האכזבה שלי אתמול.....

shir23

New member
האכזבה שלי אתמול.....

בוקר טוב. טוב אז הנה אכזבה חדשה אבל יש לי חיוך על הפנים. החלטתי לנסות לשכוח מהבחור ולצאת ולהכיר אנשים חדשים אבל למה כל ה"טיפוסים" נופלים עלי?? הוא תיאר את עצמו אחרת והיה נראה כמו...... לא שאני כ"כ חושבת מעצמי אבל ציפיתי בכל זאת . טוב לפחות יצאתי שתיתי, נהניתי מהופעה של זמרת והכל בנימה אופטימית... שבוע נפלא לכם

mariana

New member
נשמה שלי מה שלומך?

אני מבינה שבסוף ניפגשת עם הבחור מהמושב! אני חושבת שאת ברוגז איתי או שאת כועסת עליי
? מקסימום תעדכני אותי. אז ככה בקשר לבחור אמרתי לך לא לצפות ליותר מדי, לא יודעת אבל בליינ דייטים בחיים לא הלך לי, אפשר לחשוב כולה הייתי פעם אחת. לא נורא לפחות הרווחת ערב יפה. אם את יכולה להיתקשר אני בבית. גם לי יש הרבה לספר לך. ואני לא יכולה לכתוב זאת בפורום. אז בינתיים קבלי
ושיהיה לך יום נפלא

היי שיר ../images/Emo13.gif

אני מבינה את האכזבה שלך... לפעמים גודל הציפיות כגודל האכזבות (כך אומרים!!) אני מבינה שזה היה מישהו מהאינטרנט... אז חבל שנתת לזה לאכזב אותך. זה הרי סיכוי קיים. מקווה שבכל זאת תכירי מישהו נחמד ולא "טיפוס" לא משנה באיזה דרך... קבלי
ממני.

GALI02

New member
היי שיר

מנסיון- כגודל הציפיות כך גודל האכזבה. אבל מה לעשות שאי אפשר לדכא את הציפייה? היו לי גם כמה אכזבות מהסוג שתיארת אבל מהר מאוד ממשיכים הלאה ולמרות שאחרי כל פעם כזאת נשבעתי לעצמי שאני מפסיקה לנסות- כל פעם מחדש מצאתי את עצמי שוב באותו המצב. אז אני לא יודעת מה זה אומר עליי אולי שהתקווה גוברת על האכזבה בסופו של דבר. בכל אופן שיהיה לך המשך סופ"ש נטול אכזבות גילי

ברור....... מי אמר שלא? ../images/Emo13.gif

הרי בסיטואציות כאלה יש סיכוי שכל אחד משני הצדדים יתאכזב. אף אחד לא אמר אחרת

sidi

New member
כבר טוב

שאת לוקחת את זה עם חיוך.
לפחות שתית ונהנית על חשבונו?
שבוע נפלא גם לך. סידייייייי

החתלתול

New member
טוב מאוד.... ../images/Emo3.gif

ראשית כל אני מברך אותך על כך שלקחת את החוויה בצורה סבבה ולווא דווקא בגלל שהוא נראה גרוע אז החלטת לאסור לך ולו את הערב. כמו כן לי הצעה קטנה בשבילך ובכלל לכולם אם אתם יוצאים לבליינ דייט נסו לבוא בלי ציפיות בכלל ותחשבו על זה כמאין יציאה נחמדה לבילוי עם מישהו ולווא דווקא למשהו רציני. הפגישה נראת אחרת לגמרי גם הוא נראה גרוע וככה נהנים הרבה יותר ולא מתאכזבים בכלל. נ.ב. פרט למקרים חריגים שפשוט אי אפשר להתעלם

viviti

New member
במיוחד בשבילך.... ../images/Emo13.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=362&msgid=3275972 מי יודע? אולי יצא בסוף משהו?

למעלה