האי פעם חשבתם/ן על כך ש...

qui saura

New member
האי פעם חשבתם/ן על כך ש...

מייק תכנן את הצלחתו ואת שיריו באופן מדוייק עד פחד?כלומר,הוא התחיל לשיר במועדונים וידע שיצליח פשוט חיכה להזדמנות. הוא שר באופן מדוייק ומושלם וחיכה לרגע שיוכל להקליט שירים. לאחר שפגש את ז'אן רנרד כבר היה ברור שהוא יצליח לא?או שזה פשוט נדמה לי אחרי ההצלחה של מייק ולצערי מותו בטרם עת. אולי באותו זמן לא חשבו שהוא יצליח ובכל זאת הצליח כמו שאמר המתופף שלו בסרט לייס מה טמה. אבל אני חושב שמייק ידע בכל לוב שיצליח וזה רק עניין של זמן. מה דעתכם/ן???? המשך ערב טוב ונעים:))))))

אחי בטח שהוא ידע...רציני

לא קיבלו אותו לשום מקום בארץ...לאיפה שהוא לא ניסה לא קיבלו אותו אבל הקטע שהוא ניסה המוןןן לכל מקום שהיה אפשר לשיר הוא ניסה...אפילו מקהלת בית כנסת!.. הוא ידע שהוא יכול להיות כוכב..הוא מאוד האמין בעצמו...בצדק עובדה הוא ניסה וניסה ובסוף הוא הצליח... אבל מה שווה כל זה?...אם הוא התאבד בסוף

qui saura

New member
אבל לפני ההתאבדות הוא הצליח לא?

ןגם כפי שאמרת הוא שר בכל מקום ורק ביקש שיתנו לו צ'אנס כי הוא שר מהלב:)

אז מה אם הוא הצליח לפניי ההתאבדות

אז הוא היה כוכב ל6 שנים...וזהו הוא נמחק מעל פניי האדמה מה זה עזר לו בדיוק?.. הוא ידע שהוא יהיה כוכב...הוא הצליח בזה אבל זה שהוא ידע שהוא יהיה כוכב זה לא אומר שהוא היה מוכן לזה...ממש לא.. הוא לא יכל להתמודד עם זה בסוף..תתאר לך איזה באסה זה שאתה לא מצליח להתמודד עם משהו שחיכית לו כל חייך

S a t i n e

New member
בהחלט בעיה

אבל הוא לא צפה את זה... אני חושבת שהיה לו יעוד מסויים שהוא הגשים...אומרים שכולנו מגיעים לפה על מנת להגשים יעוד מסויים, בשניה שמגשימים אותו, הנשמה רוצה לעזוב את הגוף...כנראה שזה מה שהיה למייק.

qui saura

New member
שניכם/ן צודקים/ות

אולי הוא היה כוכב ל6 שנים ונמחק אבל כפי שאורית אומרת מייק השיג יעודו. בפסיכולוגיה קוראים לזה מימוש עצמי שזה דבר שהאדם תמיד שואף אליו אבל אף פעם לא משיג אותו כי אז לא תהיה לו מטרה לחיים ואולי זה מה שקרה למייק,לא?

ממ יש בזה משהו

אני מסכים עם כל הקטע הזה שכשמגשימים משהו אז כאילו כבר יש פחות חלומות.. אולי הוא ראה את השואו ביזנס כחיים מאוד מאו משעשעים והוא ראה לבסוף שזה העבודה הכי קשה שיש..הוא לא יודע שילכלכו עליו כל כך הרבה והוא יקבל הרבה סטירות לחי.. אבל בקיצור כן...את המטרה שלו הוא השיג... אבל זה לא ממש קשור...מה עם טום ג''ונס ואלוויס?...הם השיגו את המטרות שלהם...ואחר כך עוד המשיכו חח תמיד המסקנה תהיה מאיפה שלא נסתכל עליה -מייק היה אדם חלש..זהו

qui saura

New member
אולי אתה צודק

כי זה גם תלוי באופי של הבנאדם. יש אנשים/נשים עם אופי חזק כמו אלוויס,הביטלס,ועוד אמנים ולהקות רבים/ות שלא נתנו להצלחה להשפיע עליהם באופן קיצוני כזה(לקיחת סמים נחשב?ראה דוגמת זהר ארגוב,אלביס,ג'ימי הנדריקס,ג'ים מוריסון,ג'ניס ג'ופלין, מאמא קס(מלהקת האבות והאמהות)) ואילו יש אנשים היה להם אופי לא בנוי להצלחה כמייק. אולי. רק האל יודע.

shunit4

New member
משהו קטן

קשה לי להאמין שמייק תכנן את ההצלחה שלו, כי אם זה היה תלוי בו, ההצלחה היתה באה עוד קודם, עוד בארץ. לתכנן את ההצלחה זה לא אותו הדבר כמו לשאוף ולייחל להצלחה, ובסופו של דבר, כל אמן רוצה להצליח, להתפרסם, לזכות בהכרה, לא? מכל מקום, מייק אכן הגשים המון שאיפות, אבל נותרה עוד שאיפה אחת גדולה ולא ממומשת - לכבוש את ארה"ב, כך שאני לא מרגישה שמייק הרגיש "מיציתי". ולכו תדעו אילו עוד שאיפות היו? קריירה קולנועית כמו אלוויס? להתפרסם בציור כמו דאלי? להנחות תכניות טלויזיה כמו אלילתו דלידה? כמובן, את כל הסודות והחלומות מייק לקח איתו...

qui saura

New member
שונית

קודם כל ברוכה השבה, זמן רב לא ראיתי פנינים פרי עטך(כמו שאמרת, שלעיתים את קוראת מה נאמר בפורום ולעיתים משתתפת) ושמחתי לראות כעת. את גם צןדקת,לעולם לא נדע שאיפותיו של מייק. אולי זה חלק מהעובדה שהוא הפך לכזו אגדה,?כלומר, שהוא לא הספיק לעשות כל שרצה?

qui saura

New member
השערה נוספת:אם רצף האירועים...

לא היה מביא את מייק לצרפת האם הוא היה נהפך לכוכב על?כלומר, אם לא היה מופיע בטהרן ואם לא היה פוגש את קרלוס וסילבי ורטאן ואם לא היה טס לצרפת (כמעט ולא פגש אותם, צלצלו אליו כשעמד לעזוב את צרפת) ואם לא היה פוגש את ז'אן רנרד וכו'. אם רצף אירועים אלה שחלקם מקריים לא היה קורה, האם מייק היה כוכב לדעתכם/ן או שלא ניתן לדעת.אולי רצף המאורעות האלה אינו צירוף מקרים אלא יד האל?

אסור להתעסק בזה...

זה מה שיצא....זה גורל אתה לא יכול לדעת אם הוא היה מצליח בדרך אחרת או לא... בקשר למה ששונית רשמה...זה נכון למייק לא הייתה בטח את ההרגשה של "מיצתי" גם בגלל שהוא רצה להגיע לארה"ב שזה ברור... וגם בגלל שהבעיה לא הייתה הקטע הזה שמייק "מיצה" הבעיה הייתה שהוא לא מיצה והוא רצה להמשיך ולהמשיך כמו מכונה ..הבעיה היא יותר "לא יכל להסתדר עם המצב" קחו לתשומת לבכם

למעלה