האכזבה שלי ...

האכזבה שלי ...

חבר הכי טוב שלי בעולם קשור לזה ! למרות שהוא החבר הכי טוב שלי בעולם הוא לפעמים יכול להעליב אותי הכי בעולם ! היו לי פעם רגשות אליו אבל הם כבר אינם ! למרות שתמיד יש מקום בלב ! בקיצור הוא תמיד מוציא עלי את כל החרא שלו שרע לו ! ואני תמיד סובלת את זה כי אני באמת אוהבת אותו הוא חשוב לי ! אבל נמאס לי ! ופעם אחרונה הוא ממש העליב אותי כי הוא היה עצבני ! והחלטתי "ללמד" אותי לקח ואני לא מדברת איתו כבר חודש ורע לי ! כי אני יודעת שהוא לא יתקשר להתנצל ! כי אני אמרתי לו שיעזוה אותי עד שאני ירגע ! אבל במקום להיות חבר טוב ולהתקשר אלי , לא הוא לא יתקשר כמו מפגר יושב על האגו שלו ! וזה מכעיס אותי בטרוף ! מה לעשות מה? לא רוצה להתקשר אליו ו"להוריד" את הכובע ! לא רוצה לעשות צעד ! מחכה לצעד שלו ! אבל הצעד שלו יכול להגיע עוד הרבה זמן ואז כבר החברות שלנו לא תיהיה כמו שהיתה ועצוב לי ! זהו ! רשמתי בקצרה אבל יש המון לסיפור הזה אבל הייתי חייבת לרשום את זה לפרוק את זה תודה ...

שאנל24

New member
אני לא מבינה את ....

הגברים עם האגו..עם חשוב לו הקשר איתך אז הוא חייב לעשות משהו...מה זאת אומרת לחכות,אוף לפעמים הגברים יכולים להיות כאלה ילדותיים,בהצלחה יקירתי!

שאנל זה הורג אותי

הוא החבר הכי טוב שלי כבר 5 שנים ! לא קל לי ! וכל מה שהוא צריך זה רק להתקשר ולהגיד טעיתי והכל יסתדר ! אבל הזמן עובר ואני יותר עצבנית ויותר כועסת ויותר אומרת לעצמי " לא צריך שילך" אבל זה לא קל ! אוף

אני בטוחה שאת לא סתם חתיכת צמר

אלא צמר משובח כי מי שיכול להרגיש ולתת לאחרים להרגיש הוא משו מיוחד ואני חייבת להגיד לך שאני כבר מזמן החלטתי שמי שלא עושה לי טוב ונעים ונחמד וחיוכים וליטופים ועידודים ותמיכה אני לא רוצה אותו לידי\איתי\מסביבי ובכלל בטווח הנשימה שלי זה הכי בריא! כל זמן שאפשר לבחור את האנשים שיהיו איתנו שיהיו החברים תבחרי! את לא צריכה מישהו כזה אף אחד לא צריך !!!!

למעלה