האכזבות התחילו

האכזבות התחילו

מהבית. עוד אי שם בילדות. כדי להצדיק בבית ספר היה "כואב לי הבטן" כשגדלתי כדי לא ללכת לבית ספר עבדתי. כשברחתי מהבית התחתנתי. גיל 19 כבר הייתי אמא מוכה ובלי לדעת מה הייצור הזה שיצא מגופי. בגיל 23 הייתי כבר גרושה ועד שהחלטתי אחרי גיל 30 להבריח כל אדם שזז קרוב אלי. אלוהים... תן לי את הכוח להתמודד עם הבדידות הזו, תן לי את הכוח לדעת לברוח משקרנים, מנצלנים, ממכאיבים ומרמאים. תן לי את הכוח לא ליפול שוב בדיכאון, לא חסר הרבה זמן עד שאגיד ברוך שפטרתי את עצמי ממני. תודה על הפורום הזה שאפשר לכאוב בשקט שאפשר להקליד בלי לדבר

black ross

New member
יקירתי ליבי יוצא אלייך

אומנם אני רק בת 21 אבל אני מבינה לליבך ...... ויש עוד מס´ לא מבוטל של אנשים כאן בפורום שמבינים בדיוק על מה את מדברת אם אי פעם תרצי לשוחח על כל דבר שבעולם או אם סתם תצטרכי למישהו שיהיה שם לצידך אני אשמח להתנדב לעזור ולהקשיב וסתם להיות שם בשבילך .....
מאחלת לך את כל הטוב שהעולם יכול להציע ויש לעולם הזה המון מה להציע

sidi

New member
../images/Emo24.gif

שתקבלי את הכח. אלוקים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוקים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך את הלילה והיום אהבה תקווה וחלום קיץ, חורף, סתיו, אביב נשמה טובה להביט סביב נתן לך שדות ירוקים פרחים ועצים מלבלבים נהרות, נחלים וימים שמים, ירח, כוכבים אלוקים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוקים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך חגים ושבתות ישראל ארץ האבות ידיים וראש להגשים חלומות נתן לך את כל הנפלאות נתן לך דברים כל-כך יפים להביא לעולם ילדים להאזין לשירים, לראות צבעים הו, מה רבו מעשיך אלוקים אלוקים, תן לי רק עוד מתנה מתנה קטנה, אך נפלאה אלוקים, תן לי רק עוד מתנה את השלום על פני האדמה... ואני מקווה שתמשיכי לכתוב.

החיים הם לא גן של ורדים

תנסי להפיק את הלקחים ממה שעברת תאמיני בעצמך תאהבי את עצמך ושאלוקים יתן לך את הכח ואני יכולה רק לתת לך
ותמיד תמיד מוכנה להקשיב גם במסרים אישיים הכל תלוי בך חבר תהיה חזק אל תוותר ושאלוקים יתן בך את הכחחחחחחח זה השיר שעולה בי

למעלה