האכזבה

אלמוגית

New member
האכזבה

ובלי סיבה נעלמה האהבה אפילו לא אמרה שלום, ולמה תמיד אותי את מאכזבת אני יושבת כאן ובוהה ובוהה ואין סיבה לאכזבה אז למה תמיד זה מופיע למה לכל התחלה יש סוף בלי התחלה לאחר הסוף במקום אהבה תמיד מגיע לי ההאכזבה, ונראה שזה הגורל כל אשר אהבתי, לכל דבר יש סוף ואיך אפשר לחיות בלי אהבה, זה כמו לא לחיות בכלל נראה לי שלא יכולה לאהוב,כבר לא מאמינה באהבה למה לי לאהוב גם ככה האהבה תיגמר אז למה להכאיב? את עזבת אותי האהבה,מתגעגעת אלייך האהבה,............

אלמוגית יקרה שלי

אלמוגית האהבה תמיד תיגמר ותמיד תחזור וזה הכל תלוי בך אם תצפי מהאהבה שתשאר כל הזמן היא תהפך לשיגרתית תלמדי להנות מכל רגע שהיא כאן ותלמדי גם להנות מהרגעים שהיא לא ואל תשכחי שהאהבה עצמה לא מכאיבה לך אלא ההתייאשות שלך חזקי כוח ותצליחי ואל תשכחי שאנחנו אוהבים אותך כולנו!!

candybox

New member
אלמוגית מתוקה,

היא אומנם נעלמת, אבל היא גם תמיד חוזרת בסופו של דבר, וכמו שאומרים, סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר, ואני מאמינה שזו התחלה של משהו אחר, טוב יותר.

אלמוגית

New member
משהו שהיה ונגמר

זה היה כמו חלום הופיע פתאום התעוררתי וזה נגמר האהבה שהיתה כל כך מתוקה כל כך יפה ואתה הלכת כמו החלום, התעוררתי, ואתה נעלמת הלכת לי בלי סיבה, בלי לאמר מדוע ולמה ואני שואלת את עצמי האם כל חלום יהפוך למציאות או שהמציאות תהפוך לחלום האם היית אמיתי או שרק דמיינתי, אותך לידי ואותך אהבתי יותר מכל אותך לידי אני עדיין לפעמיים חושבת מה היה אם וכיצד היית נשאר האם זה היה חלום שהתעוררתי ממנו, או רק אגדה שסיפרו עלייה רק שאצלי לא היה סוף שמח הנסיך קם והלך ואותו לא ראיתי הוא לא שב, נעלם לי באופק אותו אני לא אראה זה נגמר כאילו לא היה דבר אולי אני מתגעגעת אלייך ואולי רק לרגש של אהבה אבל אני כמו חתול תמיד נופלת על הרגליים וממשיכה לצעוד אז אני ימשיך מכאן ואני מקווה שיהיה לך טוב היכן שאתה עכשיו אני כאן אבל הפעם לא מחכה לך אני הולכת ממשיכה ......

blue love

New member
אלמוגית..

האהבה משחקת בנו...מתעתעת בנו...גורמת לנו לפעמים לסבול ממנה... אך בלעדיה אנחנו פשוט לא שלמים.. האהבה שלך נגמרה ...וכרגע יש הרגשה של בדידות...של לבד ..שהכל אפור מסביב.. אבל האהבה רק עשתה מנוחה בחייך...היא עוגרת כוחות ותחזור אלייך חזקה יותר..גדולה יותר...מלהיבה יותר. הלוואי ותחווי אותה שוב מהר ככל האפשר... blue

yoly

New member
ויש צד אופטימי...

כח מיוחד חונן אותנו האל, לא להפסיק לאהוב, לרצות לאהוב, לחפש אהבה עד ששום כח אין ביכולתו לכבותה. אזרי כח לאהבה אחרת, כי ההוא יזדקק לכך...

למעלה