האיתות לא עובד לי..

jako1234

New member
9

יש לי כסא אוויר של משאית (כסא נהג) עכשיו ליד הנהג יש את הכסא המקורי שאני מאוד רוצה להחליף אותו כי יש לו גלגלת כזאת מעצבנת שצריך לסובב אותה בשביל להוריד את המשענת..איזה כסא יתאים לחיפושית שלי.. ואני מצרף את התמונה של כסא המשאית בחיפושית. כן כן הכסא זקוק לרפד באופן מיידי!

jako1234

New member
../images/Emo41.gifלסיכום תמונות כלליות..

טוב זאת הכלה. גרמניה חמודה בת 39 מי שלא יודע חשבון פשוט זה משנת 68 הבייבי על הכביש.

jako1234

New member
../images/Emo41.gifזה פשוט עושה לי את זה..

מה אומרים על זה.?

jako1234

New member
ולסיכום../images/Emo41.gif

אני מודה לכל מי שעונה לי על השאלות. דרור, קובי אני מקווה שהשרשור הזה תקין מבחינתכם ופעלתי לפי הנהלים
והינה חבר שלי שרוצה להגיד שלום

jeans1200

New member
אהלן, כמה דברים

1. 100 ש"ח למראה ברזילאית זה יקר, אצל לינקר 65 ש"ח, ואם תרצה יש לו גם לצד ימין. 2.הרדיו שלך אומנם תדיראן אבל נראה שחתכו את הפח ועשו שם קצת התאמות כנראה הוא תדיראן אבל לא מקורי.. (אם אני טועה ואתה עדיין רוצה להשאיר אותו, אז מישהו פעם פירסם בקלאסיקאר או חלקים או רדיו כזה אני יברר ויעדכן אותך) 3.לגבי החלודה בטמבונים אם אני לא טועה חבר הוריד עם "סילית באנג" אני לא זוכר תנסה עם חומרים ביתיים להברקת נירוסטה או אבנית, אני לא זוכר בדיוק אני יעדכן אותך גם בזה. 4.לגבי הכיתוב של ה- 1300 אני כמטע בטוח שיש ללינקר 5. כנראה שהצביעה לשך לא כזאת טובה כי אז הם גן היו סוגרים את החור שיש לך בדלת של הדלק.. כנראה עשו איזו קומבינה.. ולגבי הפנים, כנראה שעשו אצלך צבע פשוט לא פירקו יותר מידי אז כדאי גם שתבדוק את הרצפה.. ובפנים זה לשייף איפה שיש חלודה ולצבוע בהתאם לתקציב (עבודה ביתית או ללכת לצבעי) אתה צריך לנקות החלודה\ ליכלוך שיש לך לאטום ולצבוע.. בהצלחה, לירן

gilisc

New member
גנבת לי את המילים ...

לא היה לי נעים לרשום את ההודעה הזו ... קרעת אותי מצחוק .... שיהיה לכולם שבוע טוב !!! גילי

jako1234

New member
שאלות..

1.לגבי המראה.האם המראה הברזילאית תספיק לי? (כרגע לא משנה המחיר) אני יקח את ההברגה שלה וילביש את הגרמניה שלי.? 2.אשמח לתגובה ממך בעניין הרדיו 3.אני יקנה מחר בבוקר סיליט בנק השאלה אם לשפשף את זה עם סתם מטלית? 4. אני ידבר מחר על הבוקר עם לינקר, בכל מקרה אני בבוקר אצל אנטולי אולי גם לו יש.. 5.הצביע בחוץ היא ברמה טובה מאוד. בפנים אין חורים או או חלודה. בתמונות זה איטום (השחור) ואיפה שהרגליים הייה שם ריפוד שהוציאו. אז אני צריך לעשות צבע פנימי או לרפד..זאת השאלה. בקשר לחור איפה שהדלק של המכסה דלק, ככל הנראה בעבר הייה שם מנעול אז הצבע צבעו את זה ככה על מנת להחזיר את המנעול. בכל מקרה אני חושב לשים שם מנעול (דלתית חדשה תיהיה מכוערת בצבע אחר) תודה רבה.

למעלה