האכלת סוסים

הורסמאן

New member
לא צרכים סמכות

אנחנו אנשים מבוגרים, אני אצטרך להביא הוכחה חד משמעית. שחור על גבי לבן. אתה קורא אנגלית?

yubash

New member
דו יו ספיק אינגליש?

האו דו יו סיי אבו-דאבי אין היברו?"

הורסמאן

New member
נו יופי

אתה שולט באנגלית, אפשר להמשיך הלאה. תודיע לי בבוקר אם אני צריך להתחיל לחפש הוכחה.

הורסמאן

New member
בוודאי

שאתה לא תוכל להוכיח שאין. לכן המטלה היא עלי. אם אני לא אצליח להוכיח שגרעיני שיבולת משמשים כאוכל לסוסים, הרי שאתה תזכה בהתערבות. שיבולת שועל היא האוכל המרוכז העיקרי של סוסים בעולם. כמו שאתה מכיר בארץ שעורה. אם אתה מאמין בטענתך שזה לא נכון, כתוב כאן שאתה מתערב לפי התנאים שהצעתי, ואני אצא לעבודת החיפוש.

yubash

New member
ניראה לי שאנחנו תיקו!

אם היית חכם היית מזמן מוכיח ולא מתווכח. אני לא מתערב עם טיפשים כמו שאתה לא תתערב עם חכמים. אני כבר אמרתי שאני לא יכול להוכיח, כך שאין לי הרבה מה לעשות בנידון. אני מציע שכל אחד יחיה עם האמת שלו. אם אתה רואה את זה כניעה (מצידי או מצידך)- שיהיה. זה שאתם לא מוכנים לדיל שהצעתי רק מוכיח הכל... וההפסד כולו שלכם. לדעתי, אגב האגו שלכם קצת יותר גדול משלי.

הורסמאן

New member
תיקו? אז אתה מודה

שכתבת שטויות? אתה אומר יום ואני אומר לילה, לא יכולה להיות כאן פשרה, או שאני טיפש או שאתה טיפש. הנה נתתי לך אפשרות להרחיב את האגו שלך בכל פורום תפוז, כמובן בתנאי שאתה צודק. אם באמת כמו שאני טוען יתברר שאתה טועה, האגו שלך באמת עלול לספוג מכה. תחשוב על זה לילה, תחזור אלי מחר בבוקר. לילה טוב.

yubash

New member
שמע.

אבל אתה באמת מתחיל להיות קרציה. אמרתי כבר - אם יש אוכל כזה אז קדימה תראה לכל הפורומים בתפוז שיש דבר כזה. אתה חושב שזה מעניין מישהו? אני לא בטוח.אתה הרי לא מאכיל את הסוסים בזה כי אתה אומר שאתה צריך לחפש את ההוכחה במקום אחר בעולם. אני לא שמעתי שמאכילים עם זה. אם אתה יודע שזה נכון אז סבבה. בכיף, באמת! אם זה עושה לך הרגשה טובה- אני שמח בשבילך. אני-בדרך כלל אוהב לישון טוב בלילה. זה לא ממש הולך להעסיק אותי לפני השינה. עכשיו אתה זה שיכול להרחיב את האגו הנפוח שלך. לילה טוב... אבו דאבי, מה עם הבקיה.

yubash

New member
רוצה שנהיה כמו ילדים קטנים?

אז בארה"ב לא עושים דברים שעושים בארץ, ובאירופה לא עושים דברים שעושים בארה"ב. ואם אנחנו מדברים כאן על איזה אוכל מאכילים בארץ אל תתחיל לחפש לי פתרונות במקום אחר, כי אחרת אני באמת יתן לך בראש.

yubash

New member
אני מקווה שתמצא

הוכחה במהירות ושיהיה לך טוב בחיים, ושהסוסים שלך יהיו בריאים...

LindaX

New member
סלח לי, אבל...

עם אתא לא יודעה על משהוא, זה לא אומר, שהדבר לא קיים. ))

אבו-דני

New member
מה? אתה לא יודע? בלתי אפשרי

--- אבל אתה מקצוען, ויש לך מאות סוסים ומלאן תאלפים דונמים וצוותים בין לאומיים,נסיון של עשרות שנים ואתה ואתה ואתה... חושבני שהנך גם מאלף סוסים בכיר? זה עדיין לא גילינו...הפסדנו מפליא אותי שאתה לא יודע ואתה...הן אתה האורים והתומים take my advice free of charge....be humble

LindaX

New member
שיבולת...

שיסלחו לי כולם, אני לא אכליף את שיבולת אפילו לשעורה. נכון שבשעורה יש אורך תזונתי יותר גבועה משיבולת, אבל בזמן שהשיבולת כבר (תאזרו עם עברית!) "היתקבלה בגוף, שעורה רק מתחילה להתפרק במערךת איקול. תוצאה: מ1ק"ג שיבולת סוס הקבל יותר ממה שמ1 ק"ג שעורה. פלוס - שיבולת ידידותית למערכת איקול.

אבו-דני

New member
לינדקס

--- אל תפריעי לעצמך עם השגיאות, כולם לבסוף מבינים, ההתייחסות (אני מקוה) הינה רק לתוכן הדברים

LindaX

New member
תודה ../images/Emo6.gif

קראתי את כל מש כתבתם בלילה, היבנתי ונהניתי.
היבנתי, שבארץ שעורה היא האוכל העיקרי בגלל איכות נמוכה של שיבולת מקומית. היבנתי שסוסים התרגלו לאכול שעורה מגיל צעיר. תודה.

primetime1

New member
אנשים../images/Emo70.gif

כמו שבטח כולם פה יודעים, מערכת העיכול של הסוס רגישה ביותר, ואי אפשר ללמוד להאכיל סוס דרך הפורום כי התוצאות יכולות להיות הרסניות לסוס ולבעליו. תזונת סוסים זה דבר מורכב, וסוסים מגיבים רע מאוד לטעויות....

יש לי עוד עצה קטנה...

לא להסתכל רק על אם הסוס משמין או מרזה או נשאר אותו משקל. חשוב מאוד להסתכל על הרגליים של הסוס ולשים לב לכל מיני דברים שמשתנים אצל הסוס. למשל אם הרגליים שלו מתנפחות או שיש לי בלוטות על הגוף זה יכול להצביע על יותר מדי חלבונים בהאכלה. אבל הכי טוב תשאל את הוטרינר של הסוס מה הוא חושב שכדאי לסוס לאכול ותבקש שיסביר לך על זה במפורט.

למעלה