האכלה מעניינת

etay983

New member
האכלה מעניינת

שלום חברים, הייתי רוצה לשתף אתכם בהאכלה מעניינת שחוויתי עכשיו. כמו שכבר כתבתי פעם, חשבתי שהפתונה המתכדת שלי בצום,אך מסתבר שלא, החולדה שהמתינה להאכל בנתיים המליטה 10 גורים וכאשר הם היו בני שבועיים וחצי התחלתי להציע אותם. (אני חושב שטרף קטן מאיים פחות על נחשים מטרף גדול והם מוכנים לאכול אותו יותר בקלות,כך זה אצלי בכל אופן) הנחשה אכלה 3 גורים אתמול ו-4 היום. במהלך ההאכלה קרו מס דברים מעניינים- אחרי כמה גורים הנחשה כבר לא התאמצה לחנוק אותם עד מוות והחלה לבלוע אותם בחיים, אז קרה דבר מעניין, הגור החלק להאבק והנקבה, שכבר עזבה אותו וניסתה לחפש את הראש לבליעה, חנקה אותו שוב אך ללא להחזיק אותו בשיניה! לא ראיתי דבר כזה עד עכשיו. הביטו בתמונה, מישהו נתקל בזה? כמו כן אחד הגורים שנבלע בחיים פתח את פיו במהלך הבליעה וניסה לנשום, ראיתי את פיו פתוח ומתוח כנגד עור הנחש, זהו אותו מקרה שרן סיפר עליו לפני מספר שבועות. כמו כן, גור אחד נבלע הפוך , גם כן פעם ראשונה שאני רואה מקרה כזה. תמונות מצורפות.

naja

New member
ראיתי את זה כמה פעמים.

בעיקר במיקרים שהנחש חונק ועוזב ואז חונק שוב. בקשר לבליעה הפוך-ראיתי גם לא מעט, בעיקר כשהטרף קטן יחסית.

itamarmal

New member
גם אצלי קרה מספר פעמים.

שלום לכם.. אצלי זה קרה מספר פעמים של אכילה הפוכה. הקינגים שלי למשל לא עושים חשבון מה שבא חונקים ואוכלים ישר או הפוך. אבל הם משתדלים שהטרף יפסיק לנשום.(חחח מתחשבים בו) אצל הבואה ראיתי את זה פעם אחת היא קצת הסתבכה איתו אולי בגלל שהיה קצת גדול כמו שהזכרתם. אבל בסוף אכלה אותו הפוך.

zoomp

New member
הפוך?

אני עוד מנסה להבין מה הולך עם הנחש שלי: אוכל מקדימה ומאחורה- איפה שנתופסים זה מה שאוכלים
הטרף נבלע חנוק או חצי חנוק או נחנק בתהליך. מבחינתי זה לא מוזר זה שיגרה.... נו טוב כיגדל נשלח לבי"ס והכל יהיה בסדר... יש המלצות על בי"ס טוב?:)

zoomp

New member
הפוך?

אני עוד מנסה להבין מה הולך עם הנחש שלי: אוכל מקדימה ומאחורה- איפה שנתופסים זה מה שאוכלים
הטרף נבלע חנוק או חצי חנוק או נחנק בתהליך. מבחינתי זה לא מוזר זה שיגרה.... נו טוב כיגדל נשלח לבי"ס והכל יהיה בסדר... יש המלצות על בי"ס טוב?:)

איתי322

New member
גם אצלי קרה שמתכדרת שלי בת חצי

השנה אכלה עכבר מהזנב וגם אכלה אותו עם פה פתוח אחרי שהיא חנקה אותו בלי נשיכה חחחח.... אבל לא היו שום תופעות לוואי מיוחדות פשוט כמו כל האכלה רק מוזר...

למעלה