האכלת סוסים

הורסמאן

New member
יובל אתה מנסה להמלט

עזוב את הבקיה, 50\50 זה יחס גרוע. נסה לשפר את היחס ותוכיח שלא טעית.

הורסמאן

New member
לא בסדר

זה נקרא גרעיני שיבולת שועל וזה אוכל לסוסים. אתה רוצה להתערב? עכשיו אחרי שהבהרת שאתה ממוחה, להתערבות יש טעם מתוק יותר.

הורסמאן

New member
ממש לא

יש לי הצעה שלא תוכל לסרב לה. אתה הרי אוהב יחסי ציבור. אם אני טועה, אני אכתוב בעשר פורומים של תפוז (לפי בחירתך) שיובל הוכיח שכתבתי שטויות בפורום סוסים. ואפרסם כאן הודעה בצרוף קישורים. אם אני אוכיח שאתה טועה אתה תכתוב בעשר פורומים (לפי הבחירה של אבא של דני) שכתבת שטויות בפורום סוסים. ותפרסם כאן הודעה עם קישורים. נראה לך?

yubash

New member
כמו שלא כל-

ווטרינר שמטפל בסוסים הוא וטרינר סוסים, ואיתי כאלה שהגיעו לאיזה אורווה וכמעט הרגו את הסוסים כי הם לא יודעים להכניס מחט לוריד... והזריקו בלי שהמחט בתוך הווריד!

אבו-דני

New member
רוצה שאמשיך?לא כל מי שיושב בקוקפיט

--- הוא טייס מה הקשר בין קוף לתחת? ש-י-ב-ו-ל-ת זו הסוגיה ואין בילתה כפי שה"מומחה" המקצוען יצא בהצהרה "אין שיבולת שועל גרגרים"...זה מדאורייתא

אבו-דני

New member
לכן תתערב ותזכה בהתערבות מה הבעיה?

--- כפי שאמרת "אין שיבולת גרעינים לסוסים"

yubash

New member
קדימה לכו לישון!!!

אם אתם כל כך בטוחים בעצמכם תוכיחו לי! אני לא יכול להוכיח שאין דבר כזה אם אין דבר כזה! ואני אומר שוב - לא כל מה שסוסים אוכלים הוא אוכל לסוסים!!!

yubash

New member
בוא נעשה דיל-

אם אתה צודק, אני לא נכנס לפורום יותר. אבל אם אני צודק - אני מנהל את הפורום!!! דרך אגב מי הולך להיות הסמכות שתחליט מי צודק ומי לא????

הורסמאן

New member
מה יצא לי מזה

שלא תכנס יותר לפורום? להפך, אם לא היית מגיע לכאן היינו צרכים להמציא אותך.

למעלה