האכלת נחש סרבן

קינג קליפורניה-בעיות המשך.. ../images/Emo4.gif

שלום. כמו שאמרתם לי ניסיתי להיבא לנחש ולדות חיות היום, הנחש עדיין מסרב לאכול... אני פשוט לא מבין למה, או ממש לא ניראה בנשל, גם העיניים וגם הגוף, יכול להיות שפשוט לא רואים עליו? כמו שהבנתי שקשה ליראות אצל נחשי אלבינו?. הוא כבר אצלי שבוע ויום.. ולא הנשיל ולא ראיתי שום סימן לזה.. תודה רבה מראש

Rea Livny

New member
תשאיר

את הוולדה למשך כל הלילה, ואני מאמין שהוא יאכל אותה.ואין לי יותר מדי מה להגיד לך..אם לא אכל תנסה עוד כמה ימים וככה תקופה של שבועיים שלושה.אם לא אוכל תחליף אותו אצל בית החיות בקינג סטרייפ אחר.

T0M3R

New member
יכול להיות

שהוא לפני הנשל הראשון עוד.. הוא אמור להיות בערך בן חודש וחצי ככה.

שלא תעיז להחליף אותו...

אני בעד להיתמודד עם מה שיש ןלא לחפש את הדרך הקלה,המתכדר שלי סירב לאכול חודש וחצי וכל יומיים ניסיתי עד שהצלחתי אז אל תיתייאש ותמשיך לנסות הרי יום אחד הוא יהיה רעב או שתנסה את השיטה של המתכדרים שמסרבים לאכול...תכסה את הטרריום במגבת שהנחש לא יראה מה קורה בחוץ ולא יבהל וכמובן שים לו וולדה בטרריום לפרק זמן ממושך...בהצלחה.

Rea Livny

New member
ברור שכדאי!

לנסות את כל האפרויות קודם..ככה ולבדוק ולנסות להאכיל בכל דרך אפשרית, אבל אם הנחש לא אוכל כמה חודשיים אז שיחליף אותו אין בררה..

t a m i r 3

New member
אל תחליף תנסה....

לטפל בו אם תחליף יכולים למכור אותו למישהו אחר שלא ידע איך לטפל בו והוא ימות כי בחנויות בדרך כלל חושבים על כסף לא על החיה המתכדרת שלי לא אכלה יותר מ4 חודשים וניסיתי כל דרך עד שבסוף היא אכלה ועכשיו היא בריאה כמו שור

תבדוק טמפרטורה...

תוודא שיש 29 מעלות בצד החם בכלוב ועוד טיפ,שים את הנחש בקופסה ממש קטנה (גבינה לבנה...) וששם יהיה 29 מעלות וולדה הכי קטנה שאתה יכול למצוא ושיהיה חשוך,תדאג לחורי אוורור רק...

אל תהסס להחליף אותו.

בניגוד לכל מה שאנשים כתבו לך, אני מציע שאם הבעיה לא תיפטר בימים\שבועות הקרובים תחליף אותו ומיד. קינג בייבי זה לא נחש בעל רזרבות שיכול לשרוד יותר מידיי בלי לאכול וזה מלבד העובדה שכמעט ואין קינגים בריאים שעושים בעיות עם אוכל.

הנחש בקע בארץ

אצל בית החיות, ואני מאמין שהוא אכל אצל בית החיות.. אני לא מבין למה הוא מסרב לאכול, אבל אני לא הולך לחכות שהוא ימות אצלי- טיפשי מאוד.

תנסה לקחת ולדה

להמית אותה לעשות לה חור בראש כך שהמוח יראה ולהשאיר אותה לנחש בלילה. את כל זה לעשות לפני שאתה הולך לישון ככה שלנחש תהיה מינימום הפרעה. הריח של המוח מגרה הרבה נחשים להתחיל לאכול.

תודה אבל

את זה אני כבר ישאיר לבית החיות..

naja

New member
כמו שכבר אמרתי לך.....

תן לו שבוע שקט, ואז תנסה להאכיל אותו בולדה חיה בשעות הלילה. אם הוא לא יאכל אל תתעקש איתו, תחזיר אותו לבית החיות.

T0M3R

New member
אסף (הכוונה ל GTP)

דבר איתי בקשר לוולדה מקס' אני יעזור לך יש לי ניסיון בדברים כאלו למזלי לא עם חיות שלי (טפו טפו טפו)

T0M3R

New member
עם נחשים חולים של חברים

לדוגמה אחת (לא טובה אבל דוגמה) של הקינג הזה שקיבלתי מב"ס לאוטיסטים ( אני מתנדב בפינת חי שלהם) כי הוא היה חולה שאני יטפל בו.... קינג קלי' של חבר שגם היה חולה ולא אכל, הצלחנו לגרום לו לאכול אממ בורמזי של חבר שלא אכל... בואה אפילו שלא אכלה גם... בקשר לשיטה של יונתן, היא תמיד עובדת.

Rea Livny

New member
השיטה עם

הגולגולת?! לי עוד די קשה לנפץ עכבר/חולדה על הריצפה אז להתחיל לפתוח עכברים ולנתח..עוד יהיה לי התקף לב!

BabaGee

New member
../images/Emo32.gif לא החזק שורד...

דארווין דיבר על surviver of the fittest כלומר האורגניזם שיתאים את עצמו בצורה הכי טובה לסביבה שלו הוא זה שישרוד ולא האורגניזם הכי חזק (ע"ע דינוזאורים VS תיקנים). התפלספות קלילה (או אולי לא ממש קלילה): האם השיבוש הכל כך נפוץ במשפט הזה נובע מכך שכיום אנחנו מייחסים לכח חשיבות עליונה ? בשביל לשרוד צריך רק כח ?

למעלה