האיש שאיתי

AngelTLV

New member
תגובה

כבר כתבתי הועה אחת שאורכה כאורך הגלות בתגובה להודעתך אך אבוי האתר התפקשש לי וההודעה נמחקה, אולי עדיף שכך. אומר שני דברים, האחד, לפני שאתה מנתח מצב או אדם עם כמויות של פסיכולוגיה בגרוש עדיף לבדוק את הנסיבות. לא הכל נופל וקם לפי התאוריות שכנראה קיימות רק בעולמך שלך. והשני, צר לי שכך התגלגלו חייך שאתה יכול לכנות חלק מהקשרים בחייך כאומללים לשמחתי הרבה אצלי זה לא ככה. שתהיה שבת מדהימה ושבוע נפלא! אני

dor_ian

New member
תגובה

קראתי שוב את הודעתי ולא היה במקום לכתוב הודעה כזו. אם נפגעת ממני, אני מקווה שלא, אני מתנצל. אני מקווה ומאמין שהכל יסתדר לך בהמשך הדרך. סופ"ש נפלא גם לך.

AngelTLV

New member
תגובה לתגובה

לא נפגעתי, זה היה בגדר המלצה. בכל מקרה, have a nice week angel

מצוטטת

New member
יוווו לאיזה מחוזות לקחת אותי

ואתעלם ברשותך למה שקראתי בין השורות.... נתחיל בפתיח טוב? (ותעני רק לעצמך!) את באמת לא יודעת למה בחרת בכתיבה כאן במקום לעמוד מולו...להסתכל בלבן של העיניים שלו...ולהגיד לו זאת.... בעצם בהמשך נתת איזו התחלה של תשובה (אבל חלקית לחלוטין)...חוסר הלחץ הזה... והנוכחות הלא מאיימת היא זו שהצליחה (עד עכשיו לפחות) היא זו ש"עבדה" הכי טוב ונכון עבורך.... היא זו שאיפשרה לך להיות את בלי מסכות ולהמשיך להרגיש את החופש בתוך אותו ביחד חלקי !!! זה איפשר לך לנשום...(את כתבת) עכשיו בואי תקרבי קרוב יותר...יש לי משהו חשוב לגלות לך......... את מבינה איזו
נתת לעצמך
אז עכשיו עבר לו זמן הריפויי שלך ואת מרגישה במקום אחר....(כך נראה לי) כבר זקוקה פחות לחופש הזה... נוחכות כבר פחות מאיימת עלייך (הלוואי עלי) את כבר מספיק חזקה להיות את בלי להזדקק למסכות ההגנה...... אז בחייאת דינאק אישה את הבנת את מה שאני כותבת לך או לצעוק לך יותר חזק...... נראה לך שהוא יבין את מה שאת מרגישה גם אם נניח שהוא יקרא כאן ....ניראה לך
תזזי ת'עצמך....יאללה פוש קטן הנה יש כאן כמה שעזרו לי לדחוף אותך לכי ותגידי לו זאת , שמעת
גם אם תגובתו בסופו של דבר תכאיב לך.... היא תהיה פחותה... ומהכאב שלך כעת....
את הבנת אותי
או שאת עוד פה מתלבטת

אנג'ל יקרה../images/Emo39.gif

קראתי את מה שכתבת. מאוד נעים לקרוא את זה, כמו כוס תה ביום קר וגשום. כל הכבוד לך שכתבת את זה. חשוב לי ללמוד להיות גאה באהבות שלי ולא לפחד מהן. כשאני אוהב מישהיא, זה מוצדק מבחינתי לרצות אותה קרובה אליי, ולהרים לי טלפון כל יום. אני רואה הרבה זוגות כאלה, ואני לא אפול בפח הזה שאומר, תהיה בוגר אל תהיה מחניק. אני פוגש כל כך הרבה זוגות שהם בפירוש זקוקים אחד לשני. לא להתקשר אלייך 4 ימים, זה קשה, אני במקומך הייתי משתגע. למה אני כגבר לא אתקשר לאישה שלי 4 ימים. זה אומר שאני מבולבל, עוד לא החלטתי, או שאני חושב שאת מבולבלת ועוד לא החלטת ולא רוצה להכביד עלייך. כך או כך, אני החלטתי שאני צריך להיות גאה באהבות שלי, ועליי להתקשר ולהבהיר שאני רוצה זקוק ליותר מהקשר הזה. שיהיה לך כייף. כל מה שכתבתי עכשיו זה לא כדי ליעץ לך, אלא כדי לשתף אותך בדברים שעוברים עליי במיוחד אחרי שמאוד אהבתי ומאוד ננגעתי ממה שכתבת. באהבה ממני.

AngelTLV

New member
לרוקד ששהעלה חיוך על פני

קודם כל אפתח ואומר תודה! לצערי הרב הקשר שאני נמצאת בתוכו כרגע עומד להסתיים היום. התגובה שלך מאוד מעודדת אותי ומראה לי שאפשר גם אחרת. תמשיך להיות גאה, זאת הדרך!! מחזירה לך חיוך ואהבה, אני

למעלה