאוד דואטים ואני דווקא אוהבת שהפוקוס עליה..אבל דואט אחד-גג שניים..יכול להיות נחמד..עם מי
כל מי שיודע לשיר מספיק טוב כדי שלא יהרוד את הדיסק אוו אוו דואט עם הבלאק אייד פיס
שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה מבחינתי שתעלה לבמה עם הבגד ים המוזר הזה מהפאפרצ'י..רק שיהיה לה קצת קר

TheMoonLight

New member
../images/Emo169.gif../images/Emo116.gif../images/Emo27.gif

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא? "The moon light"
הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B? אמ.. לא אתנגד. 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'...? שיהיו גם שירים מוכרים וגם חדשים
יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד? יותר "רוק"!
שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון? שתמשיך.. סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר? אול אי נואו... הייתם רוצים דואטים? אם כן, כמה ועם מי? עם נינט
סתם
שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה? שלא תתפרח (יעני שלא תתחיל להיות פרחה בגלל כל הזוהר וזה...
)

EliranMaor

New member
עונה../images/Emo3.gif

Bleed For Me או משו מגניב כזה
לא אבל לא יזיק לשמוע את היר מי בגרסת לייב שקטה, כמו שהיא עשתה עם BD 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'...
שילוב של השניים
רוק
ממ..לא יזיק שינוי אבל עם נגיעות פה ושם מברייק/ת'נקפול סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר
קאם היר
הייתם רוצים דואטים
עם כן, כמה ועם מי
הייתי רוצה לשמוע דואט שלה עם בלאק אייד פיז או משו כזה...דואט עם מישו שהוא שונה לגמרי ממנה..זה יהיה מעניין.. שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה
מעילים! שלא תהפוך לבריטני-סטייל

R o t e m G

New member
עונה על חלק

שיהיה יותר רוק ברייקאווי הוא מעולה אז שתמשיך, למה לא? אבל שעדיין יהיה שונה, לא אותו דבר. לא צריך להגזים. לא מעילים ולא שום דבר. היא מושלמת כמו שהיא, ועדיף שלא תהפוך לז**ה כמו זמרות אחרות.

עונה../images/Emo26.gif

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא reflection
הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B לא!
12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'... את דונט ואול איי נואו
יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד רוק..
שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון בכיוון של ברייקאוואי עם שינוי קטן..
סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר או דונט או אול איי נואו
הייתם רוצים דואטיםעם כן, כמה ועם מי לא יודעת
לא צריך להיסחף עם המעילים.. שתשים סווטשרט
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sarayEliya

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo207.gif../images/Emo37.gif

צרבתי עכשיו דיסק לאוטו, שירים של קלי, כל שיר טראנס של 7-8 דקות... פשייי יום שישי הולכים להפציץץ יצא משהו בן זונה חיחי =))))

Matan599

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא-איך שבא לה לא אכפת לי העיקר שיהיה יפה הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'...שירים חדשים יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד?רוק ברור
שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון:גם וגם סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר הייתם רוצים דואטיםעם כן, כמה ועם מי?שום דואט היא לבד הכי טוב שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה?יותר סקסית ברור

Kelly B

New member
Yeahhhh

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא: " I will come back to Israel"\ "run, danny , run " חחחחחחחחחח סתם צוחקת היא כבר תחליט על איזה סופיסטיקייטד ניים אל דאגה הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B לא דיי השיר חרוש כבר leave him alone!!! 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'... חדשים...ברור ... :) יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד בלדות ושירים כמו breakaway, all I know ... :) ואיזה שיר רוק או שתיים שיהיה מעניין :) שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון yeah !!!!!! סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר all I know הייתם רוצים דואטיםעם כן, כמה ועם מי בלי דואטים רק קלי, שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה שתשאר כמו שהיא ושלא תתפקעץ ומצד שני שלא תהיה נזירה...

A Rocks B Sucks

New member
איזו תמונה../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא? לא עולה לי.. הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B? לא 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'...? חדשים + AIK יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד? "רוק" שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון? שתמשיך רק קצת יותר רוק, כל כך יתאים לה.. סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר? AIK
הייתם רוצים דואטיםעם כן, כמה ועם מי? אממ, הייתי רוצה עם אבריל
זה יהיה מושלם בשבילי שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה? מעילים רוקס!
תודה וברוך שובך

Hangman Jury 87

New member
עונה ../images/Emo170.gif

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא? אין לי מושג הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B? זה יישמע מוזר בגרסה הזאת, אז לא. 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'... חדשים לגמרי. יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד? אני מעדיף שהיא פחות תעשה שירי רוק, לא רוצה שהיא תהיה בסגנון של אבריל לאבין או משהו... שירים בסגנון Because Of You Breakaway Beautiful Disaster שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון? שתמשיך באותו סגנון. סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר? All I Know הייתם רוצים דואטים עם כן, כמה ועם מי? כן, זה יהיה נחמד... עם מי אין לי מושג. שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה? שתחזור לבלונד

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifעונה../images/Emo26.gif

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא לא יודעת, מה זה משנה? הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B לא, די, כמה פעמים?! זה רק תופס מקום לשיר אחר... 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'... שיהיה אותם!
יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד נממ 6 ככה ו-6 ככה?
יותר בכיוון של ביהיינד... שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון הקו שהיא נמצאת בו עכשיו מצויין, שתישאר בו
{שתישאר באותו סגנון בקיצור...מה קווים עכשיו?
} סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר נממ..נראה ליAIK הייתם רוצים דואטיםעם כן, כמה ועם מי נממ עם...אפ'חד! שתשיר לבד, יותר טוב שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה מעילים, אני שונאת ת'קטע של "הוו אני מאגניבה עם מיני קצרצר וגופייה חושפנית" שתיהיה קלי-גופייה שווה כזאת ומכנסיים נורמלים...התמונה הזאת ששמת עיצבנה אותי, היא בכלל לא קלי!

תמרוש5

New member
עונה בדיליי../images/Emo3.gif

איך הייתם רוצים שקלי תקרא לאלבום הבא? נמ לא יודעת אולי על שם שיר שייצא בו(טוב מן הסתם
) הייתם רוצים ששוב BD יהיה רצועת בונוס הפעם בגרסאת R&B? חח אל אני מעדיפה שהיא תשים שיר אחר מברייקאווי בגרסת הופעה.. 12 שירים חדשים לגמרי, או שבדיסק יהיה גם שירים מוכרים כמו AIK, CH וכו'...? נממ עדיף שיהיו 12 או 11 שירים חדשים ואז שתוסיף שירים אחרים. יותר בלדות או יותר שירי "רוק" סטייל סינס/בהיינד? נממ גם וגם אבל אני אוהבת יורת שירים כמו addicted שתמשיך בכיוון של "ברייקאווי" או שתשנה סגנון סינגל ראשון, מבין מה שאנחנו מכירים, אול אי נואו או קאם היר הייתם רוצים דואטיםעם כן, כמה ועם מי שקלי תהיה יותר סקסית או שתתחיל לשים מעילים עליה

למעלה