האכלת לילה

צופצ

New member
האכלת לילה

שלום אסתר, בני בן 4 חודשים ושוקל 7.5 קילו. בשבועיים האחרונים הוא פתח פער של 4 שעות בין הנקות. לכן במהלך היום הוא אוכל 5 ארוחות לעומת 6 קודם. ארוחה לפני השינה היא בין 6 ל 7 בערב. פתאום הוא מתחיל להתעורר ב3 בלילה ורוצה לינוק. לפני כן הוא ישן לילה שלם. רופא הילדים המליץ לי לתת לו עוד ארוחה ב22:30 כדי שהוא ימשוך לילה שלם. אני שואבת ומוציאה אותו מהמיטה ונותנת לו בקבוק. הוא מושך לילה שלם. רציתי לשאול האם נראה לך שזה טוב ? מה את ממליצה ? כי למעשה אני נותנת לו בקבוק בלי שהוא מבקש.

עד שאסתר תענה...

לדעתי האישית, יש שתי "בעיות" במה שאת מספרת.... אחת, את מאכילה תינוק מבלי שביקש מתוך שינה ובעצם "מתערבת" במנגנון הטיבעי של רעב- שובע. שתיים, את נותנת לו בקבוק בזמן שאת יכולה להניק אותו. והסיבה לכל זה היא קימה אחת בלילה....בגיל 4 חודשים זה הרבה יותר מסביר. תינוקות רבים שישנו לילה שלם חוזרים להתעורר סביב גיל זה, זה טיבעי ואני לא הייתי מתערבת ....זה לא מצב של התעוררות כל שעה.

צופצ

New member
הלילה לא נתתי ארוחת לילה והיה טוב

הי, רציתי לעדכן... בגלל התחושות הלא טובות שלי באשר לדחיפת האוכל בלילה החלטתי לא לתת לו הלילה בקבוק. הוא אכל ב19:30 בערך וקם לאכול שוב רק ב06:00. בקיצור לשמחתי הוא חזר לישון לילה שלם גם בלי לדחוף לו אוכל. אמשיך ככה. כנראה שהשלושה ימים האלה שנתתי בקבוק תרמו לזה שהוא חזר לישון לילה שלם ולא לדרוש ב3 אוכל. מעכשיו לא אתן יותר מבלי שהוא מבקש. תודה אבל בכל זאת אשמח גם לתגובה של אסתר על האכלת לילה.

האכלת לילה

It is normal for babies to wake up at night to feed. IN fact, it is not normal that they sleep all night, but usually even if they slept all night at first, they start to wake up again. One of the reasons that there is less SIDS in breastfed infants is that they wake up at night. I would not suggest to do anything to make the baby sleep at night. Maybe in this hot weather the baby needs a drink in the middle of the night, and of course, your milk is the drink he needs.​

למעלה