האיתות לא עובד לי..

jako1234

New member
האיתות לא עובד לי..

סידרתי את הסואיץ' באוטו כי הקודם לא הייה טוב עד לפני זה..הכל עבד חלק הבחור פירק לי את ההגה והרכיב לי אותו ועכשיו זה לא עובד. ניסיתי לבדוק אולי הפיוזים הלכו אבל בכל תקין. הוא אומר לי שאין שום חוט מאיפה שהוא פירק לוינקר. מה אתם חושבים שהבעיה? דרך אגב עם המזל הנאחס שלי הראי נשב לי ..השמאלי. דיברתי עם אנטולי הוא יביא לי שבוע הבא..בינתיים אני נוסע ללא ראי...בעיה!! והשאלה אם הוא יודע להתעסק בחשמל של הוינקר? או שלכם יש פיתרון שאני לא ילך אליו?

8md

New member
כל 4 האיתותים לא עובדים לך?

אם ככה גם לי זה קרה פעם וכולה החלפתי חלק שמה, שחכתי איך קוראים לזה קיבינימאט! זה כלום ממש כלום.... אני אזכר מחר או משהו אני אגיד לך אני הולך לישון ביי.

jako1234

New member
אתה מתכוון לחלק..

המרובע הזה ממש שצמוד לחלון הקדמי בצד החיצוני של הרכב בצבע כסף? כי אם כן אז חשבנו על זה אבל הקטע שזה קרה רק מהפרוק של ההגה בהחלפה של סאויץ'. מחר אני אצל אנטולי שיעביר את העניים שלו על זה.

nitz78

New member
נשמע הגיוני שזה מפירוק ההגה

כי המגעים מדית האיתות עוברים שם. לגבי אנטולי אתה יכול לסמוך עליו שהוא ידע לסדר או שישלח אותך למישהו שלא יעבוד עליך... ניצן

jako1234

New member
איזה עצבים!

ואמרתי את זה לאידיוט שעשה לי את הסואיץ' והוא אומר שאין שם חוטים. ולאבא שלי אין זמן להתעשק עם זה עכשיו ואני בעצבים. טוב על הבוקר אני אצל אנטולי. מקווה שלא יקח לי הרבה כסף..אני מתחיל להיות בהרבה הוצאות השבוע. 300 שקל על סאויץ' והחלפת מנעול בדלת השמאלית כי הוא הייה על הפנים עכשיו נוינקר לא טוב כתוצאה מזה.. מה גם עם המזל המסריח שלי שנשברה לי המארה!

jako1234

New member
שאלה נוספת בקשר למראה ברזיל/גרמניה?

נשברה לי המראה השאלית..רק הציר הזה בין הרכב למוט של הראי. הלכתי לחפש ציר כזה ופשוט לא מצאתי..הפכתי את כל ירושלים ואז במקרה נזכרתי שיש אנטולי. רצתי לטלפון לשאול אותו על מראה חדשה והוא אמר לי שיש תוצרת ברזיל ויש מגרמניה ששאלתי אותו מה ההבדבל הוא אמר לי שזה רק האריזה שונה (מראה מניקל) אז אמרתי לו שיזמין לי מברזיל כי זה יותר זול ברזיל עולה 100 והאמת לא שאלתי על הגרמנית. רק שאלתי אם זה יתאים לרכב שלי כי הרכב שלי גרמני. השאלה אם יש הבדל בין גרמני לברזילאי מישהו אמר לי שגרמני לא מחליד..ולא רואים טוב בראי מברזיל..זה נכון? תודה על העזרה!

ben etzion

New member
מי אמר לך שטויות כאלו

ההבדל בין גרמני לברזילאי הוא הפח הוא פחות עווה מזאת של הגרמנייה וכך גם חלש יותר כל פח מקבל חלודה במשך הזמן

jako1234

New member
אמר לי את זה..

מישהו מהפורום שפרסם פה פעם מראה שמאלית. אבל בעקרון אתה אומר שאין הבדל בין המראות חוץ מהעובי ? בתאכלס לא איכפת לי אפילו אם זה לא יהיה טוב אני צריך רק את הציר עצמו שנשבר לי. ואני ישתמש בראי המקורי שלי שזה גרמני..זה יתאין לי נכון? ואת הברזילאי אני ישים בארגז כלים של האוטו שיהיה רזרבי אני צודק?

jako1234

New member
שאלות בתמונות.

בשביל לא להעמיס על הפורום ולנפח אותו בהודעות שלי אני משרשר לשרשור של עצמי שרשור של תמונות עם שאלת. שאלה ראשונה: נשברה לי המראה האם אפשר לתקן את זה ואם אני קונה חדש מה לקנות גרמני/ ברזילאי? (אשמח להסברים)

jako1234

New member
שאלה מס 2

איפה אפשר להשיג גומי לחלון המשולש הצדדי (צד שמאל)

jako1234

New member
3

כמו שאתם רואים יש לי רדיו של תאדירן אבל הכפתורים שלו לא תואמים ואחד שבור איפה אפשר להשיג כפתורים לרדיו הזה

jako1234

New member
4

בטמבון יש לי חלודה. אני רוצה להסיר אותה או לצבוא אותה... יש עצות או רעיונות?

jako1234

New member
5

הדלת של הדלק (חרוז אה?) יש לי חור בחלון הקטן של הדלת כנראה למנעול כל שהו...ראיתי בחיפושיות שאין גבר כזה כמו אצלי. האם אפשר לסגור את זה או לשים שם מנעול? דרך אגב מאחורי הלת יש מקום לכניסה של הבריח לנעילה. ואיפה עושים את המנעול הזה?

jako1234

New member
6

חסר לי הכיתוב בצבע כסף שכתוב "1300" איפה מוצאים דבר כזה?

jako1234

New member
7

מתחת לרגליים הכל נראה מאוד מכוער.. אני רוצה לצבוע את זה או לכסות את הכיעור הזה. השאלה איך.. חשבתי על ספריי או לרפד את המקום..יש רעיונות/עצות

jako1234

New member
8

החלק האחורי אי הכסא. טוב הוא ממש נראה לא טוב ושחור ואני חייב לתקן את העניינים. כמו שאתם רואים יש חתיכת קלקר על מנת למזער את רעשי המנוע בתוך הרכב. אני מתכוון רוצה שהרעש יהיה מופחת אתם יודעים איך לעשות אתזה? ועשכשיו את כל החלק השחוק צריך לצבוע את זה או לרפד.. פשוט הרכב עבר פחחות וצבע חיצוני ברמה מאוד טובה אבל פנים האוטו מאוד מגעיל אותי וזה ישתנה!

למעלה