האכזבה שלי

tal2019

New member
האכזבה שלי

היי אני לראשונה כאן מסתובבת ,והיום לראשונה כותבת. לילה ארוך לילה ראשון השעות חולפות אך לא הדקות והדמעות אינן נגמרות הן רק מתחזקות מלוחות וחמות געגוע מפלח את ליבי עוטף מבחוץ ומבפנים והלילה רק התחיל מדליקה נר ובשקט כותבת עוד שורה כואבת לך אהובי והדמעות זולגות וזולגות מעיין מתגבר מתעצם נדמה שלעולם לא יפסק רוצה לקום, רוצה לצעוק וצועקת בשקט וקמה מסתובבת בבית תפילה חרישית ממלאת את החלל תפילה לאל יקר שמור לי את האיש הזר האהוב היקר שמור אלי עליו שמור לי חבר לעד אשמח לקבל תגובות שלכם טלי

ניקולי

New member
טלי...

שלום לך... ראשית עליי לציין כי את כותבת יפה, רואים מתוך כתיבתך שאת כותבת מתוך כאב..רק לידיעתך...טוב לבכות..טוב לשחרר....אסור לשמור בלב!! אך דבר אחד לא הבנתי ואשמח אם תסבירי לי..למה כתבת זר??? אשמח לעזור בהמשך.... ניקול*

tal2019

New member
ניקול חביבה

ראשית תודה על תגובתך החמה,נכון,המון כאב יש בכתיבתי,ומקווה אני שבדרך הכתיבה יצא וישחרר את ליבי. היה לי רומן מדהים,שמסיבות מסויימות היה חייב להסתיים,כמובן בהחלטה משותפת.אך לצד הפרדה הכואבת,החלטנו להישאר ידידים לנצח,זה נשמע כמו באגדות אך זה היה בהחלט קשר כזה. ניקול,אני כבר לא ממש ילדה,עברתי חוויות בחיים,ויודעת אני לזהות בין רומן ,לסתם קשר,ההבטחה לא קויימה,ומיום הפרדה הפך לזר,אין לי תשובות להמון שאלות,והדחיה והניתוק הקר,והקשה, מתרידים אותי ולא נותנים מנוח. אני כותבת המון ,אך מודה אני,הזמן והכתיבה לא מקלים עלי,השאלה שמתרידה את נפשי ונשמתי היא.מה קרה? ולמה? בכל אופן,הכנסתי אותך ברגע לעולם הצר והפרטי שלי,ואלוהים יודע למה? אשמח לשמוע ממך,ולקבל את עזרתך. יום נפלא וחג שמח טלי

ניקולי

New member
טלי יקרתי...

החיים שלנו הם גלגל שמסתובב לו .... אהבה אמיתית וכנה שהיתה ונגמרה מסיבות אלו וכן אלו..אולי מתוך הסכם והחלטה משותפת לא מעידה על פרידה מרצון אלא מהכרח כלשהו.. דבר זה גורם לכאב עצום ומתמשך.. זה שנשארתם ידידים (ואני מניחה שגם זה מרצון של שניכם..בכדי אולי להבהיר את הפרידה עצמה.. כלומר עצם זה שנשארתם ידידים מכסה על הפרידה הקשה!! לדאבוני זוג שנפרד שכ"כ אהב ונפרד לצורך עיניין כלשהו לא מקל בידידות אלא מקשה יותר ויותר ...והפצע שיש לך בלב לעולם לא יתרפא..אני חושבת שלמרות רצונך העז להשאר עימו בקשר כולשהו חייב להפסק..בשבילך ובשבילו!! את נשמעת לי בחורה מקסימה ופגיעה...הפצע שבלב לא הגליד כלל ולא יגליד לעולם, אם תשארו בקשר של ידידים.. את יודעת פעם היה לי משהו שאהבתי מאוד בכל ליבי.. חשבתי שאתחתן איתו..הוא היה נשוי (אך פרוד מאישתו) יום בהיר אחד החליט שהוא חוזר אליה (לנסות לחיות שוב יחד)..הפרידה שלי ממנו היתה קשה מנשוא נשארנו "ידידים" לתקופה קצרה מאוד.. בכל פעם שהתקשר הרגשתי הלב שלי נופל למטה..התרגשתי..אבל יחד עם זאת בכיתי כי רציתי לראות אותו ולא יכולתי..למעשה נפרדנו בהחלטת שנינו לטובת דבר אחר שככה אלוהים רצה... וטלי..ככה היה צריך להיות..אומנם הוא כבר הספיק להתגרש מאישתו (וזה החזון שלי היה כבר מהרגע שחזר הביתה) ואילו אני נשאתי תוך זמן מאוד קצר לאדם אחר..אדם מקסים..שאותו אני לא מחליפה באף אדם אחר בעולם!!.. טלי נשמה תתעודדי..עכשיו זה כואב לך וצובט בלב..את חיה את הרגע..קשה להביט אל המחר..כי המחר נראה רחוק ברגעים אלו..אך דעי לך דבר אחד..כל דבר בחיים בא בזמן שלו,וברגע הנכון..אומנם אהבת אותו ועדין אוהבת אהבת טרוף..הימים יגידו והזמן יעשה את שלו.. אני מאחלת לך מכל ליבי..ובאהבה.. שיבוא היום ותמצאי את בחיר ליבך..ותאהבי אותו כמו שלא אהבת מעולם, שתחיו באושר כל ימיי חייכם..ומה שנגמר יהיה הרבה הרבה מאחורייך.... כמו שאמרתי לבכות זה טוב כי זה משחרר אבל אל תתאבלי על הימים שעברו כי הם לא יחזרו עוד..יהיו לך ימים טובים יותר וטובים פחות..כל יום שעובר מביא איתו אושר ואולי גם עצב.. תלמדי לחיות עם מה שיש..אל תנסי להחזיר במחשבותייך את העבר.... נכון, טוב להזכר ברגעים יפים..אך כרגע לך זה לא בריא כי דוקא הימים היפים שהיו ונגמרו דוקא עכשיו הם הימים שהכי מתסקלים אותך..זה לא הזמן, ולא הרגע.!! אנסה לעזור בכל דרך שהיא... באהבה ניקול*

jess ועוד

New member
וואו טל את כותבת ממש יפה !!!!

אני מבינה את האכזבה שלך אבל תפילה לא תמיד עוזרת אלא הרצון והצורך להתחדש ועכשיו זה אביב זו התקופה להתחדשות להתאהבות למציאת האני האמיתי מקווה שתמשיכי להרים ראש כמו שנראה שאת עושה ותמצאי אותו במהרה.. שלך ג´סיקה

tal2019

New member
התחדשות

תודה גסיקה, קראתי את דברייך ותודה על היחס והחום, נכון עכשיו אביב ,ובאמת זאת תקופה להתחדש בה,כולי תקווה שאכן אצליח לאסוף את השברים ,ולהרים ראש ולהמשיך במסע, אהבתי את הכתיבה החיובית שלך,והיכולת לשדר תקוות ברגעים של יאוש. חג שמח ביי והמון תודה טלי

mariana

New member
היי טלי

קודם כל ברוכה הבאה לפורום המקסים. אני ממש אהבתי לקרוא איך שאת כותבת. גם אני פעם הייתי כותבת אבל רק שהיה לי טוב, כשרע לי אני לא יכולה לכתוב טוב כי אני לא מצליחה לחשוב אז מדהים לקרוא את מה שכתבת ואני מבינה שאת נורא פגיע וכואבת אני לא מבינה משהו. כמה זמן יצאתם? ומה הסיבה לפרידה בגדול? את לא יודעת למה ניפדתם? או שבעצם את לא רוצה לדעת כי הסיבות לא מספיק מוצדקות? אני צודקת. מחכה לשמוע עוד, בינתיים אני יכולה להגיד לך "אף אחד לא שווה את הדמעות שלך, ואם יש כזה דבר שמישהו שווה את זה אז הוא לא היה גורם לך לבכות" תחשבי על זה. באהבה מרין

tal2019

New member
חשבתי, תודה לך מרין

שמחתי שכתיבתי מצאה חן בעינייך, אני יושבת ומהרהרת במשפט החשוב שכתבת לי בסיום דברייך. "אם יש כזה הוא לא היה גורם לך לבכות" המון פעמים חשבתי את המשפט הזה,המון פעמים שמעתי אותו מאחרים. מרין,הגבר הזה היה איתי למעלה משנה ,עברנו תקופה מדהימה,נפרדנו בהסכמה משותפת ,מסיבות שכרגע לא מתאים לפרט אותם,אין לי בעיה עם הפרידה ,יש לי בעיה עם הניתוק המוחלט שהוא בחר כדי להתמודד,חלמנו למעלה משנה להישאר ידידים,וזה לא מומש,ואני מרגישה שנזרקתי לחחל שחור ועצוב. והדרך שלי להתמודד כרגע היא כתיבת שירים, אגב,אני בטוחה ,שהוא בחר לנתק סופית את הקשר ולא להישאר ידידים,בא ממקום של הגנה עליו ואולי עלי,הוא האחרון בעולם שיעשה לי רע,ותמיד גם אם אני כועסת ,לעולם זה לא עליו. שמחתי לשתף אותך במעט שניתן בתנאים אלו. תודה לך מרין.

mariana

New member
היי טלי

את יודעת כשקראתי את מה שכתבת כאילו קראתי את זה עליי. גם אני יצאתי עם הבחור האחרון שנה וחצי ואהבה שלנו הייתה בשמיים ואני בטוחה שהמון היו מקנאים בנו. אבל הבעייה הייתה שהיינו ניפרדים ואחרי שבוע שלא יכלנו להיות כל אחד בנפרד אז היינו מחליטים לחזור. וגם כל פרידה שלנו הייתה בהסכמת שנינו, אני נימצאת בצד של חברך לשעבר כי הפרידה האחרונה אנחנו כבר לא ארבע חודשים ביחד, הוא כן רצה שנישאר ידידים כי קשה לו להיתנתק מימני כי אני האהבה הראשונה שלו, ולי לעומת זאת יותר כדאי היה כדי שנישאר בניפרד וננתק כל קשר כי אני נורא פגיע אז יכול להיות שגם חברך לשעבר הוא פגיע ואחרי כל שיחה איתך ביחד עושה לו רע, כשאנחנו חברים אנחנו לא חושבים על הדברים הרעים ולא חושבים שלהישאר ידידים זה פוגע, כי באותו רגע כייף לנו ביחד, אבל אחרי שניפרדים אז אנחנו מבינים עד כמה זה קשה כי כל שיחה היא מכאיבה, ומעלה זיכרונות וחונקת אותנו מבפנים. אחרי שניפדנו הוא חידש את הקשר והראה לי את הסיבות הטובות למה כן כדאי להישאר בקשר והסכמתי והיינו אפילו מבלים ימי שישי ביחד, אבל אחרי שהייתי חוזרת הבית הייתי מתחילה לבכות כי רע לי ואני לידו ולא יכולה לגעת בו, והוא כמובן משחק אותה שהוא חזק למרות שהוא גם שביר. ביקשתי מימנו שננתק את הקשר בינינו הוא בהתחלה כעס ולא רצה אבל ביקשתי מימנו שיבין אותי כי כאב לי מאוד. הוא הבין אבל אחרי כחודשיים שלא דיברנו נורא רציתי לדעת מה קורה איתו, כי התגעגעתי אליו מאוד אז החלטתי להרים אליו טלפון והוא היה נורא מופתע ועכשיו אנחנו כבר בקשר טלפוני כבר שבוע, עושה לי קצת רע אבל אני מעדיפה לשכוח אותו בזמן שאני יודעת שהוא כאילו לידי(עבודה מרובה אבל התוצאות טובות כך אני אתנקה מימנו בצורה מוחלטת) מצטערת שזה ארוך אבל הייתי חייבת להסביר את עצמי. זה לא אומר שהוא זר אלייך פשוט מעדיף להיתנתק מימך ואם הוא עושה זאת, זאת אומרת שהוא אוהב אותך וקשה לו להישאר איתך בקשר, אני שמחה לפחות שהוא החלטי ושהוא יודע מה הוא רוצה, ותראי שבעתיד את רק תודי לו על כך זה מנסיוני האישי מהקשר הראשון אבל זה כבר סיפור אחר. מקווה שעזרתי קצת באהבה מרין

tal2019

New member
מרין,התרגשתי נורא

היי מרין, קראתי את מכתבך הגלוי,והתרגשתי מאד,אין ספק שהידידות שאת מספרת עליה שונה במעט מהציפיות שלי לידידות עם אהובי לשעבר. אני מאד שלמה עם ההחלטה להיפרד,וכן גם הוא,ברור שיציאות משותפות לא עוזרות להמשיך הלאה ,ואולי הניתוק המוחלט והקשה עדיף גם אצלכם,כשאני מתכוונת לידידות ,הכוונה היא לקשר לא מחייב של ברכות לחגים איחולים לימי הולדת והכי חשוב התייעצות ברגעי המשבר,וכמובן שיתוף חוויות משמחות מידי פעם. דיברנו על כך לאורך כל התקופה שהיינו יחד ,ונשבענו שכך יהיה ,וברגע אחד הוא ברח הסתגר והפר את השבועה.ואני שואלת רק למה? מרין ,אשמח עם תכתבי לי בת כמה את? אני מאמינה שיש גם קשר לגיל.הסבר יבוא בהמשך. תודה לך על הרצון לשתף אותי בחוויות שלך, שלך טלי

mariana

New member
היי טלוש

דווקא גם אצלינו היה כך ותמיד קבענו שנישאר ידידים אם חס וחלילה יקרה, אבל זה לא היה כך ואני זאת שהסתגרתי כי לא היה לו אכפת להישאר בקשר, אולי זה לא עושה לו כלום אני לא יודעת, אבל היום כן חידשנו את הקשר רק ידידות טובה, לפעמים יש עקיצות מצידו את יודעת כדי לעצבן אבל כך אני יותר מוכנה נפשית אז המכה היא יותר גדולה כי הוא זה שפוגע בך בצורה עקיפה ולא מישהוא אחר בא ומספר לך, כשאת שומעת מימנו שהוא ממשיך הלאה זה נותן לך את הכוח גם לקום ולהמשיך, אני בת 20 ואני עברתי לא קצת בחיי האהבה אז תמיד טוב להישאר בקשר כמו שאת אומרת בחגים, שלום שלום אבל לא יותר מזה אני גם עוצרת את עצמי שלא יהיה יותר מזה. את יכולה יום אחד לרים אליו טלפון סתם ולשאול מה העיניינים? ואז כך אולי זה יגרום לך יותר להאמין שהוא ידיד שלך ולא יותר, למרות שקשה אבל עדיף לנסות ולא לחיות באי ודאות. לפחות זה דעתי. וחוץ מזה בת כמה את והוא? מרין

tal2019

New member
היי מרין

ידידות, מרין אני מקבלת את דברייך,אך אני לא אוהבת ידידות בכח,הבנתי מדבריו שהרצון שלו כן ואמיתי להמשיך את דרכו בלי ידידות ביננו ,הוא הסביר לי שזה מאד מאיים עליו והוא חייב להגן על עצמו. אני באמת נשארתי ידידה שלו בנשמה סלחתי לו מזמן,ואני לא כועסת עליו,אני מאד עצובה שהוא צריך הגנות מפניי אך מכבדת כל רצון שלו,בשבילי תמיד היה ויהיה איש יקר מיוחד ואהוב, מרין כתבתי לך שאני כבר לא ילדה ,והרומן הזה נפל עליי בתקופה שעזבתי את בעלי ,כן אני נשואה,ויש לי בן משגע בגילך,(אל תבהלי) גם לנשים בגילי(40)יש פרפורי לב,וגם עם נסיון חיים כמו שלי לפעמים יש אכזבות, אגב יש לי עוד שני ילדים מלבד החייל הצנחן שבגילך.אגב גם את חיילת? תודה לך מרין על העצות הטובות שלך,אשמח מאד לעזור ולשמוע ,לתת גם לך עצות,וביכלל לקבל תגובות ממך,בהמשך אפרסם כאן שיר שכתבתי על בני החייל ביום שהוא סיים את המסלול בצנחנים וגם קיבל הצטיינות,אשמח לשמוע ממך תגובה. שיהיה לך חג שמח,ובכלל שנת חוכמה ,שתוביל את הרגש,ובכלל שיפסקו המאבקים בין השכל לרגש ושם קודם יהיה שלום, ביי טלי

mariana

New member
וווייייייייייי נשמהההההההההה

אני מה זה מופתעת, אבל אני לא ופתעת לגלות שישנם גם אנשים יותר בוגרים בגיל וגם להם יש נפש צעירה ועכשיו אני יותר בטוחה אחרי שסיפרת לי על עצמך, אם הוא לא רוצה להישאר בקשר ידידותי אז לא להלחיץ אותו, תעזסי אותו לנפשו בטח כואב לו לדעת שמישהו אחר יהיה איתך, אז הוא מעדיף להיתנתק. את צריכה להיות חזקה בשביל עצמך ובשביל ילדייך הם צריכים אותך חזקה במיוחד שהם בצבא. אני לא התגייסתי בגלל החבר הראשון שלי הוא רצה להיתחתן איתי אחרי שאני מסיימת את התיכון אבל אחרי שסיימתי את התיכון אז הבנתי שאני הולכת לעשות טעות וניפרדתי מימנו וגם לא היתגייסתי לצבא, אני קצת מרגישה שפיספסתי אבל מילאתי אותה בתוכן אחר, כמו לימודים התחלתי לעבוד ולפרנס את עצמי. אני מאחלת לך את הכוח להמשיך הלאה ולנצל את החג הזה לטובה ובריאות והצלחה לילדייך שיחזרו בריאים ושלמים מהצבא. אוהבתתתתתתתתת מרין ושיהיה לך חג שמח וכשר

tal2019

New member
מרין מתוקה

את נשמעת כל כך בוגרת שממש כיף לקרוא את דברייך,תודה על כל הברכות החמות,ורציתי מאד להבין לשאול ואף לפתוח בפנייך עוד צוהר קטן,את מספרת שלא התגייסת כי עמדת לפני חתונה,וגם כשהבנת שבעצם החתונה לא יוצאת אל הפועל נשארת בהחלטה לא להתגייס,שאלתי למה? ורציתי מאד לתת לך תובנה קטנה בעניין,תמיד תבחרי את דרכך ממקום של שכל ולא רגש,לפעמים אנחנו עושות דברים כדי לרצות את החבר או הגבר שבסביבה ,ואחר כך מצטערות על הבחירה,אני בעצם רוצה לומר שתשתדלי תמיד לבדוק לפני ההחלטות אם אין כאן מניפולציה של אחד הצדדים ,זאת אומרת שאיבה רגשית ולחץ מצפוני,מנסיוני אני יודעת שמניפולציות הן כח אדיר במערכות יחסים,וחשוב להקדים ולזהות אותן,תחשבי על כך חמודה זה טיפ לחיים,שהבנתי רק לאחרונה, עד כאן בינתיים רצה לקניות אחרונות לחג (מתנות ) ביי חמודה יום נפלא טלי

mariana

New member
היי מתוקה זה ההודעה האחרונה שלי...

כי היום בערב אני טסה ואני מודה לך על האיחולים למעלה. אני רוצה לחזור עם שימחת חיים הרבה יותר טובה, פעם היית בחורה עם שמחת חיים שחבל על הזמן, אבל בחיי ניכנסו עוד ועוד אנשים שהתחילו לפגוע בי ואני לאט לאט התחלתי להיסתגר ובחוץ ישר היו רואים שמשהו קרה לי, ומאז כל דבר שיש בו רגש כלשהי או משהו שכייף להיתרגש בו כבר לא מרגש אותי כל כך. נגיד הטיסה אם הייתי רוצה לטוס לפני כ3 שנים הייתי מתרגשת כי זה הטיסה הראשונה וזה לראות עולם אחר, אבל כיום אני לוקחת זאת כעוד הרפתקה שתחלוף, אני שמחה שזה כך כי אני לא מצפה ליותר מדי. בקשר לצבא החבר שיכנע את הוריי שצבא לבנות זה אבסורד והבנות מתקלקלות שם, ואני בחורה טובה של בית, ואמא שלי לאט לאט התחילה לשנות את דעתה ולא הייתה מוכנה שאני אתגייס. אבל אחרי שאני והוא ניפרדנו אז פניתי ללשכה ועירערתי על הפתור ואז בתקופה ההיא קבעו שיש עודף בנות אז לא צריכים, אני ויתרתי ולא רציתי להישאר תקועה אז הלכתי ללמוד מחשבים ועוד כחצי שנה אני מתחילה תואר 1 במדעי המחשב. וחוץ מזה הבחור ההוא כבר נשוי + ילדה, אני מאחלת לו רק טוב בחיים. אבל מה שכואב לי כיום זה אכזבה מהחבר השני שלי. הוא ידעה שאני סבלתי המון בחיים הוא הבטיח לי שמימנו אני לא אסבול וכך היה אבל מה שסבלתי מימנו בגדול שהוא לא יודע להיתמודד עם הבעיות, כלומר ישנו ריב בינינו אז הוא לא ידבר ויתפור את הבעייה אלה הוא יחליט שהכי טוב בשביל שנינו זה להיפרד ואני שוב חוזרת למעגל של לפני שנתיים(אחרי הפרידה מהחבר הראשון שלי) אבל מסתדרת יותר טוב הפעם. הבחור ההוא שיצאת איתו הוא גם היה גרוש? האם יש לו ילדים? מפליא אותי שישנם זוגות שהכל בסדר איתם אז הם מחליטים להיפרד כי זה יותר מדי טוב. אז מה אנשים בכוח מחפשים שיהיה רע בקשר? זה דבר שאני לא מבינה. חוץ מזה אני מאחלת לך המשך חג מהנה למרות כל הרציחות בעמינו. מקווה שיהיה טוב ומצטערת שיצא לי ארוך אוהבת מרין

mariana

New member
היי מתוקה זה ההודעה האחרונה שלי...

כי היום בערב אני טסה ואני מודה לך על האיחולים למעלה. אני רוצה לחזור עם שימחת חיים הרבה יותר טובה, פעם היית בחורה עם שמחת חיים שחבל על הזמן, אבל בחיי ניכנסו עוד ועוד אנשים שהתחילו לפגוע בי ואני לאט לאט התחלתי להיסתגר ובחוץ ישר היו רואים שמשהו קרה לי, ומאז כל דבר שיש בו רגש כלשהי או משהו שכייף להיתרגש בו כבר לא מרגש אותי כל כך. נגיד הטיסה אם הייתי רוצה לטוס לפני כ3 שנים הייתי מתרגשת כי זה הטיסה הראשונה וזה לראות עולם אחר, אבל כיום אני לוקחת זאת כעוד הרפתקה שתחלוף, אני שמחה שזה כך כי אני לא מצפה ליותר מדי. בקשר לצבא החבר שיכנע את הוריי שצבא לבנות זה אבסורד והבנות מתקלקלות שם, ואני בחורה טובה של בית, ואמא שלי לאט לאט התחילה לשנות את דעתה ולא הייתה מוכנה שאני אתגייס. אבל אחרי שאני והוא ניפרדנו אז פניתי ללשכה ועירערתי על הפתור ואז בתקופה ההיא קבעו שיש עודף בנות אז לא צריכים, אני ויתרתי ולא רציתי להישאר תקועה אז הלכתי ללמוד מחשבים ועוד כחצי שנה אני מתחילה תואר 1 במדעי המחשב. וחוץ מזה הבחור ההוא כבר נשוי + ילדה, אני מאחלת לו רק טוב בחיים. אבל מה שכואב לי כיום זה אכזבה מהחבר השני שלי. הוא ידעה שאני סבלתי המון בחיים הוא הבטיח לי שמימנו אני לא אסבול וכך היה אבל מה שסבלתי מימנו בגדול שהוא לא יודע להיתמודד עם הבעיות, כלומר ישנו ריב בינינו אז הוא לא ידבר ויתפור את הבעייה אלה הוא יחליט שהכי טוב בשביל שנינו זה להיפרד ואני שוב חוזרת למעגל של לפני שנתיים(אחרי הפרידה מהחבר הראשון שלי) אבל מסתדרת יותר טוב הפעם. הבחור ההוא שיצאת איתו הוא גם היה גרוש? האם יש לו ילדים? מפליא אותי שישנם זוגות שהכל בסדר איתם אז הם מחליטים להיפרד כי זה יותר מדי טוב. אז מה אנשים בכוח מחפשים שיהיה רע בקשר? זה דבר שאני לא מבינה. חוץ מזה אני מאחלת לך המשך חג מהנה למרות כל הרציחות בעמינו. מקווה שיהיה טוב ומצטערת שיצא לי ארוך אוהבת מרין

golem

New member
היי טלי..

אני חייב להצטרף לכל מי שאמר שאת כותבת יפה - ואני מסכים איתם בכל לב. ובקשר לקטע של זה שלא נשארתם ידידים - את האמת אני לא בטוח שזה טוב כ"כ - כלומר ברור שזה מאוד אינדיוידואלי כל הקטע הזה - אבל לא תמיד כדאי להישאר ידידים אחרי רומן. אולי זה עדיף ככה. ובכל מקרה שתדעי המון אושר ושמחה מעתה והלאה..

tal2019

New member
תודה גם לך

אני מודה לך על מכתבך ותגובתך גם לשיר וגם להסבר עליו, ימים יגידו עם הדרך לאושר היא ההחלטה לנתק קשר באופן שכזה ,חברות אומרות לי ,הזמן יעשה את שלו,לצערי חצי שנה חלפה ,ולא פעם נדמה לי כי הזמן רק מחזק את הגעגוע, בכל אופןשמחתי לשמוע את דעתך,ואשמח לקרוא גם מפרי יצירותייך. חג שמח גם לך. טלי

golem

New member
חג שמח טלי...

ובקשר ליצירותיי - האמת שפעם כתבתי הרבה -אבל איכשהוא מחברת בה שמרתי כמה וכמה קטעים שלי נעלמה לי...וכרגע פשוט לא יוצא לי כלום כבר..
בכל מקרה בקשר למה שחברות שלך אמרון לך על הזמן - הזמן הוא חלק מהתרופה - כלומר הזמן כן מקל על הכאב בתנאי שעושים דברים וממשיכים לחיות.. אני לא יודע לגבייך - אבל אם את עדיין יושבת ומחכה שזה יקרה - אז פה הזמן רק יגביר את הגעגוע ואת הכאב...פשוט כמה שקשה - צריך לאסוף את עצמנו ולזרום הלאה עם החיים.. החיים הם קצרים מכדי שנחיה אותם בכאב ובגעגוע... חג שמח ושקט

tal2019

New member
היי לך

חג שמח שוב אני קוראת בעיון ,וחבל לי על המחברת שפתאום נעלמה,אך תמיד אפשר למצוא את הרגע המתאים ולכתוב,מנסיון זה מאד עוזר, ולתוכן העניין ,אני מאד עסוקה ומשתדלת להמשיך בחיי,אני ממש לא יושבת וממתינה לטלפון הגואל,אך,כמו אישה בהריון,שתמיד ובכל רגע היא בהריון,כך גם אני,ממשיכה בחיי אך הכאב איתי,אין לי ספק שעם הזמן הכאב יחלש ,אך אין קיצורי דרך בתהליך הריפוי ,אני מאמינה שאיבוד " האבל" נמשך אצל כל אחד זמן שונה ואין להלחם בכך,יש בכל מצב גם צד חיובי ,ולמרות שקשה לראת זאת כרגע ,יבוא זמן שאפשר יהיה להבין שזה היה לטובה. המצב הנתון של צער וכאב מפעילים בי המון רגשות שהיו כבויים אצלי הרבה זמן,וכן כנראה שיש במצב העכשוי גם משהו חיובי או נקרא לזה ש כר משתלם,בכל מצב אני מאמינה שיש גם הפסד וגם רווח,רק צריך להבין זאת,כרגע עם כל הכאב ,אני כנראה מעדיפה להתקרבל בתוך הרגשות האלה,עוד יבוא זמן שזה כבר לא ישרת אותי ,ופשוט אוותר על המצב, אני מקווה שהייתי מספיק ברורה ,ואם לא ,אשמח להסביר על פי שאלות הבהרה מצדך. תודה על התייחסותך המעניינת ביי טלי

למעלה