האכזבה שלי

האכזבה שלי

אוקיי, אז הסיפור שלי טיפ טיפה ארוך אבל אני חושב שאני ממצה אותו הכי טוב בשיר שכתבתי שנקרא My Lost Love מוקדש לך, הלוואי והיה יוצא משהו מזה.... שאלות תשאירו פה או שתשלחו לאיי סי קיו שלי 15154405 i wanna cry like i havent did for a long time so you could hear me wayne so you could taste my bitter life so you could taste my lost love, so you could taste my lost life.... i really need to cry so that the ones who hear my cry would not be in the pain i´m in hopefully help themselves otherwise cry themselves i know that everyone gets hurt by love but why? is it that hard for our true love to welcome us? or maybe this is such a cruel world because we may never get to our true love? and we need to spend our lives in agony because our true love will always be sepret from us but not our hearts and souls it bothers me soo to see you with another it kills me inside to see you kissing with another and i know that you are happy with him and i know i should think of your better but it´s not that simple like you think because you are the only love i really had i live my life for your happiness but my life would be emtpy without it i wake up in the morning just so i could maybe see you smile and if i could only kiss you gentely i could die, but my death wouldnt be a painful one but a fulfilling one it cant be over like this there must be a way to work things out because you are my love my only true love if i live my life without my life would be a painful one and there is no way the only true love in my life hurts me this much i never knew how much pain love holds but i´m sure that it would have been worth it i hope you learn from my experiance and try to take things in your own matter because if you dont the only thing that will happen is the worst you can imagine thats what happend to me and thats the life i live.....

ניקולי

New member
אהלן

וברוכה הבאה ואם את בן יעיני אתה אז נא לתקן אותי.. עכשיו בקשר לאכזבה אםשר יותר לפרט ולכתוב אני מאוד אשמח לעזור.. ודרך אגב יש אנשים שלא כ"כ מבינים אנגלית... אני למשל מבינה אבל בלקרוא אני גרועה אין מה לעשות לא כולם מבינים... ניקול*

mariana

New member
היי ברוך הבא!!!

אני מבינה את מצבך, את מה שאתה עובר אחרי שפתחתי מילון והתחלתי לפרש כל מילה סתתתתתתתםםםםםםםםםםםם אני כל כך מרגישה את ההרגשה הזאת, אחרי פרידה. ואת כל מה שתיארת שאתה עובר. אל אם תוכל לספר את האכזבה שלך ביותר פרטני, אז יהיה יותר קל לדעת על מה אתה מדבר. החיים יותר מדי יפים בכדי שנעבור אותם בדיכאונות, אז יאלה קדימה לנצל כל יום שעובר. מרין

GALI02

New member
שלוש השורות האחרונות...

היי שלוש השורות האחרונות הן המסר הכי חשוב- ללמוד מהנסיון ולהמשיך הלאה. אחרת החיים שלך ייגמרו. בכל אופן אני אשמח אם תשתף אותי/אותנו במה שקרה לך. אהבה נכזבת? בגידה? דרך אגב שכחתי: ברוך הבא ואני מקווה שתשאר איתנו גילי

ניקולי

New member
גילוש את כאן????

איפה מרין?? וקיקייייי וסידייייייי ו... איפה כולם??? אוף לא פייר אני היום משעמם לי... למה למה למה הוא עובד לילות??

GALI02

New member
גם לי הבריזו...

היי ניק, אני כאן אל תשאלי. גם לי הבריזו ברגע האחרון. אוף! גילי

GALI02

New member
תשכח מכל מה שכתבתי קודם

לא מגיע לך בכלל יחס אני מצטערת על הבוטות אבל אנשים, ראיתם את הכרטיס ביקור שלו?! הבן אדם מעורער...

ניקולי

New member
חחחחחח

את צודקת!! אבל לא נורא..אני מקווה שהוא לא יגיע ל.... את יודעת לאן.. גילי את כאן בכלל?? למה את לא משאירה לי טלפון שאני אוכל להתקשר?? בקשר למפגש...

טוב אז ככה

הקטע עם הכרטיס ביקור שלי הוא סך הכל חבר משועמם שמכיר את הסיסמאות שלי יותר מדיי טוב, זה הכל הסיבה שלא שיניתי אותו הוא בגלל שתאמת, לא היה לי כוח לשנות את זה העלתי את השיר לכאן כי חשבתי שיש פה אנשים טיפה יותר בוגרים להבין שאני לא באמת רוצח ואוכל כבשים... מסתבר שכולם כאן ילדים קטנים שלא יודעים ממש הרבה על החיים שלהם (דוגמה של מישהי פה שלא ממש מבינה אנגלית) אז מצטער על הבוטות אבל פה אין לי ממש מה לדבר איתכם, אלא אם כן באמת תראו טיפה אינטיליגנציה...

mariana

New member
תסביר את עצמך מלכתחילה...

היי שמע הרושם הראשוני שאנחנו מקבלים פה לכולם הוא דרך הכרטיס הביקור, אם אתה אומר שאנחנו לא מספיק בוגרים אז אתה בטח לא מכיר כאן אף אחד, אבל יותר נכון יכול להיות שאתה לא מספיק בוגר כי אתה מכין כרטיסי ביקור כאלה מפגרים ושל ילדים קטנים שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם. אם אתה לא רוצה להישאר כאן זה החלטה שלך אנחנו לא כובלים אף אחד.ואם אתה רוצה להישאר אז ברוך הבא. וחוץ מזה אנחנו לא גאונים באנגלית כמוך, מה לעשות שאנחנו נמצאים בארץ ישראל ולא בארצות הברית. אז ההחלטה היא שלך

אוקיי

אז אם הבנת הנקרא שלך היא ברמה של עכברוש מת אני אסביר יותר לאט חבר שלי שינה לי את הכרטיס ביקור כי הוא חשב שזה יהיה מצחיק אני לא באמת רוצח ואוכל כבשים..... הרושם הראשוני שקיבלתי הוא שהסתכלתם בכרטיס ביקור שלי וישר קטלתם אותי בגלל משהו שרשום שם, ומה לעשות זה לא נראה לי המעשה הכי אינטיליגנטי לשפוט בן אדם, לי זה נשמע כמו משהו שאח שלי (בן 12) היה עושה בגלל זה אמרתי שזה לא ממש בוגר. נכנסתי לכאן כי חשבתי שיש פה מישהו שיכול לעזור קצת בדיכי אבל מסתבר שממש לא, מה שקרה זה שאני מתווכח איתכם ומה לעשות, יש לי דברים טיפה יותר חשובים על הראש. ובואי אני אספר לך סוד קטן, אנגלית זה דבר שחשוב לדעת בכל מקום בעולם ולא רק בארצות הברית.... תנסי את למלצר בתל אביב בלי לדעת אנגלית (בתקופה הטובה שעוד הייתה תיירות)

mariana

New member
אתה יכול לדבר ביותר בעדינות

הדעה שלי היא בדיוק כמו של גילי, בהתחלה ראית שעזרנו לך והכל וניסינו לפתור את בעייתך, אפילו קראתי את כל השיר עד הסוף למרות שאני שונאת מגילות, ואני לא דיברתי על עצמי אלה על אחרים בקשר לרמה של אנגלית, זה לא פורום רק של בוגרים גם צעירים נמצאים פה שאין להם כל כך מושג באנגלית. ושוב מצטערת לא דיברתי על עצמי. אתה תראה כאשר תצטרף לפורום הזה ותראה את התגובות ואת העזרה ואחווה שיש בין כולם אז אחר כך תשפוט. אחר כך ראיתי את כרטיס הביקור שלך ובטח שהזדעזתי, אבל ת´אמת עכשיו הכל יותר ברור, ואני מצטערת אם התגובות שלי לא היו במקום, אז אני מקווה שכו תישאר כאן איתנו ובאמת תתפתר מהכטיס המכוער הזה וזה לא בשבילי אלה בשביל האחרים שירצו לדעת מי אתה וחבל שהם יזדעזעו כמוני וכמו האחרים כאן אז פותחים דף חדש נעים מאוד שמי מרין

שמעי

זה מה שלא הבנתי כאן כי בהתחלה קראתם את השיר ורציתם לעזור ואז אחרי שראיתם את הכרטיס ביקור, לא הייתי שווה את ההתייחסות. זה שיגע אותי שאתם לא התייחסתם להודעה שלי אלא רק לכרטיס ביקור... ואני עדיין לא מבין מה ההתנפלות הזאת על הכרטיס ביקור שלי, אם הייתי רושם שאני פעיל בחמאס אז הייתם מאמינים לי? שולחים אליי את משמר הגבול? הגעתי לטונים לא ממש עדינים כי ממש נכנסתי לקריזה כשקראתי חלק מהתגובות לכרטיס ביקור כמו "אתה לא שווה את ההתייחסות..." שזה דבר שבאמת זיעזע אותי. וגם אחרי שהסברתי שלא אני כתבתי את הכרטיס ביקור הטונים לא נרגעו ועדיין היה כעס לא ברור כלפי. No Offence אבל, אני לא חושב שאנשים צעירים שלא יכולים להבין את השיר שלי יכולים ממש לעזור לי בבעיה ואני לא מדבר רק על להבין אנגלית. בקשר לשיר\מגילה כרגע אני מגדיר אותו יותר מונולוג, משהו שהייתי צריך להגיד לה ובסופו של דבר גם הראתי לה, כשאני אלחין אותו הוא יהפוך לשיר למרות שזה נראה דיי קשה בינתיים כי אני מחפש לחן מורכב ביותר. הקטע הוא שמצאתי בשיר שלי משיכה כלשהי, שמי שמתחיל לקרוא אותו ירצה להמשיך לקרוא אותו ולהגיע לשלוש השורות האחרונות שמהוות בעצם את הסיכום והאזהרה שלי לעתיד של הקורא, אני חושב שיצא משהו יפה ושבאמת שווה לקרוא עד הסוף, תקנו אותי אם אני טועה. מצטער אם התגובות שלי היו טיפה בוטות ולא במקום, נעים מאוד מרין, קוראים לי עומר

GALI02

New member
לא בוגרים???!!!

טוב תשמע, לא רוצה לא צריך. רק הצעה שלי. אם אתה רוצה שאנשים יתייחסו אלייך ברצינות- תיפטר מהכרטיס ומהר! ומה הקשר בין בגרות לידיעת אנגלית?! מה זה ההתנשאות הזאת?

אז זהו

שדיי רציתי\חשבתי שמישהו עוד יכול לעזור לי פה, הרי זה פורום אכזבות אז חשבתי שיש פה מישהו עם טיפה ניסיון שיכול להגיד לי מה לעשות. הכרטיס ביקור הוא באמת דבר מטופש ואני מצפה שאנשים יגיבו להודעות שלי כמו שהן ולא אחרי שהם יסתכלו בכרטיס ביקור שלי ועד שנכנסתי לפורום הזה זה באמת היה ככה. כי אני מצפה מבן אדם בוגר לדעת אנגלית, מה לעשות היא טיפה יותר שימושית בעולם מאשר עברית. זאת לא הייתה התנשאות אלא רק דוגמא. ואגב מה זה היה אמור להיות בהודעות שכתבתם למעלה, אתם מנסים לרדת עליי או משהו?

GALI02

New member
ממש לא

אף אחד לא מנסה לרדת עלייך. אתה חייב להבין שכשראינו את הכרטיס ביקור שלך(לגמרי במקרה זה לא שבדקנו במיוחד) ממש הזדעזנו. ואני אדבר רגע בשם עצמי. היה פער עצום בין מה שכתבת(שאני אגב, הבנתי הכל וזה לא אומר שאני יותר או פחות שווה מאחרים כאן) לבין איך שחשבתי שבחרת להציג את עצמך. אני אשמח לנסות לעזור לך אם אני אוכל ואם תרצה נפתח דף חדש? גילי נ.ב אני מקווה שנפטרת כבר מהכרטיס המזעזע הזה

ממממ

שמע, כבר הסברתי את זה באולי 4 הודעות אני לא כתבתי את הכרטיס ביקור שלי אבל ממש גם לא חשבתי שזה שווה התייחסות מיוחדת ואני עדיין לא חושב בגלל זה עדיין לא שיניתי אותו. אתה רואה שיש פער עצום בין ההודעה לכרטיס ביקור אז אני לא מבין למה אתה בוחר לשפוט אותי לפי הכרטיס ביקור שבכלל לא כתבתי, לי זה נשמע דיי אידיוטי. לא באתי לפה במטרה לריב עם כל הפורום הזה ומצטער שזה מה שיצא מזה... שנפתח דף חדש?

למעלה