האכזבה כבר לא סמויה .

האכזבה כבר לא סמויה .

מה מרחק חיצי הרגש ? כמרחק חיצי הכאב . מה כוחה של אכזבה אישה? מפילה גורדי שחקים של אמון . המילים ,האנשים, מתחברים במרחב. תאונות קורות מסתבר ,כך גם ביננו. התנגשות חזיתית באדם שנגעת בו קודם ברוך והוא ? גם הוא ליטף לא מעט. המציאות מתערבלת ,הקלפים נטרפים והדילר של החיים מחייך חיוך ממזרי. המשך נסיעה מוצלח קשתית רחוקה. היזהרי בחיציך להבא .

../images/Emo10.gif

מתנצלת בפניך לעיניי הפורום כולו. סלח לי יקר שלי, חזור. טעיתי ומנסה לכפר, התוכל לסלוח?

*g99

New member
אני יענה לך ,

רגש זה דבר שניתן לשלוט בו..לא צריך להיות מוכשר,פשוט להבין את מקורו. אככזבה זה גם רגש,ציפית למשהו מסויים ולא קרה כך,אתה זה שמאוכזב.. אילו סיכמתם מראש והבהרתם הכל,לא היה צורך באכזבה. הכי חשוב זה לקחת הכל בפרופורציות ולנסות שוב מחדש תוך הבהרת דברים. מה עוד,ישנה פה התנצלות של הצד השני,שלדעתי זה המצב לנסות מחש. אז תסלח לעצמך ולה וקדימה אני רוצה לשמוע עוד משניכם. מקווה שיסתדר.

../images/Emo23.gif

ישובים על הספה, זה לצד זה אבל כל כך רחוקים. אתה כעוס, פגוע, אני מנסה לפייס. המילים כבר לא עוזרות, ניסיתי כל כך הרבה ואתה שומע אך לא מקשיב. נדחקת אל הרווח הצר שבין הספה לגב שלך, מחבקת אותך קרוב אליי, שדיי נלחצים כנגד גבך. אתה נותר זקוף, לא מגיב לניסיונותיי. מעסה לך את העורף, מרגישה את המתח שבך, את החומות הגבוהות שבנית ביננו, יורדת אל הכתפיים השפופות, מעבירה ציפורניים על החזה שלך, וכלום, אתה לא איתי, אתה לא שם בכלל. קמה מהספה ונעמדת מולך, פורמת לאט את כפתורי החולצה ומחליקה אותה ממני. עיניך נעוצות בנקודה בלתי נראית בקיר. פותחת את כפתורי הג´ינס שלי ומתפתלת החוצה ממנו. מסובבת לך את הגב ומורידה לאט את החוטיני. פונה אליך ואתה בשלך, כלום. מתקרבת אליך בצעדים קטנים, מתכופפת ומשחררת אותך מהבוקסר. מגלה שעל הזין שלך אינך שולט כמו על מחשבותיך. הוא זקוף ומוכן לקראתי. מתיישבת עליך, דוחקת אותך לתוכי בקושי רב, ללא שום שיתוף פעולה מצידך. אוחזת בכתפיך ועולה ויורדת לאט, במתינות, בסבלנות רבה. מגלה שאתה נרפה, משתחרר אליי. מביטה לך עמוק בעיניים ומנשקת את שפתיך היפהפיות, נשיקה קרובה קרובה, לשון אל לשון. אתה מנשק אותי חזרה וחובק את מותניי. יודעת שלא תשכח לעולם אבל, הסלחת? האם אפשר להתחיל שוב מאפס?

למעלה