האלבום דלף. וזה

Wish Of Night

New member
!!!!
!!!!

די להדלפות!

shirlapes

New member
יש איזה קריין מעצבן באמצע השירים?

ועכשיו ברצינות - אאוץ'. מבאס ביותר עבור הלהקה.

shirlapes

New member
חחח אז הם בכלל אכלו אותה.

*לא שיש לי זמן להאזין. אני צריכה להאזין לכמה אריות, כמה יצירות וכמה שירי ילדים.
* למרות שחשבתי מתישהו להשתמש ב- last of the wilds עבור אחד השיעורים בבי"ס היסודי. אני רק צריכה למצוא לו איזה נושא, חוץ מעניין המקצבים הפשוטים...

bachner1

New member
וגם באיכות טובה.

אבל עדיין, זה לא שזה דלף חודש לפני אלא רק 3 ימים לפני...

DCOW123

New member
Imaginaerum ממש מוצלח.

קטע סמפוני ממש מלוטש ומעניין. הדיסק כמכלול ממשיך באופן ישיר את DPP, רק הרבה יותר סמפוני (כן, איך שהוא). אנט נשמעת יותר טוב, בעיקר כי היא לא שרה הרבה. הפסגה שלה נמצאת ב Slow, Love, Slow, קטע ג'אזי מאוד נחמד. למען האמת, הדיסק לא נשען בכלל על קטעי ווקאלס (=מאוד סאונדטראקי). המלודיות נחמדות ברובן, אף אחת לא "וואו". I Want My Tears Back נשמע כמו הקטע האינסטרומנטאלי מDPP. שיר מאוד מציק. Song Of Myself חופר. סוג של DEAD BOY POEM, רק בלי רגש. Ghost River הכי מוצלח. ------------- בקיצור, הדיסק נשמע כמו מה שחשבתי. בעיה המרכזית: אין בו נשמה.

shirlapes

New member
יופי. עכשיו אתה בא הנה עם הדיסק

ו-8 מנות סושי עם טריאקי. אוכלים ושומעים את המוסיקה ברקע תוך כדי שמדסקסים על טקטיקות שונות ברד אלרט. וזה כי אני חולה. ועם צלע סדוקה. מגיע לי צומי ופינוקי.

bachner1

New member
האמת שאני לא רואה יותר מדי קשר לDPP

חוץ מהסאונד הכללי, והשיר שציינת שבאמת נשמע כמו Last of the Wilds (ושאני דווקא אוהב) הקטע הג'אזי באמת מוצלח, אבל השיא של אנט (ויש מצב שגם של האלבום) הוא לדעתי Scaretale המעולה, המוזר והמצחיק בחלקו. לא מסכים לגבי השיר הארוך. הוא ממש לא מה שציפיתי (=לא מתיימר להיות BOTB/GLS/TPATP הבא) אבל החצי השני שלו הוא הקטע עם הכי הרבה רגש באלבום...

bachner1

New member
אה ואני אכתוב גם פה

ששיר הנושא נחמד לדעתי אבל לא אמור להיות באלבום אלא שיר בונוס, כי אין בו שום דבר חדש והוא כולה סיכום של כל האלבום בקטע אחד.

DCOW123

New member
*התוכן נמחק*

הוא מרגש אותי ומחבר את הדיסק יחד, לכן הוא "עובר".

DCOW123

New member
Scaretale באמת קטע טוב.

("BITCH!"
) אבל כמה כבר אפשר לשמוע אותו... זה קטע סאונדטראקי טוב לקטע מגניב בסדר, אבל לא שיר לשמוע באוזניות\אוטו. צריך להתרגל אני מניח... אם למישהו לא היה ספק, הוא יותר טוב מDPP זה בטוח.

bachner1

New member
זה "PIGS!"

ומבחינתי האלבום יותר טוב מכל אלבום שיצא בגזרת נייטוויש/טאריה מאז 2002, יש מצב שאפילו לפני זה. הרבה הרבה מעל הציפיות שלי.

למעלה