האיש שאיתי

AngelTLV

New member
האיש שאיתי

אני לא יודעת למה נוח לי יותר לכתוב את הדברים ולשלוח אותם כך על פני המים, בצורה כה חושפנית. באיזה שהוא מקום אני מרגישה כאילו אתה יושב שם בצד השני וקורא את הדברים ואולי אני מקווה יום אחד למצוא גם אותך כותב כאן דברים שידברו אלי. אני קוראת את המסרים של חברי הפורום ורבים מן המסרים מדברים אלי כי גם אני הייתי שם, או נמצאת שם כרגע. וברגע שאני שולחת מסר משלי ומקבלת את התגובות המדהימות האלו זה כאילו אני מחפשת אותן אצלך ומקבלת אותם כאן מאנשים שמכירים אותי דרך מסרים בלבד. מוזר לא?! והפעם אני רוצה להגיד לך, האיש שאיתי, שכשאתה לא מתקשר זה כואב, אני לא רגילה לצורך הזה של לשמוע את קולך המאשר שאנחנו קיימים ואני לא מדמיינת, אני לא רגילה כי חמש שנים הצלחתי שלא להקשר לאף אחד ואתה באדישות שלך, בחוסר הלחץ, בחוסר ההגדרה הצלחת לחדור את המעטה שאף אחד לא הצליח תקופה כל כך ארוכה. אני מרגישה שברגעים שלנו ביחד אני הכי אני שאני יכולה להיות, הנוכחות שלך לא מאיימת ולא גורמת לי לרצות להתחבא מאחורי מסכת הקשיחות או כל מסכה אחרת. החופש הזה שקיים ב"ביחד" המוזר הזה נותן לי לנשום ועם זאת להרגיש צורך להיות איתך. אבל כשעוברים ארבעה ימים וכל פעם שהטלפון מצלצל זה לא אתה, אני מתחילה לשאול את עצמי שאלות, האם? מתי? למה? מדוע? ועוד אי אילו שאלות. ובתור בן אדם חושב, נדמה לי ברגעים מסוימים שאני מטריפה את עצמי לדעת עם כל השאלות הללו. אני רוצה לשאול אותך אבל בחופש הזה כאילו מוסכם שלא שואלים שאלות כאלה. ובתחושה שמסתובבת אצלי בבטן, כאילו אתה אומר לי תני לי רגע לחשוב, אני אתקשר אליך כשאחליט שכל התשובות אצלי. אז אליך, האיש שאיתי, אני רוצה לחוש את גופך נרדם לצידי, ומתעורר לצידי (גם אם אתה צריך לקום שעתיים אחרי) ואם אכן אתה במקרה קורא את מלותיי, תתקשר.... אני מתגעגעת!

*יערית

New member
האישי הזה שלצידך....

אני קוראת אותך וחושבת כמה כואב להיות במצב כזה, מצב שהוא כ"כ רגיש ופגיע,מצב של אי ודאות מצב בילתי ניסבל עבורי... ואת עם תקווה שאולי הוא יקרא אותך..שאולי הוא יגיב לך כמונו כאן... והוא עדיין האיש שאיתך.. האיש שצריך להיות איתנולא אמור לנחש את הדברים שאת חשה...הוא צריך לשמוע ממך,אמרת שאת כ"כ את לצידו.. ובלי מסכות....אבל כשאת כותבת את מה שאת כותבת עכשיו אני חושבת שאת עדיין עוטה את עצמך בחומת מגן,בחשש לומר את שיש לומר .... הטיבעי והנכון לעשות זה להיות הכי פתוח לטוב ולרע עם האיש שאיתו
מקווה שלא הכאבתי

AngelTLV

New member
יערית

למרות שזה קצת מכאיב לשמוע, עדיף לשמוע את האמת! תודה על התגובה, אבל במערכת הזאת שעדיין לא ברורה לאף אחד השאלות לא נזרקות לאוויר העולם בכזאת קלות. אולי בגלל זה אני מוצאת פורקן כאן. בכל מקרה התגובות האלה מחזקות אותי. תודה, אני

*יערית

New member
נכון צודקת

לא הכל יכול להאמר כשהמערכת יחסים אינה ברורה ואין הגדרה ברורה לה{לא תמיד יש הגדרות} אבל את הרשית לעצמך לקרוא לו "האיש שאיתי" עבורי זה עולם ומלואו ,מי שכן נכנס לתוך השיוך הזה בטח לא מחכה לי ואני לו לשיחת טלפון, או באי ודאות ענק,או לשבת ולפרוק דברים במקום כזה או אחר...כי אי אפשר לשוחח איתו על כך.

r e d head

New member
אם אין מילים יש שירים....

עד הקצה..../דנה ברגר ועכשיו כשאין שמיים רק עננים של חוסר ודאות ונדמה שאין סיבה לחיות אם אין סיבה למות. לפעמים אני פוחדת להגיד לך את האמת לפעמים זה כמו הסוף נרדם לרגע באמת. עד התהום, עד הקצה עד שניפול ונתרצה עד שזה נגמר, עד שזה עבר עד התהום, עד הקצה עד שניפול ונתרצה אני כאן ואתה שם. אם אתה הולך ממני אתה נשאר לבד. ועכשיו כשאין שמיים רק רסיסים של חוסר הבנות ונדמה שאי אפשר לראות ולא נשאר מקום לטעות. לפעמים אני פוחדת להגיד לך את האמת לפעמים זה כמו הסוף נרדם לרגע באמת עד התהום, עד הקצה...

ophra

New member
הייתי שם.... (../images/Emo35.gif) ../images/Emo4.gif

את קוראת לו "האיש שאיתי" אבל האם הוא מרגיש איתך? האם הוא מרגיש שאת האשה שאיתו? האם הוא מתנהג כמי שאיתך ואת איתו? מנסיוני הדל התשובות בדרך כלל לשאלות האלו הן "לא" במיוחד לשאלה האחרונה.... ומה שהכי עצוב, שאם תפני את הגב פתאום הוא "יקפוץ" וירצה אותך. להיות איתך. שתהיי איתו. הדרך היחידה שאני מכירה לצאת ממצב כזה כרוכה בהרבה כאב והרבה דרך אבל יש דרך החוצה בסוף תמצאי אותה.... עפ
(קיבלה תזכורת טובה ל"מה לא עוד")

AngelTLV

New member
טוב...

למען ההגינות אומר שהוא מתנהג כאילו אני האישה שאיתו וכפי שאמתי בהתחלה ברגעים שאנחנו יחד זה נפלא!! אמשיך ואומר שאתמול בעודי עושה אירובי כדי להעסיק את הגוך והמחשבה קיבלתי הודעה בתא הקולי מהאיש הזה שאני קוראת לו "האיש שאיתי" ולשונה "לאן נעלמת..." גם אני לא התקשרתי זה נכון! חיכיתי שהוא יתקשר חייגתי אליו וסיפרתי שנתפס לי הגב/צוואר ובעודי מדברת האיש אמר שהוא כבר מגיע אלי עם משחה לגב תפוס. נו תגידו לי אתם... מה להסיק מזה? אז הוא הגיע והיה (כרגיל) מדהים והיום בבוקר כשיצאתי מהבית והוא משיך לישון הרגשתי שאני רוצה בכל בוקר שאני מתעוררת לראות אותו שם. אז ההחלטה היא האם לומר את אשר על ליבי או להמשיך ככה ולהמתין בסבלנות?

לדעתי תאמרי לו../images/Emo24.gif

אולי מחכה לך הפתעה ואם לא לפחות תדעי איפה את עומדת

לילך os

New member
זה כואב.....

זה כואב את צודקת, אם הבנתי נכון אתם בהפסקה אחרי 5 שנים ? לי זה היה מדליק נורה אדומה באם זה בא מצידו......

AngelTLV

New member
אנחנו לא בהפסקה

הוא הראשון שהצליח לחדור את המעטה קשיחות מאז גירושיי (לפני חמש שנים)

dor_ian

New member
שלא כהרגלי נכנסתי לכאן דרך השער.

ושלא כהרגלי, מוחי עזב לרגע את עיניינו השוטפים וקרא את שכתבת ואפילו חשב על זה מעט. זכרונות החלו מציפים אותי. מסתבר שהייתי חבר שלך כמה שנים טובות אחורה. ליתר דיוק יש לאמר שהיו לי כמה חברות כמוך. אלו היו הקשרים האומללים ביותר שהיו לי. קשרים של חוסר אונים ואי ודאות. מלחמת התשה של מחשבות ומה הדבר הנכון לעשות. בחורות שהיו כל-כך חסרות בטחון בעצמן ונתנו לי הצגה משכנעת של ההפך הגמור. אך אני הייתי צעיר וחסר נסיון בכדי להבין. אני שמח שכל אלו מאחורי. חבר שלך ודאי בוחר את צעדיו בקפידה. הוא מניח שכך עליו לנהוג איתך. אי אפשר להאשים אותו. את מעדיפה לכתוב לפורום מאשר להרים טלפון. כמה רדוד מצידך. ואם היה ותתקשרי ותרגישי שהוא מנצל זאת בדרך כלשהיא ולא מעניק לך את הנוחות והבטחון בצעד שעשית אז נפנפי אותו לשלום. אני אפילו לא ארחיב על זה. חמש שנים הצלחת לא להקשר לאף אחד הא. אולי עוד חמש שנים יבשלו אותך טוב. את יודעת מה אני חושב על אדם שחמש שנים והוא לא נקשר לאף אחד. SELF CONTAIN PERSON באנגלית זה נשמע יותר טוב. נו עדיין לא חייגת אליו?

אני חושבת שזו חוצפה

לכתב בצורה כזו בפורום. יש כאלה שבוחרים לא למהר ליצור קשר ובתקופה זו הם מעבדים את המ שקרה איתםוזה לא מפחית מערכם. גם אם אתה מעוניין לענות ולייעץ אין זו זכותך לתגובה חריפה וסרת טעם כזו

חיוכים37

New member
אסתי יקרה

לכל אחד מותר לכתוב פה את מה שהוא מרגיש גם כאשר זה פוגע קצת ברעהו...5 שנים זה המון זמן להיות לבד,אבל שנתיים זה גם הרבה וזה מה שזה לקח לי...אז מה אז גם אני חריגה ...יו איזה כייף ...שמחה בחריגות שלי...ויודעת שגם כשיבואו ויגידו לי שזה לא בריא או חריג או אלוהים יודע מה...זה ממש לא יזיז לי כי...אני שלמה במאה אחוז עם עצמי... ויכולה לומר שבקשר שאני נמצאת בו אני נותנת את כולי בלי לחשוב על העבר ומנסה כמה שפחות לזכור את השריטות והתקדימים מהעבר כי כל בן אדם הוא אחר ואסור להשליך מקשר אחד למישנהו... טוב נו מי אני שאלמד אותכם על קשרים אני עכשיו בפירוק של פרק ב'...אבל עם המון נסיון.....

dor_ian

New member
גם חריף וגם חסר טעם? לא הגיוני.

חוסר רגישות כן, חוצפה אני לא חושב. כשאני זקוק לדעה/עצה/תשובה אני מצפה לקבל את האמת כואבת ככל שתהיה. כל הסימפטיה שנשפכת בפורומים מביאה אותך לאן? אם היא רוצה שילטפו לה את הראש אז באמת אני מתנצל. אני והיא בכלל לא מכירים. להפגע מאדם שלא מכירים זו טיפשות. על כן היא יכולה להתייחס להודעתי באופן ענייני. או להתעלם ממנה לחלוטין. ובכל זאת לקחתי לתשומת ליבי את שכתבת. סוף שבוע רגוע

למעלה